ПорошенКО - 3

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Un.Known, 7 кві 2019.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

1кв. км і на ньому 74 будинки.... Браво, матєматік.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

:haha:
    Уныние, сопли и истерика по малейшему поводу. По малейшему слову сказанному новой властью. И у меня всего один вопрос - И ЧО, бля? Ну вот ноешь ты на фисбучике, строчишь постики, даже видео пишешь. И чо?

• Тупо Тупо x 1
  3. VasMT

Вадно тим, хто в темі.

• Тупо Тупо x 1
  4. VasMT

Я математик.
    І розумію, що на 1 кв.км може бути і 74 будинки, і 1 будинок, і 3500 будинків. Ба більше. Будинків може не бути взагалі.
    Але тим, хто ніколи не читає дальше заголовків, зрозуміти цю логіку неможливо.
    Головне голосно кукурікнути, що фсьопропало!
    Слава Вальцману!
    За Мінськими домовленостями межа розділу йде по річці Сіверський Донець. У Станиці Луганській розташовані приблизно п’ять тисяч приватних будинків. І зараз 74 з них, де проживають близько ста людей, опинилися у "сірій зоні".

• Тупо Тупо x 1
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Так-так, особливо у селі.

6. VasMT

:)))
    Так розведення від С.Донця, а не від сільради.

• Тупо Тупо x 1
  7. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  8. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Він поведеться на цій темі, ось побачите.Але може це для нього на краще - буде непідсуден.
    Згадую, як на дебатах позаду Порошенка стояв його син (який депутат ВР), його обличчя відображало катастрофу. Він був глибоко шокований - він розумів, що батько програв, а що з цього буде? З цього буде катастрофа.

• Тупо Тупо x 1
  9. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Зате Порошенковому Міші все по барабану - харю залив, букет квітів в попу і мав він десь цю політику;

View: https://youtu.be/FbaVZgcNa24

10. medwedo berlogsoni

Зі всяким буває. Я також колись "надякувався" у товариша. Але зробив належний висновок, і з тих пір ніколи (майже ніколи не напивася до такого стану. Брешу. Було ще кілька разів у молодості).

11. Gyppsy

Повністю з Вами погоджуюся - Зі всяким буває.

Але
    - не всякий є сином президента
    - не всякому запхають в дупу квіти
    - не у всякого такі "друзі", котрі розповсюджують в павутині пікантні сцени, знаючи, які з цього будуть наслідки
    ...

Так що, згадавши нашого колєгу Комунарця, дозволю собі цитату з Матвія 7.16 - 7.21
    Ну а в народі кажуть простіше: "Яблуко від яблуні недалеко падає" ;)

12. Gyppsy

Ну і навздогін, раз пішла така розмова
    Це вже всім відомо, але нехай буде вкупці;

View: https://youtu.be/YjrICOLVq1M

13. medwedo berlogsoni

У випадку із сином Порошенка - трохи інша ситуація.
    Він напився, як напивався кожен із нас, кожен із тих, у кого були хороші батьки, погані батьки, або зовсім безбатченки.
    Але оте відео більше характеризує підлість людську і людську заздрість, яку продемонстрували його "товариші". Я не знаю, які в них батьки, можливо, порядні люди.
    Але принизити при нагоді того, хто опинився вище від них в соціальній піраміді, це - людська природа.
    "На похиле дерево і кози скачуть". Можливо, ця приказка підходить.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. Gyppsy

А чому це він так похилився, що на нього аж козли скачуть?

Та й не про те розмова.

Якщо Міша побачив цих "друзів" перший раз - то він дурень, що з незнайомими так себе веде
    Якщо Міша з ними знайомий давно, то він ще більший дурень, бо дружить з покидьками.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Знайшов вашого головного інформатора і натхненника:

About this website

YOUTUBE.COM

Ось що Портнов та Лукаш казали коли розстрілювали Небесну Сотню. Відео 19.02.2014
    Відео від 19.02.2014, другий день масових розстрілів на Майдані. Андрій Портнов — заступник голови АП Януковича. Олена Лукаш — міністр юстиції в уряді Януков...

16. Gyppsy

Не хочу навіть відкривати ваше посилання.
    Просто спитаюся - там є щось про Мішу Порошенка?
    Якщо є, то загляну.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

То ж тре... Ото замакітрили голову, навіть не дозволяє собі критично почути свого натхненника.:haha:

18. Gyppsy

Ви так і не сказали - для чого ви впхали невпихуєме в розмову про Мішу Пороха? Чи там є про сина Петьки?

• Тупо Тупо x 1
  19. МОЯ МОТИВАЦІЯ ЗАХИЩАТИ УКРАЇНУ І У МЕНЕ НЕМАЄ АМБІЦІЙ ЩОДО ЖОДНИХ ПОСАД – ПОРОШЕНКО
    Буду робити все, що в моїх силах аби захистити Україну та її інтереси, – сказав п’ятий президент України, лідер політичної партії «Єврорейська Солідарність» Петро Порошенко в інтерв’ю Прямому каналу.

«Я хотів би, щоб чітко була відома позиція Порошенка. Моя мотивація для того, щоб зараз робити політичні заяви полягає виключно в тому, щоб захистити українські інтереси і аж ніяк не пов’язана зі спробою зайняти будь-які посади», – сказав політик.

«Жодні посади Порошенка не цікавлять», – підкреслив він.

«У мене є абсолютно чітка мотивація – захистити Україну. І для цього я буду робити все, що є в моїх силах»,- наголосив Петро Порошенко.

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
а де твій аватар? :)