ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. Якби влада попередила українців про майбутнє вторгнення РФ ще в жовтні - Україна протрималася б три дні, - Зеленський

а тепер закрийте очі і уявіть, щоб таку дічь сказав Президент Порошенко

2. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Міську-поц, та що ти носишся з тим Порошенком як з писаною торбою? :)))

Весь час "якби" та "каби", та "уявіть"...

Фсьо, Порошенко старе минуле ;)

• Подобається Подобається x 1
  3. 20220814_145005.png

4. - А як так сталося, що поганому Порошенку дістався мудрий, самодостатній нарід, а хорошому Зеленському - суцільні ідіоти та боягузи?

- Тому що,мудрий і самодостатній народ пішов разом з Порошенко в опозицію.А дурні нарешті обрали собі найдурнішого.

5. ПОРОШЕНКО І ВЛАДА

«Порошенко ніколи більше не стане владою!» «Порошенка більше ніколи не оберуть!» Регулярно мені пишуть в коментах таку дурню. Чому дурню? Зараз поясню.

Бо Петро Порошенко не буде, він прямо зараз – влада. Його уже обрали. Він уже у владі. В законодавчій. Персонально для осіб які на третьому десятку 21-го ст. мислять категоріями самодержавства і царя-батюшки, нагадую. Влада в Україні поділена на виконавчу (президент і прем’єр), законодавчу (парламент) і судову. Петро Порошенко лідер найбільшої в ВР проукраїнської опозиційної фракції. В цьому амплуа він має всі можливості укладати політичні альянси з іншими політсилами (з депутатами Кіри Рудик з «Голосу», наприклад), вносити правки в закони, впливати на прийняття тих чи інших законів. Тощо й тощо.

«Європейська солідарність» все це робить – і доволі успішно. Чимало відверто лобістських і антиукраїнських законів були торпедовані саме силами «Європейської солідарності». Наприклад, пригадайте як депутат Бужанський зі «служок» намагався внести правки в закон про мови. Опір прийняттю закону вчинили депутати «ЄвроСолідарності» і «Голосу», та такий, що стався бунт всередині самих «Слуг народу». Або свіжий приклад. Одіозний Гетманцев намагався протягнути правки на користь будівельних компаній в законі... про підтримку волонтерів. Опозиція чітко сказала, що таке вона голосувати не буде, а в самих «служок» забракло сил.

Гадаю ніхто не сумнівається що після перших же виборів до Верховної ради кількість депутатів партії Порошенка у ВР добряче зросте? Просто нагадаю, за день до російського вторгнення «ЄС» за рейтингами випереджала навіть «служок». А яким буде рейтинг «Слуги народу» на момент завершення війни ще невідомо. Особливо – коли вже навіть «Вашингтон пост» почав ставити питання, про підготовку Зеленського до війни – публікації в американських ЗМІ щойно викликали істерику в ОПУ.

Противники п’ятого президента України можуть істерити як хочуть, але реальність така. Петро Порошенко – діючий політик. Петро Порошенко – політик впливовий в Україні і рукопожатний на Заході. Порошенка, буває, запрошують туди куди забувають запросити Зеленського. Порошенко керує всеукраїнською партією. У Порошенка мільйони прибічників, які коли треба цілком здатні влаштувати багатолюдну ходу в центрі столиці. У Порошенка – фракція в парламенті, яка за три роки не знала ЖОДНОЇ тушки, і жодного депутата який перейшов би на бік ворога. На відміну від фракції ім. президента Зеленського.

І так. За три роки влада не змогла довести в суді жодне зі звинувачень проти Порошенка, які були поширені в часи його президентства. Попри всі старання Смірнова, Татарова та Єрмака. Попри спроби залякувати прибічників Порошенка поліцією та СБУ. Мені особливо сподобалося спроби наполохати соратників Порошенка повістками до ЗСУ – ми всі самі пішли на фронт. Включаючи автора цих рядків. А хто з топових прибічників влади нині на фронті – агов?!

Чи стане Порошенко президентом? Не знаю. Я не знаю навіть чи хоче Петро Порошенко вдруге лізти у це пекло, вголос він таких намірів ще не оголошував. На його місці я взагалі зосередився б на партійній роботі, і намагався б провести до ВР критичну масу своїх людей. Бо розумієте, президент – це на 5 років. А депутат – без обмежень, поки обирають. Збери Порошенко у ВР власну коаліцію – і він зможе починати кожен ранок з привезення на Банкову іграшкового роялю. Шоколадного. Зеленого президента перевиховувати він тоді зможе як захоче.

