Оффтопи кухонні

Тема у розділі 'Форумна кухня', створена користувачем Бійцівська Рибка, 17 чер 2010.

  1. Filosof

    Filosof Well-Known Member

    Добре коли є, для кого готувати.
     
    • Подобається Подобається x 5
  2. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    І з чого готувати;)
     
    • Подобається Подобається x 7
  3. Chaldon

    Chaldon Well-Known Member

    Берёшь морковь, натираешь, добавляешь сахару. И у сё.;)

    ---------- Додано в 01:20 ---------- Попередній допис був написаний в 01:19 ----------

    Берёшь хлеб, крошишь в молоко. И у сё. ;)

    ---------- Додано в 01:22 ---------- Попередній допис був написаний в 01:20 ----------

    Берёшь замороженное мясо или рыбу, строгаешь. Макаешь в соль, прикусывая луком и заедая хлебом. ;)
     
  4. Персі

    Персі La mafia è immortale!

    І яблуко. :) Моркву і яблуко на грубу тертку і трохи цукром посипати. Моя донька обожнює таку простеньку страву :)
     
    • Подобається Подобається x 4
  5. Filosof

    Filosof Well-Known Member

    Розкажу Вам рецепт одеської запіканки

    Лапша-500 г
    Яблука-2
    Морква-1
    Лимон-1
    Яйце-1
    Цукор-3 ст. л.
    Чорний перець
    Імбир
    Сіль
    Олія

    Зварити лапшу, злити воду, натерти яблука, моркву. Покласти на змащену жиром сковороду лапшу, яблука та моркву. Добавити спеції та цукор, побрискати лимонним соком, та вилити збите яйце. Поставити у духовку на 50 хв.
     
    • Подобається Подобається x 7
  6. Anastasia

    Anastasia Well-Known Member

    А якщо взяти 1/3 (третину) складників, то вийде хліб? чи складники по рецепту для хліба ділити не можна? Мені не треба так багато хліба, я б з 300-400 грамів борошна пекла. Хто підкаже чи цей рецепт буде дійсний на меншу кількість? І як тоді 1 яйце поділити на 3 частини?
     
  7. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    Ну а чого не вийде? А яйце можно збити і додати третину до тіста:)
     
  8. Anastasia

    Anastasia Well-Known Member

    Бо я на одному форумі, де печуть не ручками а в хлібопічках, читала, що інгрідієнти по рецепту саме для хліба не можна ділити, бо вийде не той смак і взагалі може не вдатись.
    Це треба дріжджове тісто добре відчувати, щоб так ділити. А я досвіду великого не маю з дріжджовим тістом, тому і питаюсь :)
     
    • Подобається Подобається x 1
  9. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    А я кекс печу.....
    потім покажу....:)
     
    • Подобається Подобається x 3
  10. Alias

    Alias Львів-місто моєї мрії..

    А у мене гарбузовий пиріг,щойно з духовки дістала
     
    • Подобається Подобається x 9
  11. Маруся-мама

    Маруся-мама найкраща

    Погоджуюсь, що дуже важко поділити коли йде одне яйце. В такому випадку я ділю і додаю лише жовток а білок викидаю. В вашому випадку вам вистарчить поділити порцію на половину, бо з 3 скл муки вийде хлібчик якраз стандартно для Хлібоп’єца.
     
    • Подобається Подобається x 3
  12. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    А ось і кексик,ми вже половину спороли.такий смачний вийшов.....:)
    [​IMG]
     
    • Подобається Подобається x 10
  13. deva

    deva Well-Known Member

    А я нажарила котлеток, запекла курочку, зварила яєць - завтра зраненька їдем в Карпати. Зранечку ще зроблю кави в термос і в дорогу.
     
    • Подобається Подобається x 6
  14. Маруся-мама

    Маруся-мама найкраща

    А мене вдома чекає бульба на пироги. Зараз приїду з роботи додому і буду мужу ліпити пироги, а потім він мені морщини розгладжувати. :haha:
     
    • Подобається Подобається x 10
  15. XrustunkA

    XrustunkA Дівчина із іншого життя..

    Груші пахнуть:)

    ойой)))не туди написала:blush::blush:
     
    Останнє редагування: 12 лис 2010
    • Подобається Подобається x 4
  16. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    Люблю грушевий компот,страх як.........
     
    • Подобається Подобається x 2
  17. Anastasia

    Anastasia Well-Known Member

     
    • Подобається Подобається x 1
  18. Filosof

    Filosof Well-Known Member

    У мене у морозилці ще трохи кизилу залишилось. Зварю компот.:)
     
    • Подобається Подобається x 3
  19. poetka

    poetka Дуже важлива персона

    А я моркву по-корейськи забацала(випробовувала новий ніж для такої моркви),оселедець почистила,заправила цибулею і олією.....потім відварю п"юре і будемо вечеряти.......
    Доречі,ніколи не заправляйте оселедець,котрий в олії оцетом, то бомбова реакія(дуже шкодить).
     
    • Подобається Подобається x 4
  20. Filosof

    Filosof Well-Known Member

    Оселедець я люблю, а цибулю ні - з дитинства. :)
     
а де твій аватар? :)