ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

вийшов новий рейтинг... Порошенки на третьому місці :uanew:

в них залишилося всього 954 млн. $ :not_i:

2. mypucm

навіть не знаю, чим підтримати :scratch_one-s_head:

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Влада знову обкакалася.

4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я не брешу. Порошенко відправив моряків в Керченську протоку, і вони після цього потрапили в тюрму.
    Так що, якщо коротко, Порошенко відправив моряків в російську тюрму.

Порошенко передбачав такий варіант, що моряки будуть обстріляні і потраплять в полон чи не передбачав? Знаючи Путіна?
    І з "легкої руки " Порошенка моряки пробули в полоні дев"ять місяців.
    Це багато чи мало?

А якщо територія українська, то хай би Порошенко сам зі своєю сімейкою поплив туди на катєрі, куди послав моряків. Логічно?

А те, що я написав "Порошенко послав в тюрму", так це я ще компліментарно висловився. Тому що деякі, або всі моряки могли просто загинути, адже по них стріляли.

Крим - також українська територія. Нехай Порошенко з'їздить в український Крим, в Севастополь на відпочинок. Заодно і навідається на свій завод в Севастополі.

Останнє редагування: 9 лис 2023
    • Подобається Подобається x 1
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

а піськограя знаєте чим підтримати?

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

А Керченська протока - це Україна, чи російська тюрма?

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

А наші моряки далеко не вперше туди проходили і що?

8. mypucm

навіть не знаю, шо у вас в голові :dntknw:

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

А ви не дивилися 95 квартал?

10. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Мєдвєдо, у цю гру можна грати вдвох: Зелупа про щось домовлявся в Омані з Патрушевим. І у Хуйла є компромат на Зелупу. І Хуйло періодично притискає Зелупу до стінки, а Зелупа діє під тиском шантажу Хуйла.

11. medwedo berlogsoni

А Ви не маєте бажання з'їздити в Крим, який належить Україні? Зокрема, в Керч? Покупатися в українській Керченській протоці?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. medwedo berlogsoni

Почнемо спочатку з того, що немає доказів, що Зеленський зустрічався з Патрушевим. Це все - домисли.
    По-друге, не слід ображати Президента своєї країни. У нього є прізвище, він користується повагою в усьому цивілізованому світі і серед більшості українців.
    Наведіть приклади, коли Зеленський йшов на поступки Хуйлу. Почнемо з того, що Зеленський зустрівся з Хуйлом в Парижі лише один раз і не підписав тих папірців, які йому пропонував Хуйло. От на Порошенка був серйозний компромат, і він підписав ганебні Мінські угоди. А от Зеленський нічого не підписав ні в Парижі, ні в Стамбулі. І Україну досі не здав, з чого можна робити висновок, що на Зеленського у Хуйла немає жодного компромату.
    Інакше раша не включала б зараз фейки про конфлікт між Зеленським та Залужним. Примусила б Зеленського піти на перемовини з Хуйлом.
    Але Зеленський відмовляється категорично від перемовин до тих пір, поки Хуйло в росії при владі.
    З чого можна зробити висновок, що Зеленський не піддається ні на який шантаж чи компромат.
    Хоча міг би піти на перемовини ще тоді, коли в Київ приїжджали Макрон, Шольц, ще там хтось. Сказати "Європа вимагає премовин - я нічого не можу поробити." Як колись Порошенко сказав "Меркель вимагає підписати домовленості"
    Так що це не гра вдвох. Судячи з дій Зеленського - жодних ознак того, що ним керує Путін. А от ознаки того, що Порошенком керує Путін, є. Зокрема, Мінські угоди - спочатку вибори і федералізація, потім - вивід військ. Призначення Медведчука, передача державної труби Медведчуку. Торгівля за готівку вугіллям з терористами. Відмова від будівництва транспортної авіації (Ан-178). Відмова від будівництва військово-морських баз на узбережжі Чорного моря. Це так - на вскидку.
    Чи почав би Зеленський будувати військово-морські бази, якби у Путіна був компромат на Зеленського? Чи замовляв би бойові кораблі у Великобританії для ВМС України? Чи розпочав би будівництво трьох Ан-178 для ЗСУ?
    Чи домовлявся б із Заходом про надання зброї для знищення армії РФ?

Гаразд, на сьогодні досить. Ви всі троє, а я один. Засліплені любов'ю до Порошенка (про якого Ви нічого не знаєте, але взнаєте після війни) і ненавистю до Президента своєї країни, який докладає великих зусиль, щоб не дати ворогу поработити Україну.

У Вас аргументи: "зелені довбойоби", "дебіл", "Зелупа". Мені шкода Вас усіх трьох, як дорослих, але нерозумних людей.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я не їздив, а мій добрий знайомий з Києва їздив в Крим, продавав свою нерухомість у 2018 році.

От скажіть.
    Хто винен у війні в Україні: Зеленський, чи Путін?

14. mypucm

нє :dntknw:

15. mypucm

мені гумор у стилі КВН не заходить :dntknw:

16. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

Звісно, що Янукович!

17. mypucm

:facepalm:

зображення_2023-11-10_073843732.png

18. Чомусь кацалапий як гівна в рот набрав, може не гівна і піськограй зелупи, але то його вибір, але хто здав кацапам "Азов"
    Більше 2000 бійців.
    Кацалапий, як тобі смакує чупа-чупс зелепи?

• Креативно Креативно x 1
  19. А от Мінська -3 не буде. Це точно. Бо у зелупи вже є Стамбул -1. Де була відмова від НАТО, обмеження чисельності української армії і фіксація лінії зіткнення, а фактично здача окупованих територій, включаючи Херсон і Енергодар, Крим і частину Харківщини.

Правда, про це не запитає медведчуківське ТСН і орденоносна пані Наталя.

Дякую ЗСУ і міжнародним партнерам, які зупинили цей сценарій.

20. mypucm

я шось пропустив? :scratch_one-s_head:

а де твій аватар? :)