А там можна буде підтримати іншого кандидата у президенти, так само неприйнятного для зелених. В обмін на... ну, ви розумієте. Хоча я впевнений що Порошенка в президента оберуть знову.

Можна зробити багато чого. В чому я точно не сумніваюся, так це в тому, що планів на майбутнє у Петра Порошенка неміряно. Так само як і у його прибічників.

З цим ми щиро вітаємо діючу владу з усім її фан-клубом. Ви можете нас ненавидіти, але жити з нами вам доведеться.
    https://t.me/dragonspech/5384

6. Фейсбук нагадав:

Ivan Luti II
    Сивочолий Гетьман був такий жадібний до грошей що вже в 2014 році за свій рахунок купував стволи для гаубиць та 152-гі кабани.
    Він так піарився, що і ніхто не знав, що вигрібли все залізо з країн минулого Варшавського договору.
    Жага до грошей змусила його за власний кошт відновити ППО навколо Києва, купувати найліпші та найдорожчі снайперскі гвинтівки світових брендів.
    Його так розбестили гроші, що довелося зменьшити витрати на адміністрацію до мінімума, власну зарплату віддавати на благодійність, а відпочивати за власний кошт.
    Він так любив привертати увагу, що відмовився від кортежів.
    Він так любив розкіш, що відмовився від державних дач, взагалі від усіх.
    Він так любив красти гроші, що для державних закупівель ввів систему прозоро.
    Він так гріб все під себе, що всі без виключення державні підприємства почали приносити прибуток, натомість олігархи почали нести збитки.
    Він так ненавидів українців, що для нужденних ввів субсидії.
    Він так обкрадав українців, що катував їх підвищенням зарплат і пенсій, а щоб добити пенсіонерів, хтів навіть якусь там тринадцяту пенсію ввести.
    Ось така жага до грошей була в бариги та мародьора, не те що зараз у прастого парня із нарота.
    В мене лише одне питання: вже більше двох років сивочолий не краде, чому тоді українцям кожним днем стає жити тільки гірше?

7. Питання!

Що з перерахованих пунктів не спаскудив віслюк

8. А що там зараз із субсидіями?
    Як там проявляється любов зелених до українців - що у нужденних забрали субсидії?

9. Нагел Херр
    Мова
    «Викладання українською мовою - це міна закладена під усю історію» - роспропагандон Нікіта Міхалков
    Тепер ви розумієте, чому відразу після Армії - Мова?!
    Ви можете скільки завгодно не любити Порошенка, але мусите визнати, що він був правий!

10. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

А Ви, Хомчине, от візьміть зараз і пошліть @Good man - а нахер. Своїми словами. Якщо не знаєте, що сказати тому пензюку з-за поребрика, я можу підказати. Бо мені здається що Гудман - також нагел хер. Втулив український прапор на свій аватар і знущається над Вами.

• Подобається Подобається x 1
  11. Як з 2019 року готувалися до війни

Karl Volokh

Тепер про це можна розповісти.
    В травні 2019 року я напівофіційно супроводжував делегацію України в поїздці до Ізраїля. Головним питанням була модернізація українських (точніше, старих радянських) МіГів та СУшок - давня ідея-фікс Пашинського, який і очолював делегацію. Їхали не на порожнє місце. Під час візиту в січні того ж року Порошенка до Ізраїля, він якимось дивом витиснув із Нетаніягу згоду на цю модернізацію - до абсолютного подиву всіх причетних.
    Побували в Кнесеті, Міноборони, на заводах самого підприємства Ельбіт, котре першим у світі відпрацювало технологію модернізації, за якої старі радянські драндулети за характеристиками починали переважати F-16. Узгодили загальні риси майбутньої співпраці, локалізацію виробництва в Україні й поверталися з надзвичайно піднесеним настроєм.
    Проблема була лише в тому, що саме в день початку нашого візиту щойно інавгурований президент Зеленський зніс парламент. За ним - Головнокомандувача та, де-факто, міністра оборони. І вся модернізація пішла по пи@ді, бо Хомчак її відмінив. Це вони так «до війни готувалися».
    Тим більшими героями є наші авіатори, котрі навіть у таких умовах знайшли що протиставити московитській навалі

