ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1.  
  2. Скільки зустічей мав віслюк?

3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Пам"ятаю, як одне мусорське мурло обіцяло парад в Севастополі. Ні мурла, ні Криму, ні Севастополя...

• Тупо Тупо x 1
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Лєщенко підкеровує залізницею. Йому дали кістку, мусить дзявкати так, як йому скажуть.

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Останнє редагування: 17 лют 2020
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Приліпити фотку, а до фотки слова, багато розуму не треба, правда? А дим з носа не валить?:))):))):)))

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

8. Gyppsy

Gyppsy :hi:

А шо там в Мюнхені сталося з тотим планом на 12 питань?
    ПЄСи кричали, що Порошенко його забракував і в черговий раз врятував Україну. А потім ніби той план знову запустили і Порошенко вже не сварився.
    Може Порошенкові європейці також дали кістку, і Петро мусить дзявкати так, як йому скажуть, нє?
    Та й нашо Порошенкові тота бидлота?
    Він має 25% ЕЛІТИ )))

• Подобається Подобається x 1
  9. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Як це? Яка кістка?То Ви пропустили нові вводні порохоботів! Зовсім не то відбулося!Хомнич давав чергового волоха, що Порошенка німці не впустили кудись на конференції. Звісно, клятий Зе. :dntknw:
    А так, якби пустили, то ОГОГО б було тим 12 крокам.

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  10. Gyppsy

У мене тут на форумі найнятий вуйко Ігнор, то він фільтрує витвори декотрих юзерів.
    Тому я позбавлений можливості насолоджуватися всіма дописами :cry:

11. Silver bullet

Розумію, але у мене дуже рідко,при певній мотивації, але відбуваються виключення). Я люблю посміятися, ви знаєте, і мене смішать, аж іноді до сліз йолопи, які так громко сідають в калабаню з тотим своїм великим діячем, який керує мюнхенськими конференціями.

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  12. Silver bullet

Миху, а що в вас з носу валить? Де я щось приліпила, поясніть, будь ласка. Та стаття разом з фото - того часу, як він обіцяв повернути Крим зразу після виборів. Його, такого красеня, з такою красивою обіцянкою надрукували ЗМІ на його, мабуть, щире бажання)). Просто маю нагадати, що архіви не горять, сер.

• Тупо Тупо x 1
  13. А знаєте чому ПреЗЕдент не хотів щоб Порох був присутній на його виступі? Сцикло зелене розуміє, що він проти Пороха ніхто і звати його ніяк, це як ЗЕмоська і Слон на міжнародній арені. Який же ЖАЛЮГІДНИЙ у нас ПреЗЕдент зараз. І це побачили всі нажаль в Мюнхені.

14. Good man

Good man Обычный человек

Я так понимаю, зелеботы высмеивают Порошенко за обещание парада в Севастополе из-за нежелания такой парад видеть. Ведь тогда их кумир не сможет войти в историю миротворцем.

15. Знаєте що найсмішніше?
    Якби не було нас "порохоботів", то зелебобікі навіть не усвідомлювали б що їх годують добірним лайном і трахають в усі дірки як хочуть, їх же кумири. Ходили б собі задоволені. Задоволені і ситі. Кожен день пайка лайна, секс в голову. А ми заважаємо. Говоримо не їж гівно. Чи не давай трахати свою голову. Соромляться нас. Зляться. Мріють про те що прийде час, ми зникнемо і вони спокійно будуть насолоджуватися життям.

16. Gyppsy

Telegram

17. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

@Gyppsy, незрозумілий причинно-наслідковий зв'язок.
    Генпрокурора усунуть, бо Порошенком не займається, чи генпрокурор вирішив зайнятися Порошенком, а його через це усувають?
    Втім, є ще Саакашвілі, який подав у суд на тих в масках, що валяли його по кахлях і рвали за волосся. Хтось же їм віддав наказ?
    У мене така підозра, що все це йшло зверху, від тодішнього президента.

• Тупо Тупо x 1
  18. Gyppsy

ОБС, що Зеленський вже дозрів до перетасовки колоди.
    Рябошапка з того самого койця, що і Богдан, тому "нічого особистого, чисто бізнес")
    У всьому поганому, що відбувається в Україні, винен тільки Порошенко зі своєю ПЄСою.

• Тупо Тупо x 1
а де твій аватар? :)