Хотіла новий телефон.. Мій вірний друг Сіменс МЕ75 багато вже чого пережив і зістарівся. Працює ще добре, але виглядає вже кепсько - гумовий корпус стирається.. Грошей на новий тел нема. І тут бац! Чоловікова баба взяла собі по акції новий телефон (крутий слайдер), бо старий поламався. Але вона не вміє ним користуватись.. Ото надумала спитати в неї чи не хотіла б вона віддати мені той телефон, а я б їй купила такий самий, як вона раніше мала. Але сталось диво - вона знайшла в селі на дорозі телефон, здається смартфон, бо має палочку, щоб нею тикати по екрану Він розряджений, але ймовірно працює, бо ще зовсім новий. Поїду завтра до торгівельного центру заряджу, гляну чи працює, якщо так, докуплю зарядку і буду крута :radist:
Наважився у гіпсі сісти за кермо. вже місяць дома промарнувався - пора вчитись рухатись. Субота вечір, рух не такий вже й активний. Тим більше - гіпс на на лівій (тобто на зчепленні, то значно безпечніше, ніжби був на правій). Спочатку відчув себе ніби на курсах водіння - ніяк не міг "піймати" синхронності. А потім -в"їхав! Як мало людині треба! ПРошвирнутись з вітерцем... Зранку поїдемо на фазенду. От тільки як у гіпсі яблука збирати?
Блін... а там адреси, файлі, дані колишного власника ... Віддайте йому - я впевнениий - це дасть Ваи набагато більше задовоління ніж користування отим смартфоном...
Кому?? Де знайти власника? У Вас на телефоні є запис типу "моя адреса", "мій другий номер телефону" чи "якщо знайдете цей телефон, подзвоніть туди то"? Якби хтось знайшов мій телефон, то б не мав як його повернути. Навіть не знаю чи розібрався б з ним, бо він на укр. мові, але то таке Є запис "мама", але хто ж буде дзвонити на Україну питатись як зі мною зв'язатись.. Власне, хочу відіслати власнику картку, якщо знайду хоч якісь його дані. Але от якби хтось знайшов мій телефон, то якби він мені його повернув? В мене ж не записано на телефоні адресу.. Максимум - це знайти на телефоні запис типу "дівчина", "мама", "сестра" - в цієї людини можна буде отримати якусь інфу про власника. Це все за умови, якщо телефон не на коді, якщо картка не заблокована. Інакше переформатується і все. Не поїду ж в село розклеювати оголошення на автостраді. Тим більше баба не може навіть пояснити де точно вона його знайшла - раз каже, що в селі на автостраді, раз що на дорозі в лісі до свого хутору.. Не доїхала сьогодні до центру з зарядками, на тижні цим займусь.. Розкажу що вдасться зробити.
Цікаве питання... Мого товариша колись добу протримали на Мартовича: проявив отакий душевний порив...а телефон був в розшуку...
Тому я б не хотіла віддавати сам телефон, мало там що, а мені, офіційно безробітній іноземці, проблем не треба.. Але карточку з телефонами можна відіслати поштою..
Кажете - апарат майже новий. Тоді з тим якраз не повинно бути найменших проблем. якщо дійсно хочеться, звичайно. Має номер ІМЕI, оператор просто впізнає - чи то його і який власник (з ким мав договір). Може теж включити маючи у себе номер PUK (головний ы запасовий) А якщо пре-паід - включиться і без пін-у Та зробите ... як вважаєте... Скажу ще таке - 3 місяці тому мені якимсь чином випав з кішені гаманец з грошми і з документами - біля супермаркету. Людина, котра знайшла, привезла додому усе. А міг тільки передати документи поштою - а я також б радівся...
Якщо на договір.. Та власник, звісно, зможе його включити. Наразі мені треба його включити, щоб дізнатись хоч якусь інфу. Думаю, що якщо власник не має картку на абонемент, то не заблокував її і буде пробувати додзвонитись. Побачим. Не хочу віддавати телефон, бо сама не раз щось губила, чоловік губив телефон і йому не вертали, тож буде хоч якась компенсація. Заспокоює своє сумління думкою про те, що це міг бути телефон когось з хлопців того села, які на тій дорозі викинули з машини собаку і вона бабцю покусала колись. Таким чином могло і бабці вернутись добром (телефоном), а їм злом за зло (загубили телефон).. Але то вже моя фантазія про те, що все в житті вертається і взагалі все в нас на терезах.. Щиро хочу вернути лише картку і по можливості дані з телефону (якщо не буде заблокований, то їх можна скопіювати на комп і переслати)..
