ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. ДВА ФОТО ПРЕЗИДЕНТА. ДО ВИБОРІВ 2014 РОКУ І ЧЕРЕЗ ШІСТЬ РОКІВ ПІСЛЯ
    Як ви думаєте, чому за чотири роки людина може так посивіти? Через втрачену в Ліпєцку фабрику? Через втрачений в Криму Севастопольський морський завод? Через зниження доходів з 51 млн.грн. у 2013 році до 16,3 млн.грн. в 2017? Падіння в українському рейтингу Forbes з 7-го із $1,6 млрд. на 10-те місце із $589 млн.? Можливо й це теж. Але на секунду уявіть себе на місці Головнокомандувача, який щодня отримував зведення про загиблих і поранених Героїв? Чи підписував укази про присвоєння державних нагород. Посмертно. Згадайте 2014 рік. Чи хотіли б ви опинитись на посаді Президента в той час? Без війська, без спецслужб, без бюджету, без реальної підтримки ЄС, США, Канади, Британії? Уявіть на хвилинку, що на цю посаду ми тоді могли обрати Юлю, Тягнибока, Ляшка, Бойка, ще там кого? Ну вони там майже всі знов пруться... Ні. Не уявляйте. Сплюньте і перехрестіться. Корупція? Так. А тепер знову поверніться у 2010-2013 роки. Скільки було телесюжетів статей і вкидів про корупцію? Що? Раз в місяць? Раз в квартал? На пальцях можна перелічити. Майже всі автори-журналісти тих розслідувань зараз в парламенті. Між іншим - у фракціях БПП чи НФ. Більше ніж рік тому "режим Порошенка душив свободу слова" так, що таких "розслідувань" за добу - ведро. То при Янику корупції було може менше чи як?
    Коротше... Хто має голову - хай думає нею, а не тільки їсть.

View: https://www.facebook.com/100010073838164/posts/1230837287262054/

2. - Кругом адні парахаботи, - кричить якесь тіло в Твіттер.

Порохоботом я став задовго до того, як Петро Олексійович став відомою особою. І не тому, що я тоді його знав, чи підтримував. Ні, я й слів таких не знав. Просто я, останні 35 років сповідую ідею Незалежності України від мокшанського світу, як би він не називався. Порохоботи були, коли ще не було Порошенка, і порохоботи будуть, коли нас усіх вже не буде. Бо, насправді, немає ніяких порохоботів, а є Українці.

Дурному, неосвіченому тілу не подобається, що навкруги українці? Є вихід: самозабанитись і поїхати "піднімати з колін" Колиму.
    Іван Виговський

P.S. Краще й не скажеш

3. Порохоботам доводиться захищати власну мову, власну віру і на сьомому році війни ще і власну армію ! Страшні часи настали...

4. 20200730_213742.jpg

• Подобається Подобається x 1
  5. В день зриву злочинного перемир'я невідомо з ким (росія ж вийшла з домовленостей), в день мітингу на Банковій, маріонетки ОПи з числа колишніх "бурців з режимом Порошенка" запостили гівновідосік про Пороха з медведчуком аби перебити негатив проти зелі.

Вчора зеля призначив медведчуківського старого пдра кравчука головою делегації в ТКГ... І що роблять бурці з медведчуком? Мовчать... Набрали лайна в рота, мовчать.

6 років уйопки за грантові гроші мочили попередню владу. То реформа прокуратури не така, то десь в законі речення пропустили, то давай сиру програму шабуні вже впроваджувати, бо гроші освоєні.
    Вчора венедіктова призначила піскуна.
    І що роблять бурці, яким 6 років давали грантові кошти на реформи, втч прокуратури? Мовчать... Набрали лайна в рота, мовчать.
    Я розумію, що піскун не картавить і не є кумом Порошенка (що безумовно є страшним злочином само по собі), але це ж блть пздц. Ви на шо гроші брали 5 років, щоб потім вінцем реформи прокуратури було призначення піскуна?

