Такого типу, як Рибка показала. І ще там бувають кольорові шматочки ніби галеретки, теж в формі різних малюнків, або хаотично.. Але то всьо лежить у відділі без таблички "Без консервантів", тому навіть не хочеться пробувати шо воно таке.. А взагалі тут відділ "Без консерватнів" дуже маленький і відповідно вибір малий і ціни високі
Аква віта - власне в перекладі з латини це "жива вода" І я Чорну карту люблю..Я собі з неї кавовий скраб роболю
Позвольте, девушка, не с Вами мне обсуждать ЭТУ тему. Учитывая, что Я и моя кохана Галичанка ровесники Ваших родителей, примерно.
А разве я просила что-то обсуждать? Просто, Полковник, если б мой любимый был китайцем (к примеру), то это не означало бы, что я обязательно должна любить Китай.
Китай - то древня культура.. Але любити їх швидш за все доведеться Полковнику і єнчим мешканцям Росії... експансія,панімаш...
Когда Вы прибыли на форум, я говорил, что Вы взбалмошная, недалёкая и капризная девица. Скоро год, как Вы тут плаваете. Моя оценка не изменилась.
Вы говорили "избалованная". Таких слов не было, не врите. У меня память хорошая. Мне ваша оценка как-то безразлична. Я лично на форуме никого не оцениваю, потому что не имею на это права.