МОСКАЛІ

Тема у розділі 'UA-RU', створена користувачем Мих, 6 бер 2007.

1. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

це жлобська риса, і вона у певної концентрації є в кожного, нажаль....

2. Оля

Оля Старожилка форуму

Пльохо панімаєш.:pardon: Судиш всього-навсього зі своєї маскальської колокольні. ;) Щоби мати свій "русский магазін" в Америці нада всєво ліш бить наученим работать. Рукамі і галавой. А нє работать брігадніком на "вражескіх" форумах. Папробуй, может палучітса!

А американському посольству і не треба було нічого розказувати. Вони і так мали і мають достовірної інформації про те, що виробляли твої батьки і діди-МОСКАЛІ на теренах своїх колоній-республік в СССРі, а особливо в Україні . Я хоч статус біженця зі своєю сім"єю ще в 1990 році отримала коли ще нікому й не снилося про Незалежну Україну, а виїхала аж в 1992 році через народження дитини, коли вже Україна ніби то стала Незалежна, але Америка ще і донині дає статус біженця за релігійними мотивами людям, котрі постраждали від твоєї радной савецкой власті. То біш маскальскої, в яку вона переросла. І представником якої ти тут є на форумі, парєнь.:bad:

Мені наплювати як то тобі звучить, твоя Маскалія мені не батьківщина, а до моєї Батьківщини тобі зась. І я тобі взагалі нічого не збиралася ні доказувати, ні розказувати, та й взагалі до тебе не говорила, а до Ліки. Але коли ти почав ритися в моїй біографії, то довелося погасити твій маскальский пил. ;)

п.с. А взагалі, адміністраціє і модератори! Чого це я маю вчергове сама захищатися від бригадника, який "ні к сєлу, ні к городу" приплітає мою біографію, поливаючи брудом, а ніхто йому ніякої картки за це не вліпить? Дивно, правда?:nea: Певно зараз мені вліпить Мартіні за сварки на форумі.:crazy:

Окуляри одягніть. Я писала про одного тільки масвічя-маскаля, який до України і до Львова відношення не має.

Не грайте дурника. Я ніде не писала, хто з нас менше, чи більше українець. Ми обоє зараз не в Україні. Але по різних боках барикад. Я за Україну, а Ви проти. Вірніше, Ви за те, щоби далі її запхати в москальське ярмо, з якого вона якимось чудом вирвалася. От і живете тут на форумі, щоби переконати, що їй без Старшого Брата не прожити. ;)

Останнє редагування модератором: 26 бер 2009
    • Подобається Подобається x 9
  3. Karbofoss

Karbofoss Well-Known Member

Потрясающе, я бы не смог описать Вас лучше, чем о Вас говорит Ваш пост, снимаю шляпу.:hi: Вы всё сказали за меня.:good:
    Смысла далее оффтопить не вижу.:)

• Подобається Подобається x 2
  4. Оля

Оля Старожилка форуму

Ух ти! о_О Був в офлайні і відразу виринув!
    Нє стоіт благадарнасті, парєньок! :)
    п.с. А тобі хоч пару рублів до зарплати бригадника добавілі, як ти развєнчял прєдатєльніцу родіни на ввєрєнам тєбє форумє, А? ;) Єслі дабавілі, так ти таво, пєші єщо - падсаблю!:)))

• Подобається Подобається x 4
  5. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Наверное и обосновать слова сможете, а?

• Подобається Подобається x 1
  6. Оля

Оля Старожилка форуму

А Ви всі свої 900 з хвостиком дописів перечитайте ( запитайте в свого масковского таваріщя як то можливо, він знає ;)) і може і самі обоснуєте. :) А мені і лінь і ніколи. Я на форумі не працюю.:) Я сюди час від часу тільки заходжу.

• Подобається Подобається x 5
  7. borkhes

Ну если так, то вы стремитесь её сделать колонией США и узаконить однополые браки - прочитайте свои 4000 постов, мне тоже лень и некогда. ;)
    Я полагал у вас есть более весомые аргументы. :pardon:

з.ы. Только написал - сразу из оффлайна вынырнули. Наводит на мысли... :)

8. Lika20

Lika20 Well-Known Member

З найвищого:)Допис від Степаныч
    ХорОш украинский писатель, если его произведения на украинский приходится переводить

9. Оля

Оля Старожилка форуму

:haha::haha::haha::haha::haha:
    А ще захищаєтеся, що зі совдепією не маєте нічого спільного. Стара страшилка! Ви в неї самі хоч вірите?
    Плохо работаєте, таваріщь! Раз про геїв мені закинули, то вже видно, що поганий з Вас работнік, бо всі знають моє відношення до геїв. :) А шлюби геїв у вас скоро під носом узаконять. І Ви ще про то проголосуєте, ібо ваша страна давєряєт вашей власті, а та всєгда всьо дєлаєт правільна!

Кажу ж окуляри треба. Я нікуди і не зникала. По інших форумах не шастаю і не дописую.:)

П.С. І взагалі то, аріведерчі, таваріщі маскалікі! Більше відписувати вам не буду. Признаюся, повелася на ваші провокації. :)

Останнє редагування: 26 бер 2009
    • Подобається Подобається x 7
  10. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Интересно,а кем себя сам Гоголь считал?

11. Lika20

Lika20 Well-Known Member

Цікаво де він народився і про чиі традиціі і землю писав?!

12. borkhes

Олю, захищатися від вас... :mocking: Пам*ятаєте Джо, якого ніхто не міг спіймати?
    Асталавіста, Олю.

:mocking:

13. Lika20

Lika20 Well-Known Member

бо якщо по нету то тіко МОСКАЛЮГОЮ:nea:

• Подобається Подобається x 3
  14. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Пам'ятаєте пискування Карбофоса до давньої форумлянки в цій гілці?
    Більше не буде...
    (заблокований)

• Подобається Подобається x 5
  15. серега-очкарик

Справедливости ради и ту форумлянку не мешало бы...Но это уже зависит лишь от объективности и непредвзятости администрации

16. Lika20

Lika20 Well-Known Member

Я б адміністраціі радила встановити на форумі спілкування лише украінською!Диви,навчились мо!;)

• Подобається Подобається x 7
  17. серега-очкарик

Извините за оффтоп,но , по-моему,Вы призываете администрацию к нарушению правил форума.о_О

18. borkhes

Обижаете, я всего лишь попросил обосновать свои слова, а то ведь обидеть каждый может.:pardon:
    Прокрутите главную страницу до конца - там вас ждёт раздел специально для такой цели. ;)

• Подобається Подобається x 3
  19. