Відповідь: Ностальгія за великим стилем Читав у Віктора Єрофеєва, подібні тексти, треба мати добру нервову систему аби дочитувати "літературний гній", власне ці тексти нічо не мають спільного з концепцією виставки візуального мистецтва шістдесятих років, то хоч і було трохи якось по вільному, бо, там був протяг, і від того, то місце і було вільне(free). Вертатися у час коли maryjuane коштувала 1 коп завше приємно, а у нашій країні 777 портвино, але то приємно для дідів, папіків, а не сучасним дітям, дебілам, з кабельним телеб. і інтернетом, та вродженою тягою доненависті та насильства.
Відповідь: Ностальгія за великим стилем З цим письменником я не знайомий, але те шо ви скинули з його творів мені не сподобалось, не тому шо він п. п.Єшкілєв вар"ят чи фул, тому шо я зрозумів, шоб бечитати сучасників треба хочаб не поважати себе. Література сучасна для мене скінчиласе на Пілевіні (ПІ) та на Лімонові (это я Эдичка), Вені та Віті Москва Петушки)так нема у сучасній лі-рі ні Андруховича (патріарха) на Жадана, т.д.т.п. Ось я вже так навчений...
Відповідь: Ностальгія за великим стилем Хай можливо ці феномени будуть, і процвітають на благо всіх живих істот! Можливо цими письменниками будуть захоплюватись мої нащадке, ну але я вже будувибирати те шо з душею, знете чому я люблю Мопасана на відміну від Керуака, тому шо перший має душу, останній лиш графоман. Так само з нашими.
Відповідь: Ностальгія за великим стилем +1 ;-) на правах реклами - хто бажає крила - можу підказати, як виростити роги