ПорошенКО

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Hyligan, 26 тра 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Ви не в курсі, він палац встиг побудувати?

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Юлька зарано його вигнала з партії.

3. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Хмара гонорово сам покинув Юлю, бо не міг бути поряд із олігархами ;)

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

13:15:03

КУПРІЙ В.М.

Колеги, ми маємо право всі з вами обговорювати і давати репліки на запити, які надаються. 4 вересня 2015 року у Верховній Раді пролунав запит, що стосувався розслідування, втручання і діяльність апеляційного суду міста Києва Порошенка Петра Олексійовича і Олексія Філатова, заступника Глави Адміністрації Президента та притягнення винних осіб до відповідальності.

Я нагадаю, що цей запит він пов'язаний з тим… З заявами колишнього голови апеляційного суду міста Києва Чернушенка, який вказував, що Петро Олексійович Порошенко і його підлеглий Олексій Філатов безпосередньо вчиняли злочини, тиснули на суд. І це проявлялося в певних конкретних справах: справах Гонгадзе, яке полягало, в тому що Порошенко казав не викликати в якості свідка туди Литвина і Кучму; це полягало, в тому що Порошенко тиснув на суд, щоб не було кримінального переслідування бізнесу його дружини, ювелірної крамниці; це полягає в тому, що відбувались рейдерські захоплення і спроби захоплень газового бізнесу – там також був тиск. І, на жаль, на теперішній час жодного реагування на це немає. Хоча Генеральна прокуратура України вказала, що, відмовивши у відкритті кримінального провадження, все-таки буде розглядати ці питання в рамках існуючих кримінальних проваджень проти судді Чорнушенко.

Тому я вважаю, що доцільним буде зараз викликати в якості поки що свідків, в рамках кримінального провадження Петра Олексійовича Порошенка і Олексія Філатова, заступника глави адміністрації Президента і це не порушує ні яким чином ні імунітет Президента, ні депутатський імунітет, і я вважаю, що ми повинні, всі депутати відслідкувати, що, як буде просуватися розгляд цих кримінальних справ.

Окремо я хочу сказати, що у мене вже подані заяви про три, як мінімум три злочини Петра Олексійовича Порошенка, Ігоря Коненка, заступника голови фракції "Блоку Петра Порошенка". Це стосується і Царського села, і їх офшорів, IntracoManagement, де вони вимивають по 500 тисяч доларів, як то кажуть, на день доходів украдених у України і вивозять їх з України. І, на жаль, Генеральна прокуратура не відкрила провадження по жодній з цих заяв. Я був змушений звернутися до Печерського районного суду, ви знаєте, що це за суд. І Печерський районний суд вчора освятив використання чиновниками-казнокрадами офшорів. Він також підтвердив, що в цьому немає нічого такого і не відкрив кримінальне провадження.Тобто зараз у нас будь-який чиновник-казнокрад, дивлячись на досвід Порошенка може використовувати офшори, ухилятися від сплати податків і йому нічого за це не буде.

Ганьба такій владі!

• Подобається Подобається x 1
  5. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Тоді я радий що Ви визнали що БПП є паталоґічними і наглими брехунами як свідчить вищенаведений factum.

• Подобається Подобається x 2
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Начебто факти....:))) Начебто й ні....:)))

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та що вам дасть та радість?

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Хто то писав? Яке кримінальне провадження? Хто його відкрив? Ех, вуйкИ є вуйкИ....

9. VasMT

З ручніка зніміться.

24.06.2015
    Генпрокуратура повідомила про підозру голові Апеляційного суду м. Києва

Генеральною прокуратурою України повідомлено про підозру голові Апеляційного суду м. Києва А. Чернушенку у вчиненні тяжких кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 376-1 (незаконне втручання в роботу автоматизованої системи документообігу суду) та ч. 2 ст. 375 (постановлення суддею завідомо неправосудних судових рішень) КК України.
    Генпрокуратура повідомила про підозру голові Апеляційного суду м. Києва (додано ВІДЕО)

А шоколадного баригу викликати збираються як свід по справі Чернушенко. Поки що як свідка.

• Інформативно Інформативно x 1
  10. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

argumentum ab absurdum

Факт наглої і хамської брехні від БПП там очевидний.

11. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Шокін призначив перевірку заступника, з яким конфліктує – депутат

12. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Яресько просить ЄС та США подвоїти фінансову допомогу Україні

13. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

У Києві побили луганського сепаратиста

Питання чому ця особа на волі?
    Хіба це не найбільший пріоритет для української держави нейтралізувати злочинців такого штибу?

• Подобається Подобається x 2
  14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Начебто та, начебто ні....

15. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

argumentum ad temperantiam

16. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

На волі, Вороне, всі! Не одна особа з минулого режиму, не має значення які вона злочини вчинила, чи то фінансові чи вбивство, не була притягнута до відповідальності. Зате гоніння на патріотів безпрецендентне, мабуть за всю історію "незалежної" України.

• Подобається Подобається x 3
    • Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  17. Оля

Оля Старожилка форуму

• Зе бест! Зе бест! x 1
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Педро, ми його вибрали разом з тією біографією. Ну шо тепер себе довбати? Мене більше цікавить те, що він робить, а не те, чи сидів його тато.
    Нема людей ідеальних. Всі є грішні, а особливо ті, які крутилися на піку влади.

19. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Якщо судити по цьому, Вас те що він з БПП роблять насправді не дуже цікавить. Факти Ви приймати до уваги не бажаєте.

20. VasMT

А ось ще один вальцманофіл з такимиж поглядами,-
    Николай Мельниченко, известный благодаря записям разговоров президента Кучмы, заявил в интервью изданию "Публичные люди", что у него есть записи с компроматом на президента Петра Порошенко, но публиковать их он не станет.

По словам экс-майора, сотрудники Генпрокуратуры, проводившие обыски в его доме и доме родителей его жены Натальи Розинской, добиваются публикации материалов, обличающих Порошенко.

"Идет игра силовиков с целью подставить Порошенко. Чтобы я разозлился на него и сказал все, что о нем думаю, – сказал Мельниченко. – Да, у меня есть компромат на него, его можно в тюрьму сажать. Но если я его выброшу, то позиции Порошенко, а значит, Украины, будут ослаблены".
    Майор Мельниченко: У меня есть компромат на Порошенко, но публиковать его я не собираюсь

Ну і що, що президент фінансує російську агресію, ну і що, що президент злодій, ну і що, що президент шахрай... головне, що він артистично заламує руки в екзальтованому екстазі при словах "Слава Україні".

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)