Поговорим о России.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем kertis, 15 січ 2009.

Статус теми:
Закрита.
  1. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

:ireful:

2. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

:o Каюсь.

3. Luna

Luna Guest

Здається, ролік від Кортнєва - сарказм, гірка іронія. До речі, на жаль, в цьому фарсі використовують українську - і я б замислилась, чому:sad:

Та бачите, яка справа - ДО того, як лайно заполонило вулиці, це місто не було лайном. А от як наш Київ забруднити такими помиями - теж трояндою не лишиться.
    Наведу приклад: в лютому була в Києві у відрядженні. З колегою вечеряли у невеличкому ресторанчику, час було рушати на вокзал - викликали таксі по телефону. Вийшли до авто - водій сперечається с іншим водієм. Ми сіли в машину і стали свідками дуже неприємої бесіди. Вийшло так, що наш водій зайняв "постійне місце" молодого хлопця арабської зовнішності, слабко володіючого російською мовою. Хлопець був розлючений, слів не обирав, погрожував і...одна фраза мене просто збентежила: "Я тебе дам по морде и мне ничего не будет, я не украинец". Розумію, що жлобство не має національності, але тут вже "остапа понесло". Хлопець почув від мене все, що я думаю з приводу його поведінки в присутності жінок, крім того запропонувала перевірити, чи відреагує столична міліція на письмову заяву одеситки щодо його погроз. Звичайно, воно зразу десь поділося, водій безкоштовно влаштував нам невеличку екскурсію по Київу, і розповів, що дійсно - якщо щось трапиться, роботу може втратити він, бо компаніі скандали не потрібні. То хіба в нас мало шансів бути у лайні?

4. ГРАНД

5. Маджентис

Маджентис Главный Бухгалтер

Ничего не понял из вашего украинского. :)
    А Москва хороший город. Только не помню, то ли у меня денег было мало, то ли Пекинская утка - дорогая.

6. kertis

kertis миється в бані

Не спорю. Там хорошо делать бизнес... но жить там невозможно. Я там задыхаюсь. В Киеве тоже.

7. Антон РАКИТИН

Антон РАКИТИН Well-Known Member

А под конец самого Каннского фестиваля Михалков был "освистан" также и членами жюри.

Гигантоманская, бездарная Ымперцово-совковая КИЧУГА путинского постельничего Никишки Михалкова закончилась полным пшиком в лужу.

Что и следовало ожидать.

))))))))))))

8. РАДИОТОЧКА

РАДИОТОЧКА Well-Known Member

КИНО КАНЕША ГАВНО, НО ПРИ ЧЁМ ЗДЕСЬ ВВП?

9. ГРАНД

При тому, що такої ж консистенції і такого ж запаху.;) Міхалков і його кіно + путін = гавно в квадраті. Пам"ятаєте фільм "55"?

10. olegp

olegp миється в бані

общая закономерность, піддані переферійних міст ненавидять паразитирующую на них столицу, Киев на востоке ненавидят больше, чем в России Москву, ибо Киев как паразит сильнее по удельному доению переферійних міст,сделай, наприклад столицей Винницу, и если она начнет грести под себя, расти, пухнуть за счет переферійних міст, так и ее будут ненавидеть, Москва и Киев же на момент обретения столичного статуса(без учета древности, 20 век берем)были ж не самыми крупными и развитыми городами РОССИИ И Украины , обретя его , раздулись,
    то касаемо города,
    касаемо горожан, москвичей в России , наоборот,не любят больше, чем на востоке Украины кыян, у москвичей снобизма больше

11. ГРАНД

Немає такої "общєй" закономірності. Ця "закономірність" притамання виключно одній державі. Московщині.

Може в Канаді знають краще? Але в Україні, на сході такого немає точно. А Ви видаєте бажане за дійсне.

Хоча те що у певної кількості (доволі малої) такі враження і почуття мають місце, спорити не буду. але як в москві... - то виключення.

