Допис для nastinka Название Крик 1893, Музей Мунка, Осло http://smallbay.ru/munch.html Полезно знать. Прежде чем так реагировать.
я би не сказала, що картинка символізує крик, а саме страх, ну дізналась, що ще розумного скажете? щодо мого допису вище??? кричіть на здоровЛя))) ПИ.СИ. а чому ви пишете російською на львівському форумі, ми ж здається Українці..й говоримо українською? нє???
Полковник, для чого про маскалєй? Вітка називається, "що там за кордоном". Ви є за кордоном. Ось вам і карти в руки. Розповідайте, послухаєм.
Мене не випускали, то вас випускають час від часу з обєз"янніка. Я читала, як ви мене обливали лайном по відході. Часом здається, що ви не військовий, а баба базарна. ФЕ! А в бан я сама попросилася, якщо ви були, як завжди, вмазані і нє понялі. І напса мені ваші маскалі здалися? Можете не провокувати - не спровокуєте більше.
Был вмазаный, но понял. А теперь когда опять в баньку попроситесь? ---------- Додано в 11:40 ---------- Попередній допис був написаний в 11:38 ---------- Это не правда. Я предполагал, что Вы всё-равно читаете ЛФ и сильно, до чесотки, злитесь. Оказалось, что я угадал. П.С. Огромное спасибо Вам за минусы. А то карма у меня уже совсем не приличная.
В мене аж 5 мазанок. Кожна за нинішніми цінами не менше 400К. А що? Хочете одну купити? Якраз продаю. Я вам, як старому знайомому продам вже за 350К. п.с. Для тих, хто в танку. К= $1 000
Як на маскалів алергія почнеться. А що, я вам дуже очі муляю? Правда, правда. Обливали. Я про вас таки кращої думки була, хоч ви і москаль. А ЛФ я читала, хто каже, що ні? Хоча не кожен день. Просто рада була, що мала можливість вам не відповісти. Але не злилася, і не чухалася, хоча часто алергію маю. На антибіотики, на деякі миючі засоби. На вас ще не виробила. Будь-ласка! Звертайтеся ще! Підсоблю!
Москаль не может быть краще или гирше. Он (я) просто москаль. П.С. Кто такая эта Mazerati ? Не встречался, не трахал, а она мне минусы лепит.
Начинаю уважать!!!! (Без сарказма) ---------- Додано в 15:36 ---------- Попередній допис був написаний в 15:24 ---------- Терпи ...Русские не здаются...