12. Good man

Good man Обычный человек

Кацалапый, людей посылают за их дела и слова, а не за аватарки. Вот вы с борщеварочкой поддерживаете сдачу Херсона и Мариуполя. Поэтому вас на форуме посылают нахер и ещё дальше. И на аватарки при этом совершенно не смотрят. Бьют не по паспорту, а по роже. Ты должен помнить это советское выражение по поводу пятой статьи в паспорте. Я же, по твоему, молодой и не знаю этого.:)))

13. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Майже як Порошенко. Щоправда, малий "недолік" - розмовляє російською. Справжні патріоти повинні розмовляти українською, як фаріонша чи дроздов, правда, Хомчине?

View: https://www.youtube.com/watch?v=bSAVdqSAFPc

14. ...Я бачив регіоналів, що плачуть і каються, коли втік їхній "лідер".

Я бачив Тимошенко в інвалідному візку, яка надривно кривляється, і заради влади по черзі заграє з усіма без винятку політичними силами.

Я бачив Кравчука, котрий, залишившись у душі комуністом, рвав на собі вишиванку.

Я бачив Кучму, який намагався всидіти на семи стільцях одразу.

Я спостерігаю за Зеленським, з якого по черзі пруть дитячі комплекси, і яким, як дівчиною легкої поведінки користуються всі, кому він винен – від Єрмака та Путіна – до Коломойського та Ахметова. Нічого не винен він тільки нам з вами.

І я багато років спостерігаю за Порошенком. Він не робив помилок? Робив. Він був бездоганний у кадровій політиці? Не був. А згадайте, скільки разів його зраджували, здавалося б, надійні соратники. Але він ніколи не падав, не нив і не опускався нижче за свої переконання. Які полягають у тому, щоб зробити Україну сильною європейською державою. Він не зраджував своїх західних союзників. Він однаковий у владі та в опозиції – роблячи максимум із того, що може зробити за тих обставин, які йому дозволяють.

Він має мільйони чесно зароблених грошей, на які він міг жити в будь-якій країні світу. Його недоброзичливці намагалися та намагаються виштовхнути його з України, порушуючи проти нього десятки дутих справ. Він виїде? Ні, не поїде. Не поїде тому, що його місія ще не закінчена – вона лише починається.

Якщо заарештують БУДЬ-ЯКОГО політичного лідера в Україні, чи багато вийде людей на його захист? Максимум тисяча проплачених. Якщо спробують заарештувати Пороха, то вийдуть десятки, якщо не сотні тисяч. Вийдуть за ідею і за справжнього лідера.

Але багато хто його не любить. За те, що він ні під кого не підлаштовується та не йде на компроміс із тими, хто не поділяє його цінності. За те, що на нього було вилито тонни бруду – і найбільше від тих, хто зараз при владі. Він збирає кинуті в нього каміння і будує з них нову фортецю. Він – єдиний лідер в Україні, якому не потрібна віддача від своїх справ – він просто робить те, що має.

Велика людина ніколи не є результатом існуючого порядку речей. Він джерело та початок цього порядку. А велич людини полягає у її нездатності уміститися в рамках свого часу. Можливо, тому йому буде важко стати Сьомим президентом. Але скільки нездійсненного стає здійсненним, коли йдеш до своєї мети всупереч усьому. Тому давайте не гадатимемо на кавовій гущі, а просто допомагати йому в цій меті.

Написане – не дифірамби, а констатація, побудована на роках спостереження. Це не ілюзія, а посил до дії. Це не самообман, а переконання.

Час все розставить на свої місця. І я певен – дуже скоро.

Ol Sharp

15. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Порошенко по жізні брехун і барига. Він як заліз до влади з самого початку, то так і мухлював до кінця.

Слава Порошенку.

16. Good man

Good man Обычный человек

Кто во власти был не брехун и не барыга? Юля? Твой любимый Притула ещё дальше пошёл. Ещё не стал властью, а уже 600 млн гривен забарыжничал и брешет всем про спутник, который никому не нужен. Такого пустить во власть, он 600 млрд "освоит" и глазом не моргнёт. По сравнению с ним Порошенко будет апостол Пётр.

17. А докажеш хоч щось чи циган просто поц іпіздабол?

а де твій аватар? :)