ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

ай, ганьба. Ганьбища...

2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Хомчине, я, щоб Ви зайве не хвилювались, зробив скріншот Вашої беліберди.
    Збережемо для історії.
    Недолінгвіста.JPG

3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Навіть важливіше за смерть його родичів.
    Смерть батька і шоу в суді, смерть тестя і шоу на Марші...

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  4. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Я десь процитувала, як Хомчин замість "прольоти" написав "порохоботи", так електрику не сподобалось)
    Ми що, вищого охфіцера втрачаємо?:scratch_one-s_head:

5. Знову бреше і маніпулюєш. Де повне звернення. Кулемета в ж е своє видалив.
    Де повне посилання?

• Безграмотно Безграмотно x 1
  6. Я не такий багатий і мене фсб не спонсорує компьютерами. Пишу з телефона Samsung. Він зараза править як хоче, тому і виправляю редактуванням. Може пані замовить у фсб собі новий, а мені старий передасть. Я його потім на фронт відправлю

7. На противагу твоїй думці, дам думку ветерана, не свою.

Я не хотів писати дописи довкола всіх тих сварок про марш, про об'єднання всіх у власних пісочницях, про снобізм та розмиття цілей і завдань патріотичної частини суспільства... Але змушений декілька тез висловити.

1. Акції, марші, ходи, флеш моби, тощо, це завжди політика. Вони можуть бути без політиків, але вони визначають, впливають, задають, виправляють, політичний вектор. Навіть поминання загиблих публічно, массово, у присутності преси, стрімерів та блогерів - це політика.

Якщо хочете бути поза політикою, то не ходіть на публічні події, не будьте публічними, не пишіть у соціальні мережі на громадські теми, їдьте жити в ліс і ви будете поза політики.

Будь-який вихід у публічний простір - це політика.

Вірка Сердючка на Софії та Ветерани на Хрещатику у День Незалежності - це політика, тільки різна.

Доречі, теза "Майдан без політиків" під час Революції Гідності - це російський нарратив.

Так само, як зараз намагаються зробити аполітичним протест в Хабаровську та в Білорусі, так намагалися спрацювати і по Майдану.

Можна декларувати, що Ваша участь в акції не є способом стати політиком, але казати, що ваша участь чи не участь не впливає на політику, хай і мінімально - це самообман.

Підтримка армії, крики дякую, схиляння колін перед матерями загиблих - це один політичний вектор.

Пупурі, оголені артистки на державне свято, російські пісні - це інший політичний вектор.

Ці два вектори змагаються.

Один з векторів підтримує президент.

2. Про появу Порошенка на ході.

Він політик і чудово розуміє політичну складову публічних заходів.

Але він і громадянин України, що прийшов на пост у час кризи, коли не дуже то і багато інших політиків лізло у президенти. При ньому, як Главкомі, відвоювали 2/3 окупованого Донбасу, звільнили більше 6000 полонених, тощо...

Щось я не бачив розгніваного натовпу, який хотів прогнати 5го президента геть, я не бачив, щоб охорона Порошенка ламала ребри дівчатам, як це зробила охорона та тітушки Зе у Дніпрі.

Проти виступили деякі організатори, але я не бачив якогось шаленого обурення. І це варто відзначити.

3. Якби президент Зеленський вирішив пройтися Маршем Патріотів на День Незалежності, то я б йому не заперечив. Він міг би пройтись серед родин загиблих, ветеранів, волонтерів...

І якби хтось схотів його побити чи скривдити, а повірте, таких на марші було багато, то я сам би поліз у бійку на його захист. Бо він громадян України, президент і має право брати участь у будь-яких заходах.

Але президент обрав інший політичний вектор...

І цей політичний вектор продиктував формат державного заходу на Софії.

І ми всі бачили, що президент щиро радісний і щасливий, можливо, вперше за рік його участі у нудних справах держави.

Останнє, що я хочу додати..

Марші, крики Слава Україні, прапори, ставання на коліна, піднесення, сварки...

А Riffmaster Андрій Антоненко сидить.
    Мирослав Гай

8. #ЮрійКаракай
    ...Порошенко, Забродський, Ярош, Турчинов, Звіробій, Парубій ... Хто ще не мав права іти в колоні на День Незалежності? Давайте список! Ну так, щоб народ знав, а то ми в замішатєльствє. А знаєте, краще пишіть його на тих рожевих іграшкових свинках, які ще безумовно залишилися на складах МВС імені Авакова. Або на кульках Шарія.

9. По поводу ругани об участии Порошенко в Марше захисників України я хочу сказать только одно.

