Оффтопи Салуну

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Читатель_Обкома, 18 бер 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Lady Vesna

Lady Vesna Батярка

Манія величі:))

• Подобається Подобається x 8
  2. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Ну,.. мені он кульові блискавки подобаються... Чому українки не входять в список? А, здоров"я...

• Подобається Подобається x 1
  3. VladimirVelikiy

VladimirVelikiy Active Member

Неосвідченість? Російської класики в школі не читали? Так розмовляло дворянство.

4. Lady Vesna

Lady Vesna Батярка

Правильно писати неосвіченість:))

Чесно?Ні.А ви українську класику читали?

• Подобається Подобається x 5
  5. VladimirVelikiy

VladimirVelikiy Active Member

Я про інших збочених націонал-соціалістів, крім червоних кмерів, що не люблять свій народ, не чув. Тому було б дивно якби я як націонал-соціаліст не любив би українок. А так як я не націонал-соціаліст то я люблю не тільки українок.

---------- Додано в 23:13 ---------- Попередній допис був написаний в 23:10 ----------

Підкололи, заставляєте користуватися mozilla firefox з перевіркою граматики :)
    Чесно, на уроках літератури, а російську краще почитайте

6. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Ні-ні, не треба про інших. Вистачає й так.

• Подобається Подобається x 3
  7. Lady Vesna

Lady Vesna Батярка

Правильно,стежте за чистотою мови.Особливо,якщо вам для правильного написання перевірку браузерну треба)))

• Подобається Подобається x 4
  8. Romko

Romko Дуже важлива персона

Умгу....шааас....:nea:

9. Prashunya

Prashunya Шахтееееееер Чемпион!

О спасибо вам товарищ за пояснение! Если бы не вы...В общем, сама себя сдала ,не быть мне шпионом!И да простит мня родная МОСКАЛИЯ! Пойду одевать вышиванку, вешать портретик и журчать, ибо быть свидомой нынче модно и кичиться этим))) А насчет картошки, спасибо за подсказку...действительно ,пусть шлет, я вам за идею половину этой картошки отдам!Шлите адрес.

• Подобається Подобається x 2
  10. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Не поможет. Пока не скажете как будет по-украински слово топорище :))) ...

11. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

:)), г. Москва, Лубянская площадь.... ай о_О тоже спалился ... все , пошел есть листовки ..

---------- Додано в 21:24 ---------- Попередній допис був написаний в 21:22 ----------

дрючок на який одягається металева часть сокири (просто и со вскусом)

12. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Рано :))) Допишите - "Детский Мир" и проканает :)))

---------- Додано в 22:26 ---------- Попередній допис був написаний в 22:25 ----------

Гы... Почекаем версий из-за океанов :)))

13. Prashunya

То мабуть держак)))

---------- Додано в 22:35 ---------- Попередній допис був написаний в 22:34 ----------

Не ешьте все, передайте нам половину в обмен на картошку.

14. dArt

dArt Well-Known Member

Опять спалились.
    Держак - москалызм.
    Скорее уж трымак будет :)

15. premium

premium Well-Known Member

Щоб називатись Українкою, та ще й з великої літери, треба мати для цього підстави. Ну вважатиме муха себе слоном, але ж це пшик і не більше.

---------- Додано в 21:48 ---------- Попередній допис був написаний в 21:45 ----------

На цій сторінці я не бачу жодного Українця/Українки... одна москальня

16. dArt

dArt Well-Known Member

Да уж, с таким отношением быть с некоторыми одной нации хочется все меньше и меньше.
    Prashunya не обращайте внимания на рагулей, во Львове есть замечательные как русско, так и украиноговорящие люди, как говорится: собаки лают, а караван идет :)

17. Nevermind

Nevermind Просто персона

Є прості українці, а є Українці з великої літери, так звані преміум-Українці, типу пана Преміума. :)

А ким, цікаво, пані Прашуня повинна себе вважати? Китайкою? :)))

• Подобається Подобається x 1
  18. premium

premium Well-Known Member

ви можете увагу звертати, можете не звертати, але від факту вашої паскудної москальської суті нікуди не подітись

---------- Додано в 22:00 ---------- Попередній допис був написаний в 21:59 ----------

для неї рідною є російська культура, значить росіянкою

19. Nevermind

Nevermind Просто персона

Значить, росіяни - це всі, хто розмовляє російською мовою? А якщо, наприклад, це негр, живе давно в Києві, розмовляє російською мовою. Він - росіянин? :)))

А ті, які на декількох мовах розмовляють? Вони космополіти?

20. Prashunya

Сейчас, чтобы быть Украинкой, нужно родиться на территории Украины, и иметь паспорт гр. Украины, это по закону, а остальное ваши домыслы, и не вам решать.Много на себя берете!

А вот если у вас суть ,ВАША лично, паскудная, так хоть она российская хоть украинская, она паскудная, потому, что в оскорблять людей не стесняетесь. А уж оскорбляете, так потрудитесь объяснить, за какие такие заслуги?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)