Поговорим о России.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем kertis, 15 січ 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. FourA

FourA Дуже важлива персона

Совершенно верно, народ и решит. Кто есть его враг. а кто - друг.
    свидомые имеют такую привычку - говорить от имени всего украинского народа. частенько - от имени всего прогрессивного челоечества.
    Это о них сказал Т.Г. Шевченко :
    Тьфу ты, грязь и смиття! Та ще чваниться!

2. Nevermind

Nevermind Просто персона

Ну, так просветите меня, что же это за русофильские народы? Про женщин - вообще ничего не поняла.

3. tanna

tanna Дуже важлива персона

Вони помиляються. Чи може ви теж вважаєте, що якщо людина розмовляє російською мовою - значить вона автоматично любить росіян до нестями?

4. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Ну ти ж не "український народ". Ти ж "грязь москви". Тож чого переймаєшся ? :rolleyes:

5. НаСекундуЗагляну

НаСекундуЗагляну Елки, какой самостоятельный и обаятельный

Блик, будешь много говорить, настигнет тебя кара Божья;)
    http://www.day.kiev.ua/215342
    :))

6. FourA

Тарас казав цэ не про мене. При таких, як ты, шановный. Про смиття та грязь Эвропы. Про хама, якый себе вважае паном.
    Вин це пысав не про росиян. А про тых, хто себе вважае украинцем. А е насправжни - смиттям з европейських смитныкив.
    Доборолась Україна
    До самого краю.
    Гірше ляха свої діти
    Її розпинають.
    Замість пива праведную
    Кров із ребер точать.
    Просвітити, кажуть, хочуть
    Материні очі
    Современними огнями.
    Повести за віком...

7. Mr. Blick

Я московського бога не боюсь. Клав я на нього з приладом. :))

8. FourA

Кого Бог хочет наказать, того лишает разума.

9. Mr. Blick

Вибач, але щось в тебе не сходиться, знавець літератури та статистики, бо "Раби, підніжки, грязь Москви" - то як раз про таких малоросів, як ти. А німці там до того, що на початук 19 сторіччя історію, як взагалі всю науку в Російській імперії й досі робили німці. :)

10. FourA

[
    Выбач, шановный, я взагали -то великорос. А в цьому твори Тараса Грыгоровича вин пишэ про тих, хто себе называе украинцямы.
    А ты, оказывается, и в российской науке большой знаток. Может, расскажешь, какую же науку сейчас делают в России немцы? Интересно будет узнать....
    Вот про то, какую науку в Германии сейчас делают русские, я хорошо знаю. А про обратное - не слышал.
    Хотя, моя невестка - немка приезжает постоянно в Россию и работает с российскими профессорами... У них есть совместные работы... Но сказать, что она делает что-то за них - это будет чрезмерным преувеличением...:pardon:
    Ну-ка, называй фамилии немцев, что-то сделавших в современной русской науке. Кто они такие? В каких областях науки?

11. Mr. Blick

От як добре! А то деякі твої ідейні співбряття починають доводити, що вони-то є справжні "українці". А ти сам зізінався, що "великорос", росіянин тобто. Ну от і скажи, мені, росіянин, яка мені, українцю, справа, що про мою Україну думають ворги мої, росіяни, таки як ти ?

12. FourA

справа та, що вид цього, що дуиаемо мы, буде залэжати й майбутне Украины. По -переше, того, що я е громадянином Украины, и як уси ии громадяни, выришую цэ майбутне.
    По - другэ, вважаю. що тильки не дуже вумна людына шукае себе ворогив поруч. а друзив - вдалечи.

13. Mr. Blick

Це досадна помилка, яку б виправити не заважало б.

14. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

З якої це статі? Рязанці чи суздальці ніколи ніякими "росами" не були. Це їм німці Міллєр та Катька порадили ними "стати". Вони й зараз залишаються МЕРИНАМИ, потомками племені Меря.
    Та вони з'явилися не "поруч", а зі свої північних боліт, починаючи з часів "долгорукого", який з тоді ще диких угро-фінів створив агресивного мутанта.

15. forester

forester Well-Known Member

Интересная ситуация складывается: при всей остроте полемики, только "справжнии" Украинцы (польщу им, напишу слово с большой буквы), почему-то подсознательно разделяют окружающий мир на себя любимых и своих врагов. Их опоненты, как правило, "справжних" Украинцев собственными врагами не считают, в худшем случае оппонентами.
    Почему, м-р Блик так у вас получается? Не можете жить без врагов? :))

16. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Да Вы что, Вас просвещать?:) Боже упаси! Тем более про женщин. :) Нет Вы пишите, пишите. :) Что бы я прочувствовал, как меня Украина не любит. :rolleyes: А то сижу всю жизнь в болоте и света белого не видел. :o И наверное не куда не поеду, страх ведь какой.
    Одно радует, не съедят.:rolleyes:

17. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Поки ви існуєте подібно не може жити маса народів, від нормального бурята до чеха.

18. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Та вже поїдь кудись, може там хоч дізнаєшся, що на вашем "язикє" "не куда" пишеться як "никуда".

19. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Да откуда Вам знать мой язык? И что в принципе случилось? Вас казнили или что?:rolleyes: Вот жена сейчас готовит драники, я их называю каторжаники, в Украине читал некоторых, называют ди(е)руны. :rolleyes:

20. Nevermind

Nevermind Просто персона

Чалдон, Вы же сами сказали, что знаете -надцать народов, которые любят русских! У меня чисто женское любопытство, что это за народы? И я бы была очень Вам признательна, если бы Вы их назвали или составили список. Ну, например:

1. Гватемальцы.
    2. Парагвайцы.
    3. Пуштуны.
    4. Фиджи-индийцы.
    5. Цыгане.
    6. Бирманцы.
    7. Шерпы.
    8. Науру.
    9. Рапануйцы.
    10. Народы банту.
    11. Чероки.
    12. Араваки.