Наркотики

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем duncan, 30 вер 2009.

?

наркотики

1. употреблял и употребляю

5 голосів
    13,2%
  2. употреблял, но "завязал"

4 голосів
    10,5%
  3. никогда и ни за что

21 голосів
    55,3%
  4. случалось ранее

8 голосів
    21,1%
  1. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

я о законе, а не об отмазке :))

2. DIO

DIO SAINT SINNER

То вы хотите и рыбку съесть, и на "эхэ эхэ" сесть? Однако!:rolleyes:
    Тут вам не Нiдерланди, шановний:))

3. White Snake

и в дамки влезть :p

4. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

підсумуємо: якщо куриш -- нічого, якщо купляєш -- штраф, якщо багато з собою носиш -- великий штраф...

5. mavka

mavka Well-Known Member

:rolleyes: здоровозацікавлені форумчани не могли не зрозуміти, що Вам подобається й стали здоровозазрісними малость. в мене після одноразових фантастичних галюніків через LSD пропало назавжди бажання експериментувати таким шляхом.

про глибоку медитацію

6. duncan

а давайте, коли ви знову приїдете -- ми просто накуримося? :)

7. Аятолла

Аятолла Касым

Мир Вам! Простите, ради Аллаха, но я Вам не верю. От ЛСД нет "галюнов". Либо Вы ели не то, что Вам сказали, либо у Вас очень богатое воображение. Опять таки, я это говорю на основании собственного опыта.

8. mavka

mavka Well-Known Member

в Одесу на море ? давайте ! :rose:

каннабіс - форева !
    хто б подумав, що конопельки будуть в центрі Москви у фонтані "Дружби народів" !?

9. mavka

mavka Well-Known Member

були золотисті спіралевидні галюни, не було відчуття часу, - це трапилось досить давно, але відчуття залишились гострі. напевно тому, що "Если пользователь ЛСД находится в недружелюбной обстановке и внутренне не подготовлен к возможным чрезвычайно мощным искажениям восприятия и мыслительных процессов, эффекты ЛСД скорее всего будут весьма неприятными, в отличие от ситуации, когда пользователь находится в комфортных условиях, настроен на хорошее, не напрягается и внутренне открыт к восприятию необычного."

10. duncan

все нормально... :)
    колоски та конопля...
    хліб та "видовища"... :)

11. Аятолла

Аятолла Касым

Это не из Станислава Грофа? Уж очень похоже...
    Таких спиралевидных галюнов не было и в помине. Вот ощущение потери времени, вселенского счастья и понимания всего сущего - это да. Обстановка так же играет свою роль. Кстати, Вы первый человек, который говорит об негативном опыте употребления ЛСД, что заставляет относиться с недоверием к Вашей информации, тысячу раз простите. Может Вы ЛСД запивали водкой?:))

12. mavka

mavka Well-Known Member

ні :)) але мабуть треба було хоч раз, стільки чую про цілющі властивості того напитку, а не вживаю взагалі.

13. Аятолла

Аятолла Касым

Видите ли, я спросил с шуткой, но на самом деле это не особо смешно, ибо были прецеденты(не со мной) очень нехорошего характера...не буду об этом(что касаемо смешения разного рода наркотиков и психотропов).
    Водку я причислил к тяжелым наркотикам(это если Вы не с самого начала тему смотрели), про свое отношение к наркотикам я говорил...:scratch_one-s_head:

14. duncan

ще одне "за" за те, щоб накуритися... :)

15. mavka

mavka Well-Known Member

неодмінно ! :))
    слухайте, я тут нещодавно на ютубі фільмиків кілька подивилася з конференцій там всяких гарвардських - атас ! виявляється, винахідником екстезі є американець російськго походження Саша Шульгін. один з найвидатніших хіміків двадцятого століття. ну й він виступає там всюди - оригінал ще той ! ну ось, навскидку http://www.youtube.com/watch?v=0FmnQWTf9BQ

психоделічних пігулок видумав він немало - чистої води золото. працював на уряд, заробив мільйони, але справа не в них. він розповідає про ефекти й експерименти зі свідомістю - я вражена такою експертною думкою й страшенно зацікавлена!

що інтересно, лабораторія його знаходиться десь в глуші - там він експерименти всі ставив на собі й на дружині. :)) пізніше в нього склалася компанія близьких товаришів-добровольців, які збиралися регулярно й пробували нові штучки, потім описували в анкетнику ефекти. а Шульгін вносив поправки. уявляю ці хлопчачники ! один раз, каже автор, був промах - від якоїсь нової композиції його товариша спаралізувало на півроку й перетворило на зомбі. але він далі приймав участь коли поправився... ну, ще б !

16. mozZAYKA

mozZAYKA Well-Known Member

Траву курила в жизни 2 раза... один раз нас с сестрой двоюродной сосед "обучал" уму-разуму.... пришли втроём в заброшенный дворик, умостились на пенёчке... он чёго-то там достал, нахимичил.... покурили сидим - ждём.... спрашиваем его" чего ждём то?"... ответ :"Прихода"... вобщем сидели с пол часа...прихода не дождались и разошлись по домам:)
    а второй раз в универе, всей группой перед парами накурились... тогда "прихода" дождались все:) хихикали до конца пар всей группой....

17. duncan

я також пригадую на перерві між півпарами пішли накурилися, геодезія після цього такою кумедною видавалася... :))

18. Norton

Norton камышовый кот

я так смотрю что советчиков и профи в этой теме хватает:)) а если честно, то наркота (любая ) это хрень на самом деле, пробовал, знаю:bad:

19. Norton

Norton камышовый кот

:)):)):))

20. White Snake

думаешь одному тебе "повезло" в этой жизни?

а де твій аватар? :)