Оффтопи Салуну

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Читатель_Обкома, 18 бер 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

+1 за це:
    Я не знаю, кого персонально із дописувачів вважати троллями. От сьогодні мене насторожив Муравьедъ. У тому плані, що дуже глибокі, але явно однобокі знання про УПА, приклади з джерел, при чому тих, яких не можн6а запідозрити в симпатії до СРСР... Можливо, професійний історик, який цікавиться цією темою?

2. Оля

Оля Старожилка форуму

Та ви до найстарших попросіться. Може піднімуть ставки. :) Бо за такі смішні гроші так тяжко гарувати несправедливо. :)

• Подобається Подобається x 3
  3. андрей-25

андрей-25 Well-Known Member

Пані Оля, вибачте за втручання в розмову, а ви теж отримуєте ставку? Скільки ж долярів за "мінус" москалю дає діаспора? :)))

• Подобається Подобається x 2
  4. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Підозрюю, що тільки за матьорих дають. А за "-" пискатим соплякам - ніц.
    Правда, Ольго?

5. андрей-25

андрей-25 Well-Known Member

Всё таки дают?! :))) Я в шутку сказал, а оказалось правда :)))
    Правильно, где ж на всех гривень американских напасешся, кризис как-никак :)))

6. terrible

terrible Well-Known Member

Ви що? ;)історик, якій не може відрізнити Шухевича від Бандери? ну-ну...:crazy::)))

• Подобається Подобається x 1
  7. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Ну якшо вони людині "на одно лицо"?:scratch_one-s_head: Правда, я у нього такого не читав. З іншого боку, читав не все, букавак много.:sad:

Останнє редагування: 27 січ 2009
  8. terrible

тим більше...веселий історик;)
    для мене китайці всі на одне обличча, при цьому я ж не пнуся пояснювати, якими відрізняеться китаец на Заході країни від китайця на Сході:)

PS там розмова точилася навколо Бандери, а муравїд почав викладати документики якісь про Шухевича, не зморгнувши оком...

9. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Там 1 больша "Ы!":)))
    Хоч і з претензією на дуже твердий "Ъ"

10. Муравьедъ

Муравьедъ Well-Known Member

:dntknw: :nea:
    terrible
    ?!! :pardon:

11. terrible

:))) Муравьедъ...помиливсь, з ким не буває...тим більше, коли доводиться працювати в таких умовах - коли дехто тягне за шкірку від компа спати, а потім кричить з-під ковдри, щоб не гупав по клаві...а потім ще й ображаються, що компу більше уваги віддаеш, ніж їй...:sad:
    але... Ви зробили висновок по одній моїй помилці? це нічого, що відпочатку і там далі говорили про Бандеру, правда?
    ще більше починаю перейматись Вашим душевним станом:sad:
    а втім, Ви ж історик...:pardon::)))я забув...

12. Муравьедъ

С душевным спокойствием у меня всё нормально... Я инженер по ядерной энергетике. :)))

13. Geograf

Geograf Меломан

Та що ви хлопа стидаєте най виговориться, а то може більше ніде й не дають вилити то що в нього там набралося, то він аж сюди доліз, він тут нас радує казочки пише, а тут до нього так всі жорстоко...він ж як не як ядерний інженер, то в нього професійне плутати історичних постатей:)

14. terrible

однак...ну і лексика у вас місцями, пане інженер:crazy:...

15. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

+1. Тим більш що елементарні частинки так часто обертаються одне в друге. ;)

16. Муравьедъ

Geograf:
    У кого ,шо болит -тот о том и говорит! У вас шо серьёзные проблемы? о_О

17. Geograf

Geograf Меломан

Дійсно турбує...Живіт чуть не надірвав, коли сміявся з ваших дописів:good:
    І проблема є...не ніяк начитатись ваших чудових дописів (особливо отого з тімоті)...а ви в коміки не прбували піти, а то такий талант пропадає:sad:

18. Муравьедъ

А вы случаем с географом не любовники?.. С такой теплотой друг к другу относитесь! :haha:

Как вы меня понимаете... Сходите к вашему психотерапевту ,я серьёзно все предпосылки у вас на лицо. Мне жаль вашу жену. Вы наверное зануда. Не? Причём клинический! :haha:

Останнє редагування модератором: 28 січ 2009
  19. Geograf

Geograf Меломан

Зразу видно що з тимоти лазить, а на рахунок terrible він українець, а українець, українця завжди зрозуміє:naci:

Ну проти вас і Чарлі Чаплін зануда, але не треба так носа дерти, пане, ну де ваша скромність?:pardon:

• Подобається Подобається x 4
  20. terrible

:) Муравьедъ-особисто в мене Ви викликкаете лише посмішку та хвилю гарного настрою, недивлячись на очевидну спробу зачепити...
    :))):blush:
    дякую Вам за це...

PS а Марішку мою Ви розізлили оцим своїм :
    зря я їй це показав...ну от що я Вам поганого зробив? дружину у Вас не відбивав і навіть на роботі не підсижував...єххх...і вір потім у доброту людську...:)))

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)