Добре, коли до справи береться фахівець. Одного його погляду достатньо, щоб оцінити ситуацію та ухвалити рішення. А так десятки мудреців мастили б собі голову олією, а результату не було б. Повний текст
Відповідь: Над військом зависла катастрофа То я можу запевнити, що та "деградація" охопила майже всі цивілізовані держави. Тільки як в недоброї памяті Леніна весь капіталізм повинен був загниватися а насправді загнився (і загнувся) саме комунізм. Так і з деградацією. Куда вже більшої деградації ніж була в совєцькій армії а зараз в російській і інших армій на території СССР. Я бачу пан чи пані Титус прожив трохи в США. Правда, системи там він(вона) не збагнув до кінця. До речі як і Влад Якушев. (Ох як важко побороти совкові погляди!) В тих же США є політичне керівництво - міністерство оборони де можуть бути і небриті і жінки, а є начальник штабів - чотирьохзірковий генерал - кадровий військовий. Ще одна деталь найманої армії - ви не побачите на вулиці людей в військових уніформах. Кілька років тому я жив в місті Тавнсвіл - де є найбільше військове обєднання в Австралії. Ні одної людини в військовій формі на вулиці я так і не зустрів. Правда великий процент моїх пацієнтів в стоматологічній клініці були військові.
Відповідь: Над військом зависла катастрофа Це правда, в Н.Й. важається правилом поганого тону ходити в формі не під час веденя бойових дій. Є рідкісні виключеня - паради або моряки які пішли на пару годин в місто.