Сьогоднішня неділя незвична тим,що моїх батьів немає вдома і не буде аж 2 дні (мене зрозуміють ті,хто жив/живе двома сім"ями в одній хаті).....але ж то приємно відчути себе повноцінною,ні від кого незалежною господинею
Сотрясение мозга, голова кружится и меня постоянно подташнивает. Когда сидишь в одном положении еще ничего, но если резко дернуть головой, то все вокруг "плывет". Исключительно хреновое состояние На голове фиолетовая шишка размером с теннисный мяч - итог столкновения с тумбочкой дома у подруги. Ладно бы была не трезва, а то ведь тупо посуду мыла... В общем, раньше я надеялась, что у моей мамы получился кто-то с IQ повыше, чем у соковыжималки, но после такого тупого получения травмы я стала сомневаться...
....я теж колись загубив був гаманець (чи портмане ) з кредитними карточками , номером соціального страхування , мед.номерком , карткою громадянства ...т.д. , правами....Одним словом зі всім що підтверджує що я - то "я". Вже навіть не надіявся , що знайдеться . А за 3 дні добрий чоловік (індус) привіз мені це все. Я на радостях всі гроші (готівка коло $90) які були в портмане йому віддав.Хотів йому ще додати кілька $ ,але він замахав руками і пішов.
В мене,в молодості був випадок,про який я часто згадую... Йду я якось центром,пива хочецця випити...а в кишені пусто.. ЗдибАю одного должнічка...студєнт знайомий... Той теж без грошей..але дав лотерейку "Спринт"...там..ніби 10 рублів мало бути... А я,недалеко біля Головної пошти. Зайшов...обналічив...йду по сходах вниз. А,переді мною жіночка...в руках кульок і отака маленька сумочка-радікюль,чи як? І ота сумочка падає на сходи.Жіночка йде далі. Піднімаю сумочку...а там пака соток...(як потім взнав,30 000 рублів) і..перший порив(потім чухав си голову,бо далеко не був правильним:bazar - доганяю її біля повороту на Жовтневу і віддаю... Жіночка в сльози...в неї хтось помер...щось мені пояснює...а я в шокУ від власного благородства...:8: Витягнула з сумки жмут соток.пхає мені в кишеню..я випихаю...сцена ше та... Але запхала за пазуху..і я втік.. Потім порахував - до 3-х тисяч... Та й во так...
Доброчесніть часто зазнає випробувань! А взагалі, нащо було зразу до ментів нести? Зателефонувати по останньому номеру і передати інформацію знайомим.
Не життя, а неймовірна реальність! Мала сьогодні фотосесію з моделькою. Їй якраз на днях вкрали телефон. Вона сказала, що подала в поліцію ІМЕІ свого телефону і коли той, хто вкрав телефон, вставить там якусь картку, то поліція його вичислить. Так от може якщо власник того телефону, який наша баба знайшла, теж подасть так в поліцію, то мене знайдуть А неймовірна реальність в тому, що в неї вкрали такий самий телефон і в неї тепер є зайва зарядка, яку мені віддасть Я навіть перепитала коли в неї тел. вкрали, бо може то її якимось дивом. Але ні, їй вкрали 2 дні тому, а баба знайшла наш тел. тиждень тому.
Вчора провів день повноцінно! Застрибав на хори в церкві (сходи гвинтові, без майданчиків. 44 сходинки. впрів), проспівав Службу. Поїхали з дружиною на фазенду, збирав яблука сидячи на стільці спеціяльно сконструйованою тичкою з кошиком. Потім напалив ватру і насмажив курятини на шомпурах... Щоб життя не здавалось таким аж надто розкішним, по дорозі назад потрапили в "тянучку" на підйомі. І гіпс, зараза, так натиснув кістку, що мушу сьогодні знову відлежувати.
Еду на собеседование по поводу новой работы, очень надеюсь ее получить:ninja: "Пажелааай мне удачи в баааю, пажелааай мне-е-е удачи"...
Не думаю що коли вони вас знайдуть, зразу повірять що ви його найшли ,а не вкрали.А взагалі до подальшого вияснення ситуації заберуть у райвідділ,де будуть вимагати взятку