Не будь байдужим!!!

Тема у розділі 'Мовне питання', створена користувачем Доброчин, 9 січ 2007.

1. Mafija

Mafija Well-Known Member

Відповідь: Я не панімаю тваево маларасійскаво нарєчія

Так! Як розуміти ініціативу ПР про запровадження ромсійської як другої державної по всій Україні?

2. Дядя Ваня

Дядя Ваня Well-Known Member

Нормально понимать. Как объединяющую инициативу.

3. piepie

piepie миється в бані

Я не панімаю тваево маларасійскаво нарєчія

Сприймати як спокусу несвідомих виборців нездійсненним. Чим же ще їм памороки забити? Ще намагаються посіяти розбрат роздмухуванням цинічної кампанії супроти визнання УПА.

4. Дядя Ваня

Дядя Ваня Well-Known Member

Циничная кампания за признание УПА не раздувает "розбрат"?

5. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

І хто ж визначає - цей свідомий, отой несвідомий? Ви?:cool:

6. княжна Дарья

княжна Дарья Well-Known Member

Мафия! Если нет какой-то книгеина прилавке магазина- зайдите в библиотеку им Короленко / если она еще так называется/ там есть ВСЕ! А в курилке можно и с интересными людьми поговоритью Попробуйте

7. Mafija

Mafija Well-Known Member

Абсолютно точно!
    Але тепер навряд цей трюк їм вдасться. Новими тарифами вони втратили головну масу електорату - прихильників дешевої ковбаси. Бо без дешевої ковбаси і рускій язик нє в радость.
    А до УПА на Сході мало кому є діло. День-два поговорили і забули.
    Лишився останній аргумент - За Росію проти NATO.

• Подобається Подобається x 1
  8. Mafija

Mafija Well-Known Member

Свідомого виборця на маячню не купиш.
    Я вибачаю підтримку ПР тільки наступним категоріям:
    росіянам
    людям, що мають родичів у Росії
    дєрібанщикам і хабарникам
    Не тому, що ставлю росіян в один ряд з ворюгами, а тому, що ворюги орієнтували свою виборчу програму під Москву.

9. Mike

Mike Well-Known Member

:)
    Свідомий виборець? :)
    Це для нас розкіш! ! Цього поки тут нема й бути не може, тому що "виборець" - це коли є вибір, а "свідомий" поки що має суто політичний зміст. Де ви бачили вибір? Вибори були, а вибору - ні, що й було доказано практикою.
    А для того, щоб був його потрібно зробити. А щоб зробити потрібна єдність проти тих хто відібрав саму можливість вибору, поступово перетворюючи народ у бидло. Ось де потрібна свідомість.
    Наступ ведеться інтернаціональний (бо їм потрібні тільки:) влада та гроші), тому і опір повинен бути інтернаціональним.

10. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Майк, я вже дуже давно не був в Україні тож не розумію, чому люди так голосують? Звичайно, вибору і не так багато... Як росіяни кажуть, хрєн рєдькі...
    Але, чому східна Україна обовязково мусить вибирати між ПР і комуністами? До речі і керівництво НУ і БЮТ є східняки. І ось тепер я думаю, ПР набере менше, а комуністи більше. Невже ж в народу їх "смекалка" на цьому закінчується. Чи то відрижки совка? Мов, ми далжни...

11. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Хм-м-м...:confused:
    Та немає і не буде в "обозрімом будущєм" у нас вибору: маємо ніяких депутатів (що НУ, що БЮТ, що ПР), ніякий КС, ніяку прокуратуру, ...можна перечисляти до рівня прибиральниці. І йти нам до того "ВИБОРУ" до-о-овго-о-о...:sad:
    Але немає на то ради.:o

12. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Тоді найбільш несвідомими, абсолютно і беззаперечно є виборці, які підтримували "майдан" та "помаранчеві" сили.

Вибачення приймаю, хоча чесно кажучи ... м"яко кажучи не бачу причин вибачатися, та й навряд чи у Вас є права "вибачальника".:rolleyes:

13. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

мене не дивує використання "північно-східного діалекту" нельвів’янами, але чому російською користуються львів’яни на цьому форумі — не дуже зрозуміло...

14. Mike

Mike Well-Known Member

:)
    Педро, а як ви голосували десь у 80-х? Цікаво за кого? :)
    Вібір дійсно є, і я його бачу так - або за кого завгодно, або ні за кого.

15. Mike

Mike Well-Known Member

Чому така увага до російської? Вивчати зібралися, чи що? :)

16. карабас

карабас Well-Known Member

А, вы что никогда во Львове русскую речь не слышали? Чего тут удивлятся?:confused:

17. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

у львові російською говорять?!!
    не може бути...
    що, справді?...
    я й не знав...

18. Оля

Оля Старожилка форуму

Пупере, а Ви що, дійсно не чули? :eek: Говорять, говорять, та ще й так, щоб на весь магазин, чи транспорт було чути! :cool: А потім на рос. форумах. чи рос. родичам такі анекдоти розповідають і людей лякають, що вони такі "прєтісньонниє за іспользованіє руссуого язика".....:rolleyes:

19. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Пупер, в Львові говорять російською... і польською і англійською і італійською і навіть на суахілі.
    Але нормальні жителі Львова звичайно розмовляють українською.
    Я маю на увазі не зашорених, не зазомбованих жителів. Живучи в Львові навіть за часів СССР важко було "не знати" української мови. Але на 16 році незалежності для людей, які там народилися, прожили скажімо більше 10 років і не знати... на Кульпаркові є гарні спеціалісти...

• Подобається Подобається x 2
  20. карабас

карабас Well-Known Member

Pedro
    Опа... как медицина далеко шагнула. Можем поставить диагноз только услышав речь? Напоминает одних "медиков" в одной стране в 30-40гг которые людям диагнозы ставили по национальности....ну все помнят чем они закончили:cool:
    Да.... на некоторых Кульпарковская оставляет неизгладимое впечатление, даже по прошествии стольких лет..... :D

а де твій аватар? :)