Оффтопи кухонні

Тема у розділі 'Форумна кухня', створена користувачем Бійцівська Рибка, 17 чер 2010.

1. poetka

poetka Дуже важлива персона

:):):):)
    Нема за що,для цього й ця тема,щоб один одного надихати,бо іноді кухня так набридає,але усвідомлюєш,що мусиш і... от так:)

• Подобається Подобається x 4
  2. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

На здоров"ячко!Пляцок справді смачний.До мене домашні пристали-вимушена пекти його кожного дня,з фруктами\ягодами можна експерементувати.Вчора у мене був з вишнями.абрикосами і чорною смородиною.

Нині спекла піцу на пательні "Хвилинка" називається.
    4 ст. ложки сметани
    4 ст.л майонезу
    2 яйця
    9 ст.л борошна
    Тісто буде рідке.Все на сковорідку,зверху на тісто,що ваша душа бажає (або є в холодильнику)
    Поставити на слабкий вогонь,накрити кришкою.Печеться хв 20.Коли сир почне пузиритись,можна знімати.Швидко,ситно і смачно.

• Подобається Подобається x 6
  3. poetka

Класний рецепт...
    А на смак як відрізняється від класичноъ піци? А якщо замінити майонез на сметанку(ми просто не їмо майонез)...

Я думаю,то більше,як омлет,ні???

---------- Додано в 21:13 ---------- Попередній допис був написаний в 21:10 ----------

Я думаю,то більше як омлет,ні????
    А я зара буду робити малосольні огірочки.Прості без розсолу.

• Подобається Подобається x 3
  4. Alias

Ні..на омлет зовсім не схоже навіть приблизно:) Смак піцци.Я потім трішечки її під гриль ставила,щоб зверху припеклося..я так люблю.
    А я хочу зробити малосольні огірки на мінеральній воді.Кажуть,що смачні виходять

• Подобається Подобається x 4
  5. Peri

Peri Well-Known Member

Дівчатка, ви відразу з рецептами пишіть:good:

• Подобається Подобається x 2
  6. poetka

Завтра викладу фотку і напишу...:)

• Подобається Подобається x 1
  7. Alias

На 1 кг огірків-1 л середньогазованої мінералки.
    зелень,часник і т.д як завжди
    2-3 ст.л солі розчинити в мінеральці і залити огірки.На добу поставити в холодильник.
    Завтра буду випробовувати цей рецепт.:)

8. Summer

Summer Well-Known Member

і я покажу чорничний пляцок, що пекла на вихідних :) [​IMG]

---------- Додано в 10:15 ---------- Попередній допис був написаний в 10:14 ----------

я минулого року робила, просто в судочок огірки , часник, сіль, кріп і в холодильник - теж швидко ))

• Подобається Подобається x 5
  9. poetka

Спеціально для любителів (таких, як я) тартів ...нинішні тарталетики з кабачками(бааагато кабачків):

---------- Додано в 10:51 ---------- Попередній допис був написаний в 10:49 ----------

І взагалі мій сьогоднішній день - кабачковий!!!!!
    Оладки кабачкові:

---------- Додано в 10:52 ---------- Попередній допис був написаний в 10:51 ----------

Ті самі малосольні огірочки:

---------- Додано в 10:53 ---------- Попередній допис був написаний в 10:52 ----------

Рецепт тут:http://www.say7.info/cook/recipe/444-Malosolnyie-ogurcyi.html

• Подобається Подобається x 7
  10. tenkovir

tenkovir Well-Known Member

Ну давайте вже ці рецепти кабачкових тартів

11. Salata

Salata Well-Known Member

poetka, спасибо, я вспомнила. Тарт - большая тарталетка :)

12. Shine

Shine Well-Known Member

Так, ті огірочки дуже файні:) їх ще минулого літа в цій темі хтось:scratch_one-s_head: описував, бо я їх роблю з того часу:give_rose:

• Подобається Подобається x 3
  13. poetka

о_Оо_ОА ви уважні????

---------- Додано в 16:48 ---------- Попередній допис був написаний в 16:32 ----------

;).............

---------- Додано в 16:50 ---------- Попередній допис був написаний в 16:48 ----------

так,точно.:)

14. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

А ви кабачки попередньо обсмажували з цибулькою, чи просто накраяли/натерли сирі а тоді зверху залили заливку?

Вже. Подивилась лінк. Я роблю трошки інакше.

15. poetka

Я кабачки ріжу на смужки і обсмажую в олійці,потім додаю їх до яєчної маси туди ж ріжу зелену цибульку,кріп,базилік і т.д. все перемішую і начиняю тартики.

---------- Додано в 19:51 ---------- Попередній допис був написаний в 19:51 ----------

П.С. Зелену цибульку ніколи не смажу,бо вона темніє, а я так не люблю,якщо стару то так...

• Подобається Подобається x 7
  16. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Ну я також, бо ж то зелена. Я ж більше думала про білу, коли питалась.

Я викладаю начинку в форму, а тоді заливаю все яєчно-молочною сумішшю, і посипаю багато, багато сиру.

Нині ввечері маю мати гості. Хочу приготувати закусочну піццу з шпинатом і фетою.

17. tenkovir

tenkovir Well-Known Member

Самий мій улюблений рецепт приготування молодої картоплі - зі сметаною, вершковим маслом та зеленню

Кому цікаво, більш детально тут rivok.net/?p=684

18. poetka

Рецептик файний,але Ірусь попробуй замість сметанки(або пів на пів) дати згущене молоко(не варене) вийде таке смачне,що аут!!!!

---------- Додано в 12:21 ---------- Попередній допис був написаний в 12:20 ----------

Доречі вчора хотіла його зробити,але не виявила в своєму холодильнику ані масла,ані сметани:sad:

• Подобається Подобається x 5
  19. Filosof

Filosof Well-Known Member

По чому у Львові кукурудза? У нас майже 7 грн качан. З ума можна зійти. Її раніше ніхто не брав, тільки дітям. Це ж кормовий продукт. Їй ціна 5 копійок.

• Подобається Подобається x 2
  20. Peri

Peri Well-Known Member

:good:
    Ягоди і фрукти не змішувала з тістом а переложила в середині пляцка.Тільки пекла його довше(мо* тому, що темп. була нижча).
    а ще мона до сметани дати пів-на- пів майонез:) (хто його вживає, звісно:)

Маю трохи сиру(творогу), хочеться щось з сирного тіста, але щоб пухкеньке(мякеньке:) і не марудне у приготуванні:blush::give_rose:

---------- Додано в 12:33 ---------- Попередній допис був написаний в 12:32 ----------

а рецепт?:)

а де твій аватар? :)