Відповідь: Не будь байдужим!!! Нє,то шо ми будем жити хріново. А бидло є усюди, і серед нас,і серед поляків,і навіть серед німців чи янкі.
Відповідь: Не будь байдужим!!! А що то вже є нова нація? Бандерівцю,говоріть,але не заговорюйтесь! Досить нам вже тут Перєсвєтів вгамовувати,ще й з іншого боку подібні... ЗІ.А,може,дійсно провокатор? Додано через 1 годину 49 хвилин Які Ваші пропозиції?Провести етнічну чистку ,вирізавши всіх неукраїнців,всіх іновірців,всіх інакомислячих? Конструктивна пропозиція,признаю...
Відповідь: Не будь байдужим!!! Нє вєрю! Тобто вірю, що поляк міг таке сказати. Але то не відповідає дійсності, ІМХО!
Відповідь: Не будь байдужим!!! Дозвольте спитати,що не відповідає дійсності?Те,що у нас влада кримінальна?А,Янукович,по Вашому аньолик?А в ПР всі "адназначна" бізнесмени?А в решті нашої,так званої "еліти всі безгрішні?
Відповідь: Не будь байдужим!!! А на Вашу думку, пісня "Ми не бидло, ми не казлы" на порожньому місці з"явилася?
Відповідь: Не будь байдужим!!! Що Ви маєте на увазі під терміном "кримінальна"? Крім претендента на янгола Януковича (який безсумнівно далеко не ангел), інші претенденти (янголи) є? Взагалі, згадайте Біблію: "Хто перший кине камінь..." Дурна пісня на дурному місці. Не ображайтеся, якщо Ви були на Майдані. Але це була дурість.
Відповідь: Не будь байдужим!!! Я так зрозумів,що крім "дважди нєосуждьонного" Януковича ви більш нікого не бачите? Може,нагадаєте собі,у відповідь на що була написана ця пісня?
Відповідь: Не будь байдужим!!! Степаничу, вибачте, зблизька воно видніше. Я ще ніколи не бачив такої кількості людей, що об"єднані Ідеєю - відстоюванням своїх громадянських прав. Ніякої агресії, ніяких "понаехали тут!". За "книжками", такповодилося цивільне населення під час війни, евакуації, загонів протиповітряної оборони, гасіння бомб- "запальничок" на дахах. І не уходили з Майдану навіть коли силовики готувалися до "своїх" акцій. До речі, Степаничу: одна форумлянка розповідала, що її знайомий психолог (не знаю, якого саме фахівця вона називала тим словом) не мав жодного звернення з приводу депресії у листопаді 2004 - лютому 2005. А я був більше "за лаштунками" Майдану, ніж на самій площі. І щороку ми зустрічаємося 22.11 - новинарі сайту, польові командири, волонтери Нічної Варти, мобільних груп та інші. Від помічників депутатів і директорів фірм і до вантажників / охоронців. Знаєте, приємно відчути себе в оточенні людей, з якими можна без вагань йти і в розвідку, і в бій. Пишу без пафосу, погодьтеся, в сучасному життітакі люди рідко зустрічаються.
Відповідь: Не будь байдужим!!! З Яценюком згідний.Прада,це Ваші слова,а Ви мені їх в цитату всунули.Більш того,навіть припускаю:eek: (теоретично,правда),що 1% народних обранців дійсно,щось хоче зробити з своїх передвиборних обіцянок.Але система не дасть. Проти неї,що проти вітру... ЗІЦе просто мої фантазії.Якщо людина стає нардепом,то це вже не людина...
Відповідь: Не будь байдужим!!! Провокатор??? Я вам говорю так як воно є!!! Щодо етнічних чисток - то погодтеся метод в дечому жорстокий, але дієвий. ІМХО При розвалі СРСР треба було брати приклад з колишньої Югославії.
Відповідь: Не будь байдужим!!! Слава Богу, что при розвале СССР вы еще в младшей группе детского сада были...А то, боюсь, нам тут всем было мало места.... P.S. Ничто в этом мире не стоит одной-единственной слезы ребенка. Так утверждал когда-то великий русский писатель Ф.М.Достоевский. Подумайте об этом, предлагая примеры для подражания...А в Югославии - не слезы лились рекой - а кровь....
Відповідь: Не будь байдужим!!! Питання в тому хто в цьому винен? Відьповідей може бути дві - одні кажуть, що це амереканці, інші що серби - в чому я згоден. Серби себе в Югославії, як москалі в СРСР, возомнили старшим братом, і що з цього вийшло...?! ІМХО Москалі ні чим не кращі сербів і вони теж заслуговують аналогічного покарання (бомбардування Сербії військами НАТО).:y:
Відповідь: Не будь байдужим!!! Це не "моя" пісня. Це - хіт початку 50-х http://sovmusic.ru/result.php?type=...%E8%ED&searchtype=name&submit.x=33&submit.y=8 Не в тему, але брата моєї бабусі (тоді кадета) у 1918 році було евакуйовано до Сербії. У 1945 його розстріляли комуністи. Не знаю, совєтські чи місцеві.
Відповідь: Не будь байдужим!!! Або іншими словами , ви готові вбивати , причому холоднокровно дітей , жінок і стариків? Таких як ви Україні не потрібно. Вітаю, ви потенційний підсудний Гаазького трибуналу. Додано через 26 хвилин Зараз напевно тяжко сказати , але можна написати. Думаю , що відповідять. Якщо Ваш родич не був в хорватських усташах ,партизанах Драги Міхайловіча - то це зробили скоріше всього совєти. Тіто почав терор десь після 46р.і до 48-49рр.Попадали вище перечислені , а також ті хто робив "замах" на Тіто в 47р. Десь починаючи з 50х атец Балканських народів порузумнішав , порвав з СССР і почав вести політику нейтральної(а значить ворожої до СССР) держави. Люди виїзжали з держави , поверталися , мали іноземну валюту і громадянство іншої держави на руках.Українська Греко-Католицька Церква була дозволена. Молоді хлопці їздили вчитися до Риму в семінарії.В газетах можна було прочитати правду про війну СССР в Афганістані.Зараз це виглядає нормально. Але в СССР , щоб в соц.державі таке було ...- та Ви що??? ...:eek:
Відповідь: Не будь байдужим!!! Странно как то..:agree: а чо ж... специалисты с нашей работы..ездили в СФРЮ в 1978-1983 году на монтаж и пуск бумагоделательных машин7..а сестра моя отдыхала в Дубровнике (по моему так...) в 1981 году...
Відповідь: Не будь байдужим!!! СФРЮ , в ОВІРі проходила , як кап.держава. А спеціалістів вони кликали всіх , хто фінансово підходив , як з Заходу так і з СССР. СФРЮ не належала до РЕВ і для громадян СССР потрібна була віза, а от німцям , чи французам - ні. На рейді в порту Дубровнік стояли поруч чекаючи черги на заправку водою "Київ" і "Жанна д'Арк". Не раз в передачі " Мєждународная панорама" Фарід Сульфуль Мулюков(був такий журналіст) розказував про безробіття в Югославії Додано через 2 години 9 хвилин Тіто(Йосиф Броз) був хорват.А точніше - батько Франьо Броз - хорват , а мати Марія - словенка.