«У населения страны-жертвы агрессии происходит полная потеря ориентации в системе координат «свой – чужой». Вместо того чтобы объединиться перед лицом внешней агрессии, часть населения вступает в борьбу против другой части своего народа. Страны-жертвы, зачастую так и не осознав, кто агрессор, оказываются побеждёнными и отброшенными в своём развитии на 15–20 лет назад».

Это, напомню, из выступления начальника ГОУ ГШ ВС РФ генерал-полковника Владимира Зарудницкого на III Московской конференции по международной безопасности под эгидой МО России 23 мая 2014 года.

Думай-Те.
    Спокночь.
    Аркадій Бабченко

10. medwedo berlogsoni

Будь ласка, Вам - повне посилання.

View: https://www.facebook.com/RVUkraina/posts/1754148501399499

Крім того, повне посилання вчора давав @VasMT
    Що Вам ще бракує?

Зайдіть за повним посиланням нажміть See more... і скажіть, що не так? В чім моя брехня?
    Зайчиків і Зеленського, які Руху Ветеранів не сподобалися, залишимо осторонь. Мені те також не сподобалося, як і Ветеранам.

Ми зараз говоримо про Порошенка, якого Рух Ветеранів назвав брехуном.

11. А я називаю керівництво руху ветеранів зеленим болотом і що?

• Тупо Тупо x 2
  12. medwedo berlogsoni

Якщо ж Хомчине у Вас на Рух Ветеранів алергія, і Ви швидше скоцюрбитеся, ніж зайдете і почитаєте, то щоб Ви мене не звинувачували в тому, що я не навів повний текст, я його наводжу. Оскільки тема про Порошенка, то те, що стосується Порошенка я виділяю великими літерами.

View: https://www.facebook.com/RVUkraina/posts/1754148501399499

13. medwedo berlogsoni

Значить Ви - дурень.
    Тому що Рух Ветеранів критикував і офіційні заходи з боку Зеленського.

Але основне не це. Основне те, що Порошенко пообіцяв їм, що не буде зі своїми ПЄСами прилаштовуватися до їх колони, але збрехав. От і все.

А взагалі-то я не подивуюся, якщо хтось із учасників боїв на Донбасі прочитає оце Ваше "зелене болото", приїде і начистить Вам морду. Якщо Ви, звичайно, проживаєте в Україні. В чому у мене дуже поважні сумніви.

Останнє редагування: 27 сер 2020
  14. Ще раз питаю, де обіцяв. Факти в студію?

15. medwedo berlogsoni

Для мене факт, Хомчине, це заява Руху Ветеранів.
    Я їм вірю, коли вони стверджують, що Порошенко обіцяв. Неважно, які вони ті Руховці.
    А от Порошенку не вірю.
    От Ви, наприклад, не вірите, що Рудик загинув внаслідок необережного поводження зі зброєю.
    А я не вірю Порошенку. Тому що Порошенко брехав дуже-дуже багато разів.
    І, якщо на те пішло, які у Вас факти, що Рудик загинув не внаслідок необережного поводження зі зброєю?

16. МЕРЗОТА. В БАН. ДО АЛКАША.

• Тупо Тупо x 1
  17. Увесь цей собачий лай в мережах розрахований здебільшого не на нас. Він розрахований власне на Петра Порошенка.
    Залякати його не вийшло. Натомість, можна спробувати його образити.
    Зневажливими висловлюваннями з вуст тих, кому він допомагав, кого збавив від смерті або приниження, чиє життя зберіг, поклавши на це кілька років власного життя.
    Ображений на невдячність, на зраду Порошенко, за їхніми розрахунками, у певну мить скаже: "Та ну вас! Урвавсь терпець це вислухувати!" - і поїде з України.
    Ну а на ручну опозицію вже черга стоїть. Будуть вам і націоналісти, і лібертаріанці, і герої Грюнвальдської битви, і мати харі з товстими харями...
    Щоправда, заважаємо їм ми - ті, хто ловить їх на брехні, на брудних джерелах фінансування, на фекальному бекграунді. Тому і нам трішечки дістається. Але ж не звикати.
    Піду з’їм "Ромашку", чи що?

View: https://www.facebook.com/100001638607822/posts/3418278024903451/

18. От уявіть якби при Порошенку були кейси корабельних сосен, продавців собак, неякісних дітей, гвалтівників, анал-табу, Велюр, "воду в Крим", "перестать стрелять"..? Але тепер всіх все влаштовує. І на фоні цього зеленого пекла в них істерика лише через те, що "Петя біл на Марше!".

• Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  19. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Смішно Смішно x 1
а де твій аватар? :)