Оффтопи Салуну

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Читатель_Обкома, 18 бер 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

..."Кремлёвский мечтатель" №2 ...

ЛЕНИН
    SPIKA

• Подобається Подобається x 1
  2. Gron

Gron тафгай

3. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Я говорил об акселерации, то-есть, об ускоренном половом и физическом созревании, которое сопровождается дисгармоничным развитием костной, мышечной, нервной системы и интеллекта.

Насчёт замужа в 14 лет, то вы сами сказали: девочек "выдавали", а не "они выходили". Таких девочек - только жалеть. Представьте себя и мужчину на 30-40 лет старше... Не всем понравится...

Что касается брака и отсутствия квартиры, машины и т.д. - кто сказал, что одно и другое несовместимы!? Наоборот - семья повышает ответственность (у ответственных людей), и заставляет больше и качественнее трудиться. И наоборот - никакие уже имеющиеся материальные возможности не сделают семью счастливой, если у супругов нет БЛАГОРОДНОЙ и ОБЩЕЙ цели - содержать семью, родить и воспитать детей, и т.д.

4. Nevermind

Nevermind Просто персона

5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

По хлєбалу давно не отримував?

• Подобається Подобається x 3
  6. Nevermind

Nevermind Просто персона

7. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Отвечу Вашими словами:

Побачимо, наскільки вони будут сильні, щоб, зустрівшись 3 рази, оженитись, і потім 2 роки зустрічатись епізодами... Мені таке рішення не здається виваженим. Якщо на те пішло - хтось із них мав би перевестись у ВУЗ, який знаходиться в іншому місті.

8. Dimex

Dimex Well-Known Member

Зразу для орієнтування товаришів : земля наприклад біля одеської траси(все в тих же "поселеннях") 12000 уе за кв.м.

9. Nevermind

Nevermind Просто персона

10. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

"Домашня дівчинка, не звикла жити у гуртожитку"... Тому не поїде жити до коханого..., (коханого!?) чоловіка... Капєц.

Погоджуюся на 100%.

• Подобається Подобається x 2
  11. аксакал

аксакал Дуже важлива персона

Нажаль, тим панам мова поляка Державіна і афронімця Пушкіна не цікава. Вони в захваті від чисто руського з уральської глубінкі Баркова :sad:

Перепрошую, що встріваю. Життя додводить, що як мінімум з 3-го курсу вже треба влаштовуватись працювати за фахом (хоча б на півставки), інакше можна взагалі за бортом залишитись.

І я погоджуюся на 100%.

• Подобається Подобається x 4
  12. - Вам и не собирался. О Вас как о нацисте/русофобе - если к слову придётся там, где сочту нужным (более нежное прощание в "оффтопах").
    -

13. -

14. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Глюпалом ?????
    В чому справа? Spika писав - "петушка хвалит кукуха" - тож де я не правий? Хто його хвалить? "Матриця бачить все"!

15. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Помилка. Це ціна за 0,01 га.

16. - нереально. Наверное, за сотку.

17. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Ех...
    Нема Полковника.
    Він точно знає, куди то всунути.
    Нє? :)

18. Nevermind

Nevermind Просто персона

На жаль, це так. У 19 років бувають і досить дорослі люди, відповідальні, але це - не про цю дівчинку. :sad:
    На жаль, у неї психологія дитини (єдина дитина в сім'ї, дуже опікувана батьками). Мені зовсім не подобається ця затія з раннім заміжжям.
    Весілля, між іншим, буде в Росії (у нареченого) і на весіллі практично не буде гостей з України. Будуть тільки її батьки і начебто якась подружка. Мене з чоловіком теж запрошували на це весілля, але ми там не будемо, тому що їдемо у цей час до Хорватії. Брат і сестра моєї подруги (моя подруга - це мама дівчинки) теж не їдуть. Ще родичі-знайомі теж не їдуть. У кого грошові проблеми, хтось просто відмовився, тому що вони не заздалегідь про весілля попередили, а десь за півтора місяці - місяць ...

19. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Саке холодным? Впору закусывать тогда салом в шоколаде.ИМХО

20. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Так you не тільки в одностатевому коханні сенсей, а й у любові з тваринками...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)