Оффтопи Салуну

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Читатель_Обкома, 18 бер 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Jazzmanko

Jazzmanko Well-Known Member

Дякую за допомогу у викритті зловмисників.:good:;)

VasMT, а ви слеші виправляли? Чому ж мені не порадили? :sad:

• Подобається Подобається x 2
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А хто це о_О ?
    Чесслово не знаю... Тиждень тому "вінт" накрився. Поставив стару двадцятку і поставив на неї вінду. З мережі качнув останню оперу, поставив її і фсьо :) ... А те що Вам радив - чистої води понти.
    Фу-у-у-у... Це Вас Боря цим неподобствам навчив... Бе-е-е-е...

3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Сам "урод"!

4. Dimex

Dimex Well-Known Member

То є страшне! Зараз ця хибна думка набуває такої дикої популярності що аж смішно робиться.

5. Ома

Ома Дуже важлива персона

ЧИТАТЕЛЬ, ВНИМАНИЕ!!!!!Недобросовестные конкуренты не дремлют!!!
    http://mycityua.com/news/country/2010/05/28/171102.html

6. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Позвоните по телефону : 4572-7-30-95 служба безопасности ОАО "Киевский картонно-бумажный комбинат"!
    Может и премию дадут.....:haha:

7. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Читателю, скажіть чесно: у р. Стугні, біля Українки можна купатися, чи туди ***** зливають ? В тому числі з Комбінату?

---------- Додано в 20:41 ---------- Попередній допис був написаний в 20:40 ----------

Я в Криму бачив 4-5 контрафактів. Навіть вірменського виробництва!

• Подобається Подобається x 1
  8. NikolayLW

NikolayLW Well-Known Member

Gron,вы знаете только что обратил на вашу цитату-та что появляется после каждого вашего поста в низу!!!!!!!!!!!!!!!!!о_О
    Я отношусь к заискивающей перед миром российской клептократии и ее вождям с откровенным презрением.Соответственно, совершенно также я отношусь и к народу русскоязычному. Вы просрали все.
    Только глупые кретины могут сюсюкать о каком-то приблатненом величии вашей страны. Россия сейчас - это половая тряпка. (c)

Я да и не только русскоязычный,но и русский по национальности,по другому к вашей цитате-как оскорбление и воспринять не могу!!!:bad:
    Россия дала миру много ученых,поэтов,артистов,писателей,археологов,историков .... .Это величайшая страна-которую любят и уважают в мире(я не говорю про кремлевскую мафию,я говорю о РОССИИ).
    Так можно сказать-что и Украина просрала все и о других нациях!!!;)
    Честно сказать НЕ приятно удивлен.Вы случайно не приверженец шовинизма???[​IMG]

9. Gron

Gron тафгай

10. Boris_Kiev

Поширений, але невдалий штамп.
    Російська еліта - частково за бугром, а більшість - в землі.
    "Просто народ" - на 75% - п"янь. Улюбена казка - "По щучьему велению".

Україна у березні 2010 року справді просрала Європейський шлях.А Росія просрала можливості, які відкрилися в серпні 1991 року. Кого Росія має на місці колишнього героя 1991 року? Миршавенького закомплексованого кагебістішку Путю (Медведика ніхто всерйоз не сприймає).
    Проте "електорат жіночої статі" вважає Путю своїм секс-символом і в прямому ефірі кричить, що хотіли би поімєть від нього байстюка.

Нічого, Великий Китай влаштує така біомаса.

• Подобається Подобається x 4
  11. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Згідний 100%, Борисе! Ви знаєте, вже в кінці 80-х ми не вірили, що незалежна Україна можлива. Але, коли почали крутити пісні "Поручик Галицин" і т.п. ми мріяли, що, по крайній мірі, Росія повернеться до 1913 року і ми заживемо якимось цивілізованим життям.
    Україна стала "незалежною". Росія отримала Єльцина. Але це ще не був end of the road. Він настав, коли до влади дорвалося КГБ і Путін.

• Подобається Подобається x 6
  12. Svjato

Svjato Well-Known Member

Чехословаччина була об'єднана насильно.

Про Японію таки забули :)))
    Про Київську Русь таки теж забули :haha:

---------- Додано в 16:54 ---------- Попередній допис був написаний в 16:43 ----------

Якщо "пол" то підлога? Тоді Так!

