Не губите форум

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем AMOR 69, 20 лип 2011.

1. tanna

tanna Дуже важлива персона

[CENZ]Если друг
    оказался вдруг
    И не друг,
    и не враг,
    а — так;
    Если сразу не разберёшь,
    Плох он или хорош, —
    Парня в горы тяни —
    рискни!
    Не бросай одного
    его:
    Пусть он в связке в одной
    с тобой —
    Там поймёшь, кто такой.

Если парень в горах
    не ах,
    Если сразу раскис —
    и вниз,
    Шаг ступил на ледник —
    и сник,
    Оступился — и в крик, —
    Значит рядом с тобой —
    чужой,
    Ты его не брани —
    гони.
    Вверх таких не берут
    и тут
    Про таких не поют.

Если ж он не скулил,
    не ныл;
    Пусть он хмур был и зол,
    но шёл,
    А когда ты упал
    со скал,
    Он стонал,
    но держал;
    Если шёл он с тобой,
    как в бой,
    На вершине стоял хмельной, —
    Значит, как на себя самого,
    Положись на него! [/CENZ]

:))

2. Милена

Милена Дуже важлива персона

Эт там Юрко картинКи постит, умные и типа острословит :scratch_one-s_head: , не, ну нормально, мы все имеем право голоса, а вай нот ?

3. НаСекундуЗагляну

НаСекундуЗагляну Елки, какой самостоятельный и обаятельный

:))

4. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Недолугий.

5. Милена

Хорошие стихи Высоцкого, вот только к чему всё это, я уверенна, что каждый из островитян, в трудную минуту подставит именно то плече, на которое можно будет облокотиться :good:

6. ГРАНД

Не кожен.

7. Милена

Каждый, в Ваши сомнения я не верю .

8. ГРАНД

Нехай буде так як Ви хочете. Хіба ж я проти?

9. Милена

Хм, :scratch_one-s_head: ненене , Вы там опять шось задумали, не может пан Гранд так быстро и легко сдаться :), невже знов якусь интригу замислили ?:o:)

10. ГРАНД

Я не схильний упереджено ставитись до Амора 69. Але його спроба намацати нішу , яка б була не зайнятою тут на форумі і яку він собі уявляє як приємлему для себе і тих кого він бажав би привести м"яко кажучі не вдалась.
    він наразився на опір консервативної частини форуму. І мова спілкування тут відігравала дещо відсторонену роль. Принаймні не головну.
    Отже нішу він не знайшов, а значить нікого сюди приводити не буде, а це в свою чергу значить, що і сам тут не затримається. Бо він і так з"являється епізодично, а після провалу операції "внєдрєніє" мабуть з"являтиметься ще рідше.
    Тему і справді можна вважати вичерпаною. Принаймні для Амора. Думаю саме це і розгледіли Блік та Юрко. А я дещо пізніше. Ну нічого не вдієш вік дається взнаки (маразм і т.ін. що супроводжує вікові відхилення:)))

11. ГРАНД

А Вам хотілось би?;):))

12. Милена

Мне ?. Может быть и хотелось, только мне не очень нравятся ваши Табаки, которые бегают за Вами из темы в тему и пытаются делать Вам приятно :) , мне они не очень .

13. ГРАНД

Для чого Ви так ієзуітськи ображаєте незнайомих Вам людей? Мабуть бажаєте вбити клин між нами? Думаю марно стараєтесь. Чому? тому що за Вашою ж метафорой, я теж Табакі, тільки у тих про кого Ви так некрасиво відзвались. Саме так я у них ТАБАКІ!!!

14. Милена

А с чего Вы решили , что я их обижаю ( реально поняли о ком речь ), я просто не согласна с их действиями , имею право, это моя точка зрения, это моё ИМХО . :)

15. bars

bars Well-Known Member

Мова не має, в мові - немає...
    "Коли я згадую, який з мене інженер, мені боязно звертатись до лікарів"...(с)
    Вчити предмету, не володіючи ним... Нахабності вам позичати не треба...

16. ГРАНД

Я вирішив тому, що заню Ваше упереджене ставлення до конкретних осіб. Ну як що Ви Табакі називаєте На Секунду Загляну, бо він також скакає з теми на тему де я дописую - то тді не знаю як і трактувати сказане Вами. А Ви не Табакі?;)

17. ГРАНД

Я нікого не вчу. Ще раз наголошую. Я сам вчусь і підшукую собі комапанію, щоб вчитись разом. Про нахабність - мабуть таки вірно.

18. Ворчун

Ворчун Чаю зашёл попить...

[OFFTOP]или всё таки - опереться?[/OFFTOP]

19. Милена

Моё отношение к людям Вы можете исключительно знать только по тем постам которые я пишу, ни в одном посте я ни кого не оскорбила, не обозвала и ни с кем я не спорила, единственное за что я болею и возмущаюсь, так это только за то, что ... с форума пытаются выгнать людей, которые не умеют писать украинскою , как там их называют - украинофобы , ... ужас какое слово .

20. ГРАНД

Хто намагається? Я наприклад нікого не намагаюсь вигнати, ба навпаки тільки за долучення нових. Навть тих хто не вміє. Разом будем вчитись українською дописувати. Чим більше залучимо не вміючих, тим більше научимось разом. Я наприклад так думаю. А як думаєте Ви - суто по масковськи "хто не с намі тот протів нас". Ще раз наголошую, навіть ортодокси московства та не великі шанувальники україснькості такі як Ваня Лісіцін і то вже розуміють тексти українською. І це чудово.
    п.с. Як що самі не хочете вчитись - не треба. ,але тим хто таки зацікавився українською мовою палиці в колеса не ставте.

а де твій аватар? :)