ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Боровся Порошенко з олігархами, боровся... І доборовся.
    Кому належать телеканали України (25.06.19 08:48) « Власть | Бизнес.Цензор.НЕТ

• Тупо Тупо x 3
    • Інформативно Інформативно x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

3. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Вчора на Свободі слова дуже розвиступався у мікрофона Мураєв, багатенько собі дозволив - скажу так. Аж ведучий підняв голос, навіть кричав.
    Він сказав, що коли б ми мали такі ресурси, як Росія, то теж користувалися цим і давили б сусідів))Що це Америка з Росією на нашій території воює - і таке інше.Адвокат диявола!
    Що цікаво - сказав, що пішов з проекту "За життя" як узнав, що хтось в цей проект прийшов - я відволіклась і недочула. Хоч передивляйся, цікаво ж.
    Хочу сказати, що Мураєв - дуже небезпечний, бо найрозумніший кремлівський ставленець, і коли риги надумають йти однією колоною - погано. Бойко з Рабіновичем - ну тухлятина, хто за них голосуватиме? Вілкул теж ясно, що тільки з економічних міркувань преться, а Мураєв - дуже технічно маскує кремлівські задачі під турботу за процвітання та навіть патріотизм.
    Коли вони напару з Медведчуком візьмуться обробляти нестійкі голови збіднілого населення - то біда.

Останнє редагування: 25 чер 2019
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Після кожного майдану/перевороту/революції настає час реваншу. Це притаманно не лише в Україні. Так є всюди. Взяти хоча би Грузію.

5. Янукович почв правління з поїздок в Брюссель, завірянь про євроатлантичний курс України.
    Потім були:
    - харківські угоди
    - узурпування влади з допомогою КС
    - припинення реформ
    - припинення євроінтеграції
    - знищення армії
    - рейдерство та побудування над масштабної ОЗГ
    - повернення до рф

Зеля почав з завірянь незмінності євроатлантичного курсу, поїздки у Брюссель, Францію, Германію.
    Але він вже:
    - узурповує владу з допомогою КС
    - притягнув людей часів Януковича
    - повністю проігнорував програш в ПАРЄ
    Далі будуть
    - ганебні домовленості з рф
    - будування ОЗГ
    - припинення реформ
    - розворот до рф.

Бо по іншому не може бути. Зеля так як і Янукович, не цікавиться Євроінтеграцією. Бігає, водить екскурсії, призначає кумів та друзів, витрачає фантастичні гроші на забаганки. Знайдіть 10 відмінностей. І зрозумійте що буде далі.
    Черговий майдан, чергові смерті, чергове погіршення економіки та життя.

• Інформативно Інформативно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  6. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

дякую.JPG

• Смішно Смішно x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  7. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Розмова йшла про Медведчука і тотої «Опозиційна платформа — за життя». Мураєв принципово від нього відхрестився, заявивши шось тіпа "«Опозиційний блок» - це єдино опозиційний і правильний блок в світі."

Короче, Беня взяв і поділив ригів під вибори, і правильно зробив ;)

8. Петро Порошенко
    @poroshenko
    ·
    1 год
    Нам потрібно об’єднатися і не дати Росії перемогти на дипломатичному фронті – скасувати санкції ЄС, НАТО і Великої сімки!
    Таке враження, що Росія не є агресором, а Крим не є анексованим, а Донбас окупованим. Не зважаючи на те, що наші народні депутати, об’єднавшись, билися в Страсбурзі, але вони виявилися покинутою 9 ротою – без дипломатичної допомоги держави.
    Показати цей потік

Лише за місяць ми побачили наступ реваншистських сил.

5 років ми тримали міжнародну солідарність. Мало хто увляв, як це було важко. Увесь світ тримав єдність і санкції проти Росії. Лише місяць пройшов, а вже вчора вночі були скасовані санкції ПАРЄ.