---------- Додано в 17:04 ---------- Попередній допис був написаний в 16:54 ----------

Нам би ніхто не мішав. Українська пісня по милозвучності тягалася з італійською!
    Можливо в нас би була своя "Фелічіта"...

---------- Додано в 17:13 ---------- Попередній допис був написаний в 17:04 ----------

Ініціатива була "наказуєма"! Дуже! Не пробували?

• Подобається Подобається x 3
  13. Чупага

Чупага Well-Known Member

Наприкінці 80 з Тернопільськими хлопцями поспілкувався отам в незалежність вірили. Коли звідти поїхали Вільно захищати вже на 99% були впевнені у перемозі нац двіженій.Але на додаток вірили що відразу стане як у Франції тому що за розмірами і населенню Україна типу Франція, але трохи на схід.:scratch_one-s_head:

14. NikolayLW

Борис,так и с украинской элитой такая же ситуация-разве не так?
    А у нас кто пришел в 1991г. к власти-не Кравчук-коммуняга еще тот?
    А Ющенко что чем то лучше Путина?Катька то его ухитрилась в 10 самых богатых украинцев попасть!А Янукович который сейчас у власти-это что?Не то же просерание?
    Не пойму я вас-честно говоря!!!Как так что вы повторяете дело коммуняг-стравливать народы,то чем они и сейчас занимаются,а вы идете у них на поводу!
    Есть огромная разница,между россиянами и ихними кремлевскими правилами![​IMG]
    Вот слова пана Gron-Соответственно, совершенно также я отношусь и к народу русскоязычному.
    Значит Борис,я так понял что и вы всех русскоязычных презираете????????????
    По другому это и понять то сложно!!!Выходит что мне да и не только,а всем русскоязычным придется с вами воевать,потому как видать правильно кое кто здесь на форуме сказал-что мы ни когда не станем своим среди западенцев???о_О

---------- Додано в 17:35 ---------- Попередній допис був написаний в 17:26 ----------

15. Boris_Kiev

Я не розумію людей, які беруть за взірець - східних сусідів. Азія, Орда - не приклад для України. Хіба мало прикладів цивілізованого розвитку інших сусідів - Західних слов"ян і Балтів?
    Не треба годувати нас казочками про "східний споріднений народ". Ви не пам"ятаюте таке гасло Празької Весни (приурочене до приїзду чи то Підгорного, чи то Косигіна) - "Навеки с советским союзом, но ни одного дня дольше!"

Хай собі живе, розвивається і не хворіє мікс татар, угрофінів і нащадків слов"ян-мігрантів, але це невдалий приклад розвитку для нас.

• Подобається Подобається x 4
  16. NikolayLW

Борис,я вам уже третий раз привожу слова пана-Gron!!!
    Соответственно, совершенно также я отношусь и к народу русскоязычному.
    Если вы заметили-я нигде не предлагал Россию в пример Украине-ВОПРОС СТОИТ НА СЧЕТ РУССКОЯЗЫЧНЫХ!!!;)
    Задаю ВАМ четкий вопрос-КАК ВЫ СТАВИТЕСЬ К ЭТИМ СЛОВАМ ПАНА-Gron?????????????????:)
    Да и прошу учесть-русскоязычные живут не только в России!;)

Останнє редагування: 30 тра 2010
  17. Читатель_Обкома

:good::good::good:
    Вопрос конечно интересный....:haha:
    Посмотрим ,как Борисе на него ответит...
    Только он,Борис,сперва с диаспорой посоветуется,потом почитает майдан.орг.уа по этому вопросу...и а уж потом только что то изрекет...:preved:

18. Boris_Kiev

Ви мали на увазі офтоп Gron'a ?
    Я позитивно ставлюся до російськомовних патріотів Незалежної України з російськими, польськими, єврейськими, вірменськими (...) прізвищами. Я позитивно ставлюся до російської літератури та музики. "Наші" росіяни (євреї, вірмени...) у 1991 проголосували за Незалежність і більшість із них не піддаються "зомбоящику", як у північних сусідів.
    А тих, хто на території України розмахує триколорами (той же Севастополь) - до тих у мене особливе ставлення.
    Я відповів на Ваше запитання?

• Подобається Подобається x 6
  19. Читатель_Обкома

:good::good::good:
    ДА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

20. Boris_Kiev

А как "ДА" на коми-пермяцком ?

Статус теми:
Закрита.