ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

А якщо не в тій бригаді, які Хомчин може знати? :))) А прізвище та звання не треба?
    Йди до біса, дебіл) ти сам під спідницею у пороха сидиш. І толку з тебе?
    Якщо тупий)

• Подобається Подобається x 1
  2. Всі бригади відомі.
    І де приймають участь теж.
    Так як там. Під спідницею мамочки.
    Невпріває?

• Не подобається Не подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  3. Silver bullet

4. Все таки втік закордон.

5. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

Волдеморт, Ісус, Порошенко, Орбан, Боржомі, ChatGPT, Маннергейм, Трамп, Зеленський...... ЗУСТРІЛИСЯ В ОДНОМУ АБЗАЦІ...

я просто вражений широтою мислення...

пишіть ще

:popcorm1:

• Смішно Смішно x 2
    • Смішно Смішно x 1
  6. mypucm

нє... насправді це меркурій із сатурном інакше розташувалися

що означає слово - 'при такому-то президенті' ?
    тіпа зеленський винуватий, шо рашисти почали війну ? :scratch_one-s_head:

7. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Вояка, а ти по яких закордонах захищаєш Україну?

9. Мар'яна Безугла привіт серденько. Бачу як стараєшся змінити країну. Я теж за справедливість. Вор должен сідєть в тюрмє. Звідси не тільки мене, а й ваших виборців, турбує одне питання, не змогла знайти на нього відповідь. Чому Порошенка не посадили? Всі суди в руках чинної влади. Монобільшість у верховній раді теж. Не знайшли доказів чи не винен? Що саме завадило вашій партії довести в суді факт обкрадання держави на мільярди, про який ви увесь час розповідаєте? Трохи підбішує пустомельство на цю тему від перших осіб держави. Чур не з'їжджаємо на "скоро всьо буде", бо 4 роки при владі це вже й кінець виборчого терміну, мали б докази, то вже сидів би, нє? Шо у вас з тим баригою не получається?
    Маруся Звіробій

10. mypucm

Коломойського не посадили,
    Порошенка не посадили,

кіна не буде :dntknw:
    розходимося працювати :download:

11. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Дурепо, мені начхати. Вирішили ви привести країну до остаточного пиздецю- то й біс з вами. Я вже писав, що дивитися на біг лєммінгів до прірви буду ззовні.

• Смішно Смішно x 1
  12. Silver bullet

А винен хто? Зе - а хто ж ще.:))) Між іншим, ухилянти - це ще одна категорія, крім поціновувачів "руськага миру" та колаборантів, що зі сліпою ненавистю ниють по форумах та хотят продати майно та й збігти за кордон (як казав один: " а діти з сім'ями вже там"):)))
    Та хай біжать, сцуко, чистіше повітря буде.

13. Так де син ухиляється від війни?

14. Silver bullet

Дурень, поки піздець тільки ваш, у вас в голові, у вас в домі.
    В України, крім війни, все йде відносно плавно, а розмовляти з Орбаном та Польщею буде регулятор в ЄС. Нічого, як запрацює в Польщі новий уряд, зараз ні з ким рішати, - все розрулять, бо в ЄС не можна односторонньо не виконувати загальні домовленності, що існують. Це ми можемо від чийогось імпорту відмовитись і нам ніхто нічого сказати не зможе, бо ми не в ЄС. А вони - ні.
    Бувайте здорові, не застудіться перед виїздом)

Останнє редагування: 3 гру 2023
  15. Silver bullet

Хомчин, ти що - мене троліти надумав? От дурний, господи.:)))
    Кажу в останнє: син служить вже рік і два місяці. А більшого тобі знати не треба. Служитиме до кінця війни.
    Не відволікайся від сміттярок, бо нічого не заробиш.

16. А винен хто?
    Звісно Порошенко

Роман Донік
    Ніколи такого не було і от знову. Мар'яні не показуйте, бо вона дуже зосереджена на малюванні схем підпорядкування військ, служб та видів. Ій не до того. Бо за її ствердженнями політики і влада ні до чого. В усіх негараздах військові винні.
    FB_IMG_1701603652547.jpg

17. Так як синочку - ухилянту у мами під спідницею?
    Не парко.

18. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Дурепо, а нагадайте мені- я писав у 2019 році, що Зелупа приведе країну до пиздецю?-Писав. Привів Зелупа до війни?-Привів. Тепер я ще пишу, що Зелупа з кодлою приведуть країну до "єбіної расєі". "Запомнітє єтот твіт"(с).

• Тупо Тупо x 1
  19. Silver bullet

Йдіть до біса, майори.:)))
    Якщо Зе привів війну в Україну, то пуйло мабуть десь осторонь смирно стояло, та його "примусили")
    Те, що у деяких мізкі перетворились на вату, то мабуть іх (мізків) було замало з самого початку. Розумна людина такої нісенітниці, як я тут читаю, ніколи не придумає.
    Навіть якщо майори працюють свідомо на ворога, що дуже схоже, і то треба пропагувати більш-менш достовірно, а не так тупити.
    Все, в ігнор.

а де твій аватар? :)