Оффтопи Салуну

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Читатель_Обкома, 18 бер 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Полковник

Полковник миється в бані

А поцеловать?
    Не?

2. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Ома, в какую конкретно ветку вы лично хотите перейти? Для общения с Полковником вы можете воспользоваться приватными сообщениями... :)

• Подобається Подобається x 1
  3. Arthur

Arthur Well-Known Member

Полковник, borkhes, Невстранец – молодці, справжні руські «богатирі» в трьох напали на одну жінку. Ганьба!

• Подобається Подобається x 4
  4. borkhes

Вы ссылочкой не поделитесь, где я "напал"?

5. Arthur

Arthur Well-Known Member

Не ображайтесь, але з вами не поділюсь.

6. Мне хотя бы скажете, на какую жинку? :)

7. Arthur

Arthur Well-Known Member

Запитайте в Полковника, зараз він помиється в бані, а коли прийде вам розкаже. :)))

8. Ома

Ома Дуже важлива персона

Засоряют форум. Начиная от уведения разговора в другое русло и заканчивая непристойностями.

О чем с ним можно говорить?
    Да и не говорун он уж боле. Для него бы вытрезвитель вместо бани.

• Подобається Подобається x 2
  9. - Я здесь ни одного жиночого допыса даже не видел сегодня (и в оффтопах тоже).:dntknw:

10. borkhes

Ома, вы отвечайте не на слова выдранные из контекста, а хотя бы (!!!) фразы. Свинство свинством не оправдывается, как бы вы не настаивали на таком нонсенсе как русло у холивара.
    Да вы не отчаивайтесь! Через 3 дня вернётся, не успеете соскучиться. А пока можете ПП воспользоваться. :)

11. Ома

Ома Дуже важлива персона

Я не люблю хамства. Пусть моется подольше.

Вас задела именно фраза.

• Подобається Подобається x 2
  12. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- чхав я на такі "УКРАЇНСЬКІ НАРОДНІ ПІСНІ" де оспівується усіляка гидота. Це найгірший бік народної творчості, може Ви ще запропонуєте таку творчу пісенку дітям у школі вивчати? Треба висвітлювати найкращі боки а не найогидніши. Це погана народна творчість, така ж погана як лайки.

13. borkhes

Меня мало чего задевает на форуме, не тревожтесь. Что же до комментария, то комментировали вы два выдранных слова из целой фразы имевшей несколько другой смысл.

И наступил когнитивный диссонанс... Это разве не ваша культура, об уважении к которой вы трубите на каждом углу?

Хоть в чём-то мы единомышленники. Однако позвольте уточнить, вы его не любите вообще или по отношению к себе? :)

14. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

У першоджерелі - "Їхали хозари".
    Тепер все на своїх місцях ?

Ома, вибачте, що не прикривав Вас своїм вогнем - переносив Windows.
    Нібито всім "роздали" ?

• Подобається Подобається x 4
  15. borkhes

А ссылочкой не пожадничаете на источник информации?
    Помню как в Киеве нынешний министр образования пел эту песню как раз со словом "козаки"... Неужто ему не доложили? :)

з.ы. Гугл даёт только ссылки на оба текста, не боле.

Останнє редагування: 1 гру 2009
  16. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- Це не НАША КУЛЬТУРА КОТРА ОСПІВУЄТЬСЯ, ця пісенька нами не пропагандується, навпаки неподобається. Є тисячі поширених чуйних, високодуховних українських пісень.

А взагалі, замість "козаки" можна туди вставити будь що, хоча б "бандити" . Це могло бути будь яке військове угрупування, бо тоді кожного чоловіка з шаблюкою називали козак. У кожному козацтві є зрадники і пройдисвіти, були й банди, грабіжники, котри також називали себе козаками. Людина людині різниця. Як і в кожній державі є свої злочинці, і є ті хто про них пише, як по факту. і це окремі випадки, тому що злочинці були в будь якій країні, та в будь які часи.

Нормальна людина не буде співати отакої, та кричати, що то є наша культура.

Я ще не йолоп, щоб не відрізняти культуру "об уважении к которой вы трубите на каждом углу" - від безкультур'я, котре засмітчує культуру. Про тих козаків, котри є бандити -гвалтівники ми "не трубим на каждом углу".

А от деяким антиукраїнським елементам, на ЛФ, я бачу - така пісенка, схоже сподобалася. Це і є перевірка культурного рівня читача-дописувача, у кого які уподобання.

17. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Інститут мистецтвознавства, фольклору та етнографії ім. М.Т. Рильського.
    Київ, вул. Грушевського (колишня Кірова), 4, 4 поверх.
    Орієнтир - навпроти поваленого пам"ятника Петровському.
    Там знають. Там багато чого знають.

• Подобається Подобається x 3
  18. borkhes

По каким признакам будете отделять одно от другого? Нравится-не нравится? Или будет что-то посерьёзней?

Да, можно ваше культуроведческое мнение относительно стихов, что чуть выше были процитированы? ;)

19. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- Те є добре в творчості - що розкриває Душу в людині, розширює свідомість, її світогляд та уяву, викликає приховані, тонкі відчуття, чи, зрештою, просто чудовий гумор, даруючий гарний настрій, чи натхнення творчій людині, те, від чого приємно на Душі; або драма, котра змушує поглибитись, призадуматись в чому ж є сенс життя, особистості, суспільства; розкриває інтуїцію, наштовхує на думки щодо прихованих можливостей та таємних явищ, котрі складно передати сухою технічною мовою науки...

- Саме найсерьозніше - що може несподобатися мені.

- Яких саме? Не бачу.

20. borkhes

Невже? Тут ціла бійка була, а ви її навіть не побачили??? Придивитесь до уважніше до ось тут і далі. Якщо дійсно не працює, то ось вам вірш:
    На poetryclub.com.ua ще є у випадку якщо буде мало. :)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)