Відповідь: Не будь байдужим!!! Нет, Лилия, я не об этом. Меня интересовало, не перевирает ли ПЕРЕВОД первоначального замысла авторов фильма. Из Ваших пояснений я понял, что НЕТ, не перевирает. Вот, Бога и поблагодарил. С уважением к Вам.
Відповідь: Не будь байдужим!!! Ні! Про Павлика Морозова, РВС, Голубий камінь начитався при совєтах. Недавно бачив ескізний проект Музею ПМ у селі, де комуняки ж і вбили хлопчика. Хороший дизайн, хороша ідея. Але ... не при цій владі буде реалізований.
Відповідь: Не будь байдужим!!! В Одессе как раз поспокойнее - лишь бы не мешали жить:o "На мясоедовской всегда все спокойно"
Відповідь: Не будь байдужим!!! Може скластися підозра, що Ваше гасло: "Ковбасу на Мясоєдовську!". :eek: Нагадаю, ця тема - Не будь БАЙДУЖИМ...
Відповідь: Не будь байдужим!!! На той час їм знак рівності поставлять, не суснівайтеся! Ну, а нової не настане...
Відповідь: Не будь байдужим!!! Дивно.... Ви ж починали з другої державної мови..... Я не презідент. На жаль. А то б мали в Луганську свою регіональну мову.
Відповідь: Не будь байдужим!!! Ой, а хто читав п"єсу Леся Подрв"янського про Павлика Морозова ? Дамам рекомендую прочитати тільки список дійоих осіб, а потім вирішити, чи варто читати далі. Levandivko, (пошепки): а Читатель - земляк ПМ
Відповідь: Не будь байдужим!!! Правда? ************************* Пока правоохранительные органы втянуты в политические дрязги, по центральным улицам столицы безбоязненно маршируют коричневые и открыто призывают к убийствам. http://cn.com.ua/N452/shok/index.html
Відповідь: Не будь байдужим!!! Одессите! Сильно-смердючі предмети краще загортати у герметичний пакет. Подібні "газети" - фтопку! Навіщо Ви принесли це на ЛФ? :confused:
Відповідь: Не будь байдужим!!! Спасибо за поддержку! Только я не выступал нигде за обязательное введение второго государственного - пересмотрите форум (ну разве что считать таковым мой пример Канады, как страны с вариантом решения языковой проблемы).
Відповідь: Не будь байдужим!!! Ой, тільки у Францію не треба їхати. Вони потребують більшу частку пісен на французської передавати
Відповідь: Не будь байдужим!!! Щиро вдячний! Наразі незбираюся! Не люблю вогнищ з приватної власності, та й у Парижі бруду не менше ніж у Львові. А пісні Джо Десена мені подобаються, і реп французький "вставляє" - K-Maro, Lil'Kim..