ПорошенКО

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Hyligan, 26 тра 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. avatarwin

Головна » Новини
    Порошенко офіційно підтвердив статус найбагатшого в історії України президента
    07.04.2015 17:17

Завантажити]'>[​IMG]
    Президент Петро Порошенко заробив за 2014 рік 368,943 679 мільйонів гривень.

Про це йдеться в
    декларації президента, опублікований на сайті глави уряду.

Відповідно до декларації, загальна сума сукупного доходу Порошенка минулого року становила 368,943 679 гривень, а членів родини – 36 000.

345 670 008[​IMG]345 670 008 гривень становлять дивіденди та проценти, 11 253 718 гривень – доход від відчуження цінних паперів та корпоративних прав, 961 780 – від продажу майна.

Рішення про нарахування та виплату дивідендів Порошенку було прийнято компанією з управління активами інвестиційного фонду ще на початку 2014 року, до його участі у президентських виборах. Дивіденди обчислено за результатами діяльності інвестфонду в 2013-му та в попередні роки.

З дивідендів, процентів за банківськими вкладами та інших доходів Порошенко сплатив усі передбачені законодавством види податків за ставками, чинними на 2014 рік, згідно Податкового кодексу. Загальна сума перерахованих до бюджету податків становить 17 941 932 гривень.

Заробітна плата Порошенка, яка в 2014 році нараховувалася йому спочатку як народному депутату, а потім як Президентові, як і в попередні роки, повністю передається на благодійні цілі.

Загальна сума благодійних пожертв, наданих минулого року за сприяння Порошенка, склала 123 166 037 гривень. Порошенко власним коштом фінансує окремі витрати, пов’язані з реалізацією президентських повноважень. Зокрема, йдеться про витрати на пальне для перельотів під час візиту у віддалені від України країни, як-то Сінгапур та Австралію.

Крім того, із власних доходів, отриманих у 2014 році, Порошенко самостійно профінансував свою виборчу кампанію як кандидата в Президенти – прозоро, із дотриманням принципу незалежності від будь-яких сторонніх спонсорів.

У декларації про доходи Порошенка за 2014 рік відображено все наявне рухоме та нерухоме майно.

Нових об’єктів прав власності чи збільшення прав власності на земельні ділянки, будинки, квартири, транспортні засоби тощо, протягом звітного року не надбано.

Сума коштів на рахунках у банках та інших фінансових установах на кінець 2014 року становила 451 925 060[​IMG]451 925 060 гривень.

Назовіть хоча одного з президентів Европи хто заробив такі гроші у 2014 році? Ви мусите гордитися таким розумним президентом.

• Подобається Подобається x 2
    • Тупо Тупо x 1
  2. Shaggy

Shaggy Haters gonna hate

Я не шарю нашо людям стіки грошей... Взяв би просто 200 лімонів людям подарував чи в армію дав, то вже б точно рейтингу собі підняв...
    Ато в гробу з тими паперами лежати буде...

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Чесно кажучи, як я не люблю цього галицького менталітету:

ОГО! Кіко він заробив!!!!

А шо він буде робити з тими грішми?

А нашо йому стіко?

Роздав би людям!!!

Та лиш би не крав, платив податки і хай заробляє хоть в 10 разів більше! То ваші кошти, щоб ними розпоряджатися?

Не розумію я того...

Заздрість?

• Подобається Подобається x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  4. Hase

Hase зайчик

Ну так ж пишеться, що..."Загальна сума благодійних пожертв, наданих минулого року за сприяння Порошенка, склала 123 166 037 гривень."

• Подобається Подобається x 2
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

ого, як вирахувано: ще 37 гривень... але документ є документ....

6. zet

zet Дуже важлива персона

Я думаю, что Кучма побогаче был президентом, только никогда свои доходы в декларацию и не думал записывать, ему такое и в голову не приходило...

• Подобається Подобається x 1
  7. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Порошенко до призиденства був не бідною людиною . мав великий бізнес з відповідними доходом. Мене якось зовсім не бетежать його гроші аби він працював на благо країни, проводив реформи та вів країну до кращого майбутнього.

• Подобається Подобається x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

ЗРАДА!о_Оо_О

• Смішно Смішно x 3
    • Тупо Тупо x 1
  9. Saut

Saut Цинічна Бендера

Людям не треба. Хоча би дава шоколадні пайки для армії. В шоколаді калорій дохрєна.
    Мєлочь, а який ход.
    Так воно навіть на таке не здатне.
    Тільки рошенівські ларьки по всьому місту тулить де тільки можна.

10. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

А от Ви особисто не хочете віддати людям чи в армію 2/3 заробленого Вами за 2014 рік? Навіщо Вам стільки? ;)

• Зе бест! Зе бест! x 1
    • Тупо Тупо x 1
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

А інший скаже: нафік той шоколад, коли стріляти нема чим? А третій замість шоколаду захоче тепло вдягнутися...Всім не догодиш.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. Saut

Saut Цинічна Бендера

Угу. І тому волонтери для армії навіть їжу по супермаркетах збирають.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

А деякі солдати при ротації і відпустці на пару днів, з армії привозять: по 20 шкарпеток, стільки ж консервів і та іншого добра, яке волонтери шлють на схід.

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

То хай привозять, заслужили.

• Тупо Тупо x 1
  15. Hyligan

Hyligan Іронічний

Виступав волонтер по п'ятому, казав шо якщо розділити всю допомогу яку волонтери зібрали, на всіх жителів України, то вийде по 50 грн. на брата. Цікаво порохових 123 міліони 37грн. туди теж входять?

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

50 гриваків то не жарти, Порох - ЗРАДА!

• Тупо Тупо x 1
  17. Shaggy

Shaggy Haters gonna hate

А ви знаєте скільки я заробив і скільки віддав? Взагалі незрозумілий мені закид в мою сторону.
    Це нонсенс ті мільйони і мільярди... для щасливого життя вони не потрібні... На ті гроші можна все життя прожити нічого не роблячи.

• Тупо Тупо x 1
  18. Hyligan

Hyligan Іронічний

Гроші це енергія, вони потрібні для того щоб змінювати світ, (бажано на краще) а "нічого не робити" можна і без грошей, як і досягти щастя, хватить літру горілки ;)

19. Shaggy

Shaggy Haters gonna hate

Або купити золотий батон і фапати на нього...

20. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Не знаю і знати не хочу :)
    Але якщо Ви віддали людям 2/3 заробленого, то Ви однозначно підняли свій рейтинг ;)

Щоб на ті гроші прожити нічого не роблячи, то їх треба перше заробити. А щоб їх заробити, то треба робити ;)
    Так що не рахуйте чужих грошей ;)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)