То до чого я то все веду?
    Немає жодних сумнівів в тому що це все лахміття працює на ОПу, на руйнування держави і на росію. Прямо чи опосередковано, але вони дуже добре усвідомлюють руйнівність своїх дій для держави. Бо стрибати 6 років на картавого кума (тіпа ми такі принципові) і "не бачити" піскуна - це очевидна умисна дія. Це стосується і багатьох інших прикладів співпраці бурців з ригами, вбивцями Майдану ітд.

Немає жодних сумнівів в тому, що оті бурці і "правдоруби", які вливали інформаційне лайно проти попередньої влади. (координовано, організовано) є учасниками процесу, правову оцінку яким потрібно дати в майбутньому.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  6. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

• Тупо Тупо x 1
  7. Якщо подумати, вони належать не просто до різних поколінь, а до різних світів. Ну що, здавалося б, може бути спільного між нафталіновими комуняками Кравчуком-Фокіним, «новими обличчями» Зеленського, відвертими російськими агентами, типу Медведчука, і уламками клептократичного режиму Януковича, як Портнов-Лукаш? А що об‘єднує біглого злочинця Шарія (з його прихильниками) і суддів Київського ОАСК?
    Одне єдине - люта ненависть до Порошенка. Точніше, до Майдану і постмайданівської влади

8. Ми помиляємося, коли кажемо, що вони ненавидять Порошенка.
    Вони ненавидять нас, українців.
    Ну і Порошенка, звісно . Як одного з нас.

9. Павло Бондаренко
    Привет, любимые "буратины". Соскучились? Сегодня поговорим о "барыгах".
    Скажите, как так получилось, что при власти "барыг" государственная компания "Укрнафта" имела чистую прибыль на 1 апреля 2019 года в 296 миллиона грн, после свержения ненависного Порошенко на 2 августа 2019 года прибыль сократилась до 18,2 миллиона, а за первое полугодие 2010 компания уже имеет убытков на 2,6 миллиарда? Неужели это "барыга" тайно газопроводы тряпочками заткнул?
    Скажите, как получилось, что в 2019 году государственная компания "Укрзалізниця" получила 2 миллиарда 988 миллионов чистой прибыли, а только за первые три месяца 2020 ее умудрились загнать на 7 миллиардов чистого убытка? По итогам 6 месяцев прогнозируют все 10 миллиардов. Порошенко по ночам колеса вагонов грызет, а Яценюк с Гройсманом тепловозам выхлопные трубы морковкой затыкают?
    Кстати, о колесах. Почему при "барыгах" колесные пары "Укрзалізниця" у Пинчука закупала вдвое дешевле, чем сейчас? Почему при "барыгах" компания покупала масла у украинских производителей, а теперь у российских и намного дороже? Эпоха бедности закончилась, или как?
    Как так вышло, что государственная компания "Енергоатом" в 2019 году имела чистую прибыль 3,77 миллиарда (правда, она после освобождения многострадальной Украины от "барыг" во втором полугодии начала стремительно падать), а в 2020 ежемесячно несет миллиард чистого убытку?
    Это Порошенко по ночам ведрами электроэнергию тырит или как?
    Как так вышло, что естественный монополист, государственная компания "Нафтогаз" в 2019 году имела чистую прибыль 63,3 миллиарда, а за полгода 2020 она сократилась приблизительно в 10 раз? Порошенко газ в карманах на Мальдивы вывозит контрабандой?
    И главное: как так получилось, что государственные компании в убытках, как "бомж" во вшах, а компании клятых олигархов во главе со "спасителем Украины" богатеют? Конец эпохи чего там?
    Вам не кажется, что эксперимента над здравым смыслом уже достаточно и уже надобно "барыг" взад возвращать пока не поздно? Пока "слуги" не дохозяйничались в соответствии с анекдотом: "Годі, батьку, торгувати, уже нема чим решту давати".
    Нет? А кого? Ах, вы ждете очередного Голобородька, который "уж точно не обманет"? Или "єффективных менеджеров из ОПЗЖ - Бойко, Рабиновича и Левочкина во главе с кумом Путина, которые "вот уже точно войну остановят и сделают зарплаты как в Польше"?
    "Буратины"...

10. Якби не Петро Порошенко, я б ніколи не повірив в можливість існування нормального президента України.
    А якби не Гандон Зеленський, я б ніколи не повірив в існування ТАКОЇ кількості дибілів в Україні.

