ПорошенКО

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Hyligan, 26 тра 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Вікі бреше, як завжди. Набагато менше вже, ніж 62. Навіть половини від 62 там не буде. 17 душ залишилося. Це з урахуванням тих, хто там живе не постійно, а набігами (як сусідка, наприклад), накшталт дачників. І навіть станом на 2001 рік, їх там не було 62, як пише вікі. Я думаю, що років за 5 його не буде взагалі на мапі, як і решти навколишніх сіл.

Останнє редагування: 4 чер 2015
    • Інформативно Інформативно x 2
    • Подобається Подобається x 1
  2. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Та він такий як і ти, та ще кілька вічноонлайнових лузерів - кацапа ловко мочите хіба в моніторі.

3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А ти де?

• Зе бест! Зе бест! x 1
    • Тупо Тупо x 1
  4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Хоча і не зовсім в тему, але відпишусь. Це дійсно прикро - коли села зникають. Мені доводилося кілька разів у недалекому минулому їздити на власному авто з Києва у Суми (мимо Прилук), так дорога йде через зниклі села. Груша здичавіла стоїть, видно, що колись було обійстя, а хати немає, або зруйнована. Стосовно Сум - місто кардинально відрізняється від решти сходу своєю проукраїнською атмосферою. В побуті чути українську мову (навіть кілька років тому, до революції) набагато частіше, чим, скажімо, в центральних Черкасах.
    А торік був у Сумах саме на день вишиванки. Так у вишиванках ходала вражаюча кількість молоді. І це - не данина моді, а настрої. І штурмували адмінбудівлі не згірш, чим у Львові.
    Бо через кілька років це вже буде мода, і колишні комсомольці ревниво поглядатимуть, в кого манішка ширша. А дехто навіть спину собі помережить.

• Подобається Подобається x 3
  5. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Самойлович, ну ладно, с нами все ясно-лузеры, воюющие с кацапами в мониторе. Но какая Ваша цель появления здесь?Пришли. наложили кучу, сказали "все пи..расы, один я дАртаньян"?ЧСВ чешется?

• Смішно Смішно x 2
    • Подобається Подобається x 1
  6. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Спасіба каммунізму, індустріалізаціі і таваріщу Сталіну за ето

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

в моніторі, який в Німеччині. Не те що деякі боягузи сидять в Англії, чи США.

8. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

А що в Херманії вже електрику провели? Чув що там автомобілі далі на вугіллі їздять.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

А що тут дивного, Вороне? Херманія дуже далеко від Жмеринки... глуш...

10. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Розкажіть нам ворон про смердяче нюйоркське метро навіть не з 20 століття, а з 19-го. Гримить як в пеклі і сідати страшно - розвалиться.
    Терміново мериканцям треба третю світову мутити, щоб знову німецьких інженерів в америку вивезти, би ті для них нове модерне і чисте метро в Ню.Йорку збудували, як тоді германці навчилили тупих американців машини будувати і ракети в космос запускати.)

• Зе бест! Зе бест! x 1
  11. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Але все одно всі знають що німецькі авто працюють на російських дровах. Писемність поширилась напевне тому.

Недавно Вашинґтон Пост помістив статтю. Про дивну дружбу німців з русіш. Де говориться про те що німецький анти-американізм є безпечним квитком до німецького націоналізму. Одним реченням що б німці не будували вийде Гітлер.

• Баян Баян x 1
  12. prius

prius Well-Known Member

В них навіть таргани спільні ,називаются пРусак

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. prius

prius Well-Known Member

А взагалі німці і кацапи давні друзі ,майже родичі,і доповнюють друг друга ті були фашистами ці зараз фашикі,якби не штати то тупа комсомолка товкла б далі воду допомагаючі х@уйлу загарбати Україну

• Безграмотно Безграмотно x 1
  14. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Останнє редагування: 6 чер 2015
  15. Yurko NOTOCO

Yurko NOTOCO Хлопський фільозоф

А кожен другий з Московського саду...ну,з Моссаду!
    Вони того кожного третього і прослуховують!:facepalm:
    Во-во! Хвашисти короче,бандерОвці!
    Як Педро би повів,же марі-лепеновські нацики...з Франції провокують!:mocking:
    А шось то там є,шо нє?

16. Yurko NOTOCO

Ну всьо...з Яником вже побували в гЕвропі,а теперки з Петрусем до Канади...голою дупою по негибльованій дошці!
    :welcome:
    -----
    Україна хоче, щоб Канада видавала українцям десятирічні візи – Порошенко
    Субота, 06 червня 2015, 18:03

Президент Петро Порошенко заявив, що Україна хоче домовитися з Канадою про можливість отримання українцями багаторазових віз терміном на 10 років.

Про це він сказав сьогодні у Києві під час спільної прес-конференції з прем'єр-міністром Канади Стівеном Харпером, повідомляє УНІАН.

View: https://m.youtube.com/watch?v=IsVp_JSZssw

17. avatarwin

Yurko NOTOCO---не переживайте , Европа вже дає, Канада з Японією почнуть давати , залишився тільки один континент Африка, я думаю що і з ним питання буде вирішено

• Тупо Тупо x 1
  18. Yurko NOTOCO

Та нехай,а мені то шо,же одурені до брехливих в гості поїдуть...
    За працею?
    Пек ти бідо,і куди...туди де праці нині нема для своїх, місцевих?
    Ну всьо,нова п'єса зачинається!
    :haha:
    P.S. А як добре подумати,то то для емігрантів з України,котрі раніше в Ізраїль емігрували! :)))

19. Yurko NOTOCO

І я,як той реаліст,думаю,що УНІАН помилилося і забуло поставити в потрібному місці дві крапки...
    Україна хоче:
    щоб Канада видавала українцям десятирічні візи Порошенко...
    Яценюку,адміністрації Президента ,ну і всьому Кабінетові Міністрів.
    А раптом великий шухєр?!
    :crazy:

Останнє редагування: 7 чер 2015
  20. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Юрко, а к чему это бурление говн?Вы против безвизового режима для украинцев, против долгосрочных виз, или просто решили павлиний хвост пораспускать?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)