[CENZ]Если друг оказался вдруг И не друг, и не враг, а — так; Если сразу не разберёшь, Плох он или хорош, — Парня в горы тяни — рискни! Не бросай одного его: Пусть он в связке в одной с тобой — Там поймёшь, кто такой. Если парень в горах не ах, Если сразу раскис — и вниз, Шаг ступил на ледник — и сник, Оступился — и в крик, — Значит рядом с тобой — чужой, Ты его не брани — гони. Вверх таких не берут и тут Про таких не поют. Если ж он не скулил, не ныл; Пусть он хмур был и зол, но шёл, А когда ты упал со скал, Он стонал, но держал; Если шёл он с тобой, как в бой, На вершине стоял хмельной, — Значит, как на себя самого, Положись на него! [/CENZ] )
Эт там Юрко картинКи постит, умные и типа острословит , не, ну нормально, мы все имеем право голоса, а вай нот ?
Хорошие стихи Высоцкого, вот только к чему всё это, я уверенна, что каждый из островитян, в трудную минуту подставит именно то плече, на которое можно будет облокотиться
Хм, ненене , Вы там опять шось задумали, не может пан Гранд так быстро и легко сдаться , невже знов якусь интригу замислили ?:o
Я не схильний упереджено ставитись до Амора 69. Але його спроба намацати нішу , яка б була не зайнятою тут на форумі і яку він собі уявляє як приємлему для себе і тих кого він бажав би привести м"яко кажучі не вдалась. він наразився на опір консервативної частини форуму. І мова спілкування тут відігравала дещо відсторонену роль. Принаймні не головну. Отже нішу він не знайшов, а значить нікого сюди приводити не буде, а це в свою чергу значить, що і сам тут не затримається. Бо він і так з"являється епізодично, а після провалу операції "внєдрєніє" мабуть з"являтиметься ще рідше. Тему і справді можна вважати вичерпаною. Принаймні для Амора. Думаю саме це і розгледіли Блік та Юрко. А я дещо пізніше. Ну нічого не вдієш вік дається взнаки (маразм і т.ін. що супроводжує вікові відхилення
Мне ?. Может быть и хотелось, только мне не очень нравятся ваши Табаки, которые бегают за Вами из темы в тему и пытаются делать Вам приятно , мне они не очень .
Для чого Ви так ієзуітськи ображаєте незнайомих Вам людей? Мабуть бажаєте вбити клин між нами? Думаю марно стараєтесь. Чому? тому що за Вашою ж метафорой, я теж Табакі, тільки у тих про кого Ви так некрасиво відзвались. Саме так я у них ТАБАКІ!!!
А с чего Вы решили , что я их обижаю ( реально поняли о ком речь ), я просто не согласна с их действиями , имею право, это моя точка зрения, это моё ИМХО .
Мова не має, в мові - немає... "Коли я згадую, який з мене інженер, мені боязно звертатись до лікарів"...(с) Вчити предмету, не володіючи ним... Нахабності вам позичати не треба...
Я вирішив тому, що заню Ваше упереджене ставлення до конкретних осіб. Ну як що Ви Табакі називаєте На Секунду Загляну, бо він також скакає з теми на тему де я дописую - то тді не знаю як і трактувати сказане Вами. А Ви не Табакі?
Я нікого не вчу. Ще раз наголошую. Я сам вчусь і підшукую собі комапанію, щоб вчитись разом. Про нахабність - мабуть таки вірно.
Моё отношение к людям Вы можете исключительно знать только по тем постам которые я пишу, ни в одном посте я ни кого не оскорбила, не обозвала и ни с кем я не спорила, единственное за что я болею и возмущаюсь, так это только за то, что ... с форума пытаются выгнать людей, которые не умеют писать украинскою , как там их называют - украинофобы , ... ужас какое слово .
Хто намагається? Я наприклад нікого не намагаюсь вигнати, ба навпаки тільки за долучення нових. Навть тих хто не вміє. Разом будем вчитись українською дописувати. Чим більше залучимо не вміючих, тим більше научимось разом. Я наприклад так думаю. А як думаєте Ви - суто по масковськи "хто не с намі тот протів нас". Ще раз наголошую, навіть ортодокси московства та не великі шанувальники україснькості такі як Ваня Лісіцін і то вже розуміють тексти українською. І це чудово. п.с. Як що самі не хочете вчитись - не треба. ,але тим хто таки зацікавився українською мовою палиці в колеса не ставте.