11. Порох виграв боротьбу за уми. Він програв боротьбу за тих, у кого немає розуму.

12. Відкриваєш ті соцмережі і розумієш, що Петро Порошенко виграв вибори в 2019 році, зараз є президентом і несе повну відповідальність за все що відбувається в країні.

Тому йому треба винести вирок і всій тій камарільї Порошенка у Верховній раді, Кабміні, на Банковій та й в інших місцях, які вже 1,5 року грабують Україну, грабують простий наріт і напихають гроші в кишені.
    І бажано було б вибрати когось нового, чесного, справедливого, того хто не краде, простого парня с народу, який сміливо критикує владу Порошенка.
    Може давайте нарешті оберемо Зеленського?
    Бо президентство Порошенка за ці останні 1,5 роки нас вже точно заї..ало.
    Зробимо їх разом!
    Країною можуть керувати навіть клоуни!

13. МЕР ДНІПРА: КОЛИ ДО НАС ПРИЇЖДЖАВ ПОРОШЕНКО, У КОРТЕЖІ БУЛО ДВІ, ТРИ МАШИНИ, У НИНІШНІХ КЕРІВНИКІВ ДЕРЖАВИ – ПО П'ЯТДЕСЯТ
    3 Серпня 2020 20:23

Кортежі, в яких їздять нинішні керівники України, "навіть не снилися" за часів п'ятого президента України, чинного лідера "Європейської Солідарності" Петру Порошенку.

Про це заявив мер Дніпра Борис Філатов в інтерв'ю "РБК-Україна".

"Я ж це точно знаю. Коли до нас в місто приїжджав Порошенко, у нього було дві-три машини, навіть ми за ним бовталися в автобусі по дорозі. А зараз в кортежі п'ятдесят машин з мигалками", - заявив Філатов.

Він додав, що останні місяці рейтинг партії "Слуга народу" в Дніпрі катастрофічно впав, тому ніхто досі не знає ім'я кандидата в мери міста від партії влади.

"Ми міряли всіх, я перемагаю будь-якого кандидата від "Слуги народу" з розривом в три рази. Більш того, за останніми тенденціями, шанси вийти в другий тур з'явилися в тому числі у моїх давніх завзятих опонентів - Олександра Вілкула та Загіда Краснова. Тому якщо вони підтиснуть, то, може, я зайду до другого туру не зі "Слугою народу", а з кимось із них. Це те, про що не можна було подумати навіть місяць тому ", - сказав мер.

Зазначили, вибори до місцевих органів влади в Україні намічені на 25 жовтня.

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Galina Wołczynska
    5 год ·
    Так званий терорист захопив ОДНУ (!) заручницю.
    Але, по-ходу спектакля її замінила дублерка
    Таким лайном нас ще ніхто не годував.

Роман Донік
    5 год
    Прямо хуйня какая то получается. Но, я уверен, у Антона Геращенко найдется логическое объяснение.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Штурм приміщення з терористом:

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Смішно Смішно x 1
  17. Gyppsy

Gyppsy :hi:

@Мих, а хіба Петро боровся? Петро ж у Ліпєцку цукерки для московії робив, там податки платив і з хуйлом хіхікав )))

Во, якщо хочете, то читайте з грубшого, інфа на 27 вер 2019 /на язікє/
    Липецкая фабрика Roshen заплатила более 360 млн рублей налогов и штрафов
    Во ше, за 28.11.2019
    Там про ще більші суми
    Калужский суд не помог липецкому «Рошену» оспорить начисление 361,5 млн налогов | LIPETSKNEWS - липецкий новостной портал

Так що дід Петро нехіло підтримував ПВК рашки, шо нє ;

зі

@Мих, також ще за Україну боролися Гонта, Залізняк, Кривоніс... По справжньому боролися, зі шаблею в руці.
    От вони славні герої, що нє?

Останнє редагування: 4 сер 2020
    • Тупо Тупо x 1
  18. Брехня.
    Брехня.
    Брехня.
    Феесбешні фейки.
    Брехня.
    Брехня.
    Брехня
    Сенс життя зедовбойоба. 20200802_231908.jpg

а де твій аватар? :)