Поговорим об Украине.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Tan To, 12 лис 2009.

1. olegp

olegp миється в бані

как в России, так и в США можно купить симку припейд без удостоверения личности,в России-на электронных рынках,в США-у китайцев

2. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Гірше татарина тільки хто може бути?

3. Фараон

Фараон Well-Known Member

Вам мнение Олега не достаточно?
    Или Вас это удовлетворит:

4. Фауст

Фауст Well-Known Member

"Гірше татарина тільки" xoxoл! :))

5. Мілена

Мілена Дуже важлива персона

Ні, я просила посилання, а не "мнение" Олега.
    І ваша "стаття" свідчить тільки про те, що адреса і ідентифікація особи потрібна у разі "контракту" з компанією, а не купівлі простої сімки "скільки наговориш".
    Чому сумніваюсьo щодо США? Тому що в Європі прсту сімку можна купити без identidy card (Португалія, Іспанія - власний досвід) в легальних shops, нижче - обговорення "де купити і що купити", з якого витікає, що в Європі всюди, як в П. і І.

http://forums.whirlpool.net.au/archive/871977

А чого я причепилась до вас з цим посиланням? Ви мені дуже імпонуєте як послідовний і безперечний відбілювач усіх дій влади, ну прямо Vanish Oxi Action!:yahoo:

6. Фараон

Фараон Well-Known Member

Я уж не знаю как Вам дальше доказать.Прийдет Самуилович,спросите у него.Он как раз искал самую дешовую мобильную связь в США.
    Для приезжих туристов в США конечно же продаются сим карты одноразовые.Но!Речь то шла о Законе для граждан США и в новом законе Украины тоже речь ведется о гражданах Украины.
    А то что есть левые симки,тоэтот факт никто не оспаривает! Или телефонные компании по дешовому тарифу без требования данных пользователя,так такие компании не везде работают или имеют малое покрытие.

7. Фараон

Фараон Well-Known Member

А почему бы и нет?Если это меня в какой то степени обезопасит от террористического акта или поможет кому то в случае похищения или других противоправных действиях?
    Честному человеку не чего боятся!
    А вот Вы почему то боитесь.Почему?

8. pes

pes Well-Known Member

Не лыбься, стань в угол и не лыбься (С); откуда?

9. Мілена

От я і питаю вас про закон.
    А те, що для туристів в США і громадан (як і в любій іншій країні) можуть бути різні правила купівлі сімок - :))
    Тому що, цей закон посилює тоталітарний контроль держави саме над "честными гражданами" і ніяк не впливає на обмеження терористичних намірів злчинців. Тим більше, закон у вашій інтерпретації - купувати сімки без паспорту негромадянам У. ви дозволяєте. Ваш пазл не складається.:pardon:

10. Фауст

Фауст Well-Known Member

С какой целью интересуетесь?
    Сами забыли?

11. Фараон

Фараон Well-Known Member

Что я дозволяю?Продавать левые симки?
    Хотя вот тоже интересный вопрос.Как это левая симка?Оператор,что не учитывает своих пинкодов сим карт?
    (Или как там по другому называется.)

12. Фараон

Фараон Well-Known Member

Не понял?А зачем контроль над честным человеком?Честный человек и терроризмом не занимается и налоги все платит.

13. Фауст

Фауст Well-Known Member

Да не связывайтесь Вы с ними! Хватит им всё разжевывать.
    Они не ни понимают, а не хотят понимать.
    Пусть доходят до истины своим умом.

14. Фараон

Фараон Well-Known Member

Да я понимаю,обычное дело.Зделай это Юля в свое время ,прыгали бы до потолка от счастья.
    А то получается,лифты оплачиваемые делает местная власть по своему усмотрению,даже не власть а лифтовое хозяйство ,а виноваты в Киеве.
    П.С. А когда самого коснется,ну там родственника похители или не дай Бог ребенка.Сами же начнут вопить :"А вы проследите,кто и откудо звонил по мобильному.Проследите где мобильник у пострадавшего " и т.д.

15. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

йому даремно це поясняти, він звик щоб його влада дрючіла по самі не балуйся.
    він від цого відчуває задоволення - він совок і цим все сказано, це в них генетична річ.
    він навіть терміна "инакомыслие" не знає.

П.С. на їх олюбленої росії вже дуже давно сімки по паспортах і...?

16. Мілена

Про ліві сімки заговорили ви - я не знаю, що це таке, тому - без коментарів.

Ми ж говорили, про можливість купити-не купити сімку без паспорту, що за новим законом в У. зробити буде неможливо (що я вважаю ще одним намаганням влади тотально контролювати свїх громадан, а ви заходом в боротьбі проти тероризму), і ви написали, що так і в США, але підтвержень (вразумительной ссылки) подібного закону в США не дали. Або дайте ссылку, або не стверджуйте, що так і в США.
    Але найкумедніше те, що ви вважаєте, що т.зв. разову сімку в США туристам законно продадуть, а от громадянам - цитую: "Речь то шла о Законе для граждан США", тобто ви позбавляєте громадян США прав, які мають негромадяни - туристи. А це нонсенс, пазл не складається.
    Так зрозуміло?
    Прослідкувати, звідки дзвонить мобільник - це чисто технічна річ, без жодного зв'язку з тим, як його купили - з паспортом чи без. Якщо з паспортом - відома прописка абонента. Дивіться серіал "След".:))

17. Фараон

Фараон Well-Known Member

Уже ближе.И когда окончательно поймете,что в том сериале половина выдумки.То до Вас и дойдет,что закон нужный.И именно в борьбе с терроризмом и преступностью.

18. Мілена

Саме про це я й говорю: януковичі все копіюють з Росії, і це Фараонові дуже подобається, але чомусь він намагається стверджувати, що так в США.

19. Фараон

Фараон Well-Known Member

Утомили.
    В США продают сим карты оператора "Т-МОбил" по документам с данными ИПН.Такой ответ Вас устроит?
    Было бы не законном,никто в США не разрешил бы "Т-Мобилу" брать данные о клиентах,там с этим очень строго.
    Это Россия скопировала США и щас Украина.

20. Мілена

Тобто про США ви вже забули - мої вітання!
    Тепер - рівняймося на "След"! Так от - "выдумки" в сералі аж ніяк не торкаються технічної сторони справи, а злочинці купують сімки з вкраденими чи фальшивими паспортами і ніколи не живуть за адресами, які вказані в тих паспортах. Дивіться "След".
    І знову за рибу гроші?
    Ви просто не маєте уяви, що є різниця між сімкою "контрактною" і разовою.

а де твій аватар? :)