Де я і зустрічав дещо іронічне ставлення до киян, так це в Мукачеві. І то стосувалось це того, що кияни наче папуаси полюбляють розчинну каву, а не натуральну як всі нормальні люди, і особливо самі нормальні звісно ж живуть в Мукачеві. але то хоч і саркастична, але все ж таки іронія, а не відверта ненависть як до москвичів.

12. Luna

Luna Guest

Я не в іронічності йому відмовляю, а в приналежності до москвинів. Це схоже на те, що мати може сварити свою дитину, це сприймається нормально. А від стороніх людей - з обуренням.
    Тобто - друга лайлива пісня про Москуву теж виконується українцями (за виключенням самого Кортнєва)? Ммм...які ж тут підводні камені, як вони всі на поверхні?
    І знову ж таки, дивно, що кримчани спеціально для цієї пісні перейшли на українську, якої в Криму особисто я не чула.

13. Luna

Luna Guest

о_О
    С чего Вы взяли такую ерунду???
    Я не знаю, как у Вас, но в моем городе к Киеву нормальное отношение. Меня город просто очаровал - живая история. Что Вы выдумываете?

14. olegp

olegp миється в бані

то Ви знаете от ут1, как нить сами на сход съездите:))

15. Luna

Luna Guest

И что будет?
    Я бываю в Донецке и области. Нет, честно признаюсь - тему Киева никто особо не поднимает, как и тему Торонто или Москвы. Откуда Вы взяли?

16. olegp

olegp миється в бані

та не путайте Киев- город и официальный Киев
    понятно, что к Киев- городу претензий нет, конечно, не Париж, не Москва, или не NYC, но побывать приятно и посмотреть есть чего
    претензии то к официальному Киеву и к Киеву- исполнителю столичных функций

17. ГРАНД

Справа в тому, що Титомир ідентифікує себе як смосквина , а не як українця. Як що підходити до питання як Ви , то корінних москвичів в самій Москві - процентів 2-3 сьогодні можна налічити. Бо кожен або за своє життя перебрався до москви, або в першому поколінні предків. От Титомир і є москвичом в першому поколінні і ідентифікує себе як москвич.

Тут важлива роль власне Кортнєва, як організатора і співвиконавця її виконання.(саме він анонсував і презентував її у вступному слові) Звісно ж автором цієї пісні наврядчи він являється. але саме він ініціатор її виконання, сме йому вона припала до душі, і саме важливе де ця пісня була виконана.

Хто зна.

Нічого дивного. В Криму теж до москвичів неоднозначне ставлення. І українську мову в Криму я чув доволі частенько, навіть в Севастополі.

18. ГРАНД

Мені "какніть" не треба. Я колишній харків"янин і майже щомісяця буваю в Харкові. І з повною відповідальністю заявляю, що Ви не праві.

19. Luna

Luna Guest

Обожаю Ваше "не путайте", после того, как мысли -скакуны унесли Вас от темы:) Клипы, обсуждаемые нами, выложенные Грандом, вовсе не о власти. Вернее - не в первую очередь о ней, не об "официальной Москве" шла речь. Пересмотрите - и поймете, а потом авторитетно напишете "не путайте".
    Мы говорили о ГОРОДЕ. А не о месте расположения властных структур. Ни разу не слышала о "претензиях к официальному Киеву" из уст пересичного громадянина. Обычно, народ знает, к какой КОНКРЕТНО персоне высказывает недовольство.

20. Luna

Luna Guest

Авжеж. ВІН себе провозгласив москвичем і тепер має право лаяти це місто як москвич...Хіба це справедливо? Звичайно, він - не москвич. І давно не українець. Перекоти-поле. І нам з Вами робити висновки про ставлення москвичів до свого міста з кліпів перекотиполя - нерозумно.
    І знову таки - пісня створена не москвичем. І від Кортнєва особисто я її сприймаю як образу на те, що діється в місті. Була б я москвичкою - мабудь, теж була б обурена ТИТОМИРАМИ.
    Я її в Маріуполі чую постійно)))) Але...
    Від корінних мешканців???

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)