• Тупо Тупо x 2
    • Подобається Подобається x 1
  9. Silver bullet

Скільки рот було насправді покинуто за останні 5 років при Ньому?
    І щоб зараз зміг Порошенко, коли потреба в ПАРЄ стала такою? Та нічого б зараз Порошенко не зробив би, тільки рейтинг собі намагається підняти на чому завгодно. Ганьба - став геть схожим на Ляшка .
    Але підлість - она і в Африці підлість. І не буде в парламенті ні Ляшка, ні Порошенка.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Тупо Тупо x 1
  10. Нема що тут дискутувати. Всі вважали Ляшко підарасом, а виявиллсь що підарас зеленський і його виборці

View: https://twitter.com/compdemon/status/1143574897836404738?s=20

11. Silver bullet

Нормально виступив, підготували текст, що справляє враження і можна аплодувати. Скільки років в парламенті - то треба ж хоч колись відкласти роль блазня і принести користь країні...Хоч там вже нічого не змінити, я гадаю.

• Тупо Тупо x 1
  12. Но это не "реванш", нет-нет.
    Вам кажется.

Semen Kabakaev‏ @SemenKabakaev

Проспектів Бандери та Шухевича більше в Києві немає. Зараз суд ухвалив рішення!
    Проспект Жукова в Харькові був пробніком, проковтнуть чи ні!
    Попереду багато весело, особливо в сфері освіти, нового Табачника вже обрали?!

View: https://www.facebook.com/100003741124345/posts/1590882914379731/

13. ІгорМ

Ситуація в реалі, сьогодні зранку, в райцентрі

Підходить до мене Володя Стельмах / ми з ним інколи говоримо про політику, йому 60+, порохобот і борець "за томос", трохи патріот, але я не здивуюся, якщо в нього на стриху захований квиток члена КПРС, прапор УРСР, а також документи про вуйка-учасника Соловейків і стрика-члена СС Галичина.../

Ще здалека кричить:
    - Шу шо, піздєц, Зеленський вже перейменовує в Києві проспекти Бандери і Шухевича!!!
    Я:
    - Хто казав?
    Він:
    - Вчора суд присудив!!!
    Я
    - Так цей суд Порошенко затверджував.
    Він:
    - Ти ніхіра не розумієш! Прийшов Портнов і сказав суддям, щоб відмінили Бандеру і Шухевича!
    Я:
    - А чо судді його послухали?
    Він:
    - Бо вони продажні суки!
    Я:
    - Так їх же вибрали по гідній реформі, їх Порошенко затверджував. Кого він понапризначав?
    Він:
    - Йди ти нахер, ти нічо не розумієш!!!

Володя побіг і чомусь більше сьогодні не приходив :)))

Останнє редагування: 26 чер 2019
    • Тупо Тупо x 2
  14. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Нижні Вали, вул. Карла Людвига, Гетьманська, Легіонів, Оперна, Музейна, А.Гітлера, 1 мая, В.Леніна...
    Це все назви одної і тої ж вулиці...

• Тупо Тупо x 2
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

І правильно сказав.

Я допускаю, що київрада допустила порушення процедури перейменування, про що вказує суд.

Але вся сіль полягає в тому, що гавно при Порошенку сиділо ціхо і боялося висунути носа, тому ніхто не подавав в суд.
    А при зеленій смарклі, гавно відчуло свободу і вседозволеність і тому подало в суд.

Так що як не крути, 72% є бидло, котре вибрало зелену смарклю.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Зелена смаркля поборе?

17. Ватникам завжди хтось сере в борщ. Жопаросам в щі срав Обама, потім Трамп. А нашим ватникам сере Порошенко. І в борш, і в під'їзд.
    Хочете побачити ватника, знайдіть того хто звинувачує Порошенка в чомусь, навіть через місяць після того як він вийшов з Банкової.
    Ватники, звичайні ватники. Тільки малороси ..

18. ІгорМ

Але вся сіль полягає в тому, що те гавно в свій час затверджував на посадах Порошенко, котрий надіявся /і свято вірив/, що ці судді будуть працювати на нього наступні п"ять років :)))

Цікаво, як повела би себе в цій ситуації Цокол? ;)

а де твій аватар? :)