Ну як не як, але гроші з неба не падають... Й святим духом довго не проживеш... Треба, щось робити САМОМУ, й не покладати марні надії на авось чи на те, що влада мене одягне чи нагодує. Гроші - не як мета, і не як засіб досягнення мети, але як необхідна річ для прожиття. Аскетизм це вже занадто, Бог не вимагає од нас так их жертв. А навпаки хоче бачити нас радісними і щасливими. Якби не було грошово-валютної системи, жити нам всім було б цікавіше: 100яєць=1курка 100курок=1кабан... Не було б людей, котрі нічого не роблять (фінансисти, юристи, політідІЙоти) в розумінні не виготовляють товарів чи послуг, але лише наживАються праці інших людей. Не було б глобалізації, і не булоб такої нездоланної прірви миж багатими й бідними. Але це все утопія, людство не 3датне само до тего дійти, чи швидше йому це не дає зробити Володар Мух.
Рахувати чужі гроші негарно, І звідки висновок що гроші на придбання мають бути з Адсенсу? Ящо потрібно змагання в дотепності, то я не прийматиму участь, оскільки не маю кнопки "Забанити" на цьому форумі, а також витирати дописи при цьому гублячи загальний зміст. Не пасують модератору на форумі такі стьоби. Вони лиш ведуть до офтопу і ухилення від теми, також до відповідного ставлення до адміністрації форуму. Може досить? ---------- Додано в 21:17 ---------- Попередній допис був написаний в 21:16 ---------- Відповідь - Тра, якби було не тра, то не писав би. Питання "А воно тобі тра питати чи мені тра?"
Давайте про цифрову політику... ---------- Додано в 21:13 ---------- Попередній допис був написаний в 21:12 ---------- А то Ви про цифру зовсім забули...
Наливали. И в дорогу давали. Верно? ---------- Додано в 22:53 ---------- Попередній допис був написаний в 22:52 ---------- Это не матерные слова?
Це частіше траплялося в клубах і в селах. А на підприємствах - точили, варили, клепали, шліфували. А ми їм - вивозили - що треба і куди треба (хоч до мами в село). І про себе не забували. ---------- Додано в 21:57 ---------- Попередній допис був написаний в 21:57 ---------- "Ток - не дурак, сам знает, куда ему течь"
А потом уже наливали и в дорогу давали. Верно? А вот с ведущими как дела обстоят? Действительно они одеты только сверху? А за кадром шортики, тапочки, лапти?
"При мені" вони дещо могли купити у "спецрозподільнику", дещо їм шили на студії. Пам"яаю, як наприкінці 70-х молоду ведучу (вуличний репортаж перед Новим роком) змусили зняти власну дублянку і надягти чиєсь пальто. Щоби у публіки не виникало дурних думок - а де це Зіна дублянку "дістала" ? А траплялося й інше: наприклад, готувалися ми знімати хокей на базі "Сокола" - а там "давали" італійські зимові жіночі чоботи. Бажаючих купити було більше, ніж наявних грошей. Ми всі кинулися на таксі за грішми, залишили прогріватися апаратуру і одного техніка, якому чоботи не були потрібні. Ледве встигли за чоботами - а тут вже ефір. Налаштовували апаратуру вже під час трансляції (була навіть така приказка - "ефір - не запис" - тобто лажа пройде і чорт з нею) - проте дістали! італійські! чоботи! без переплати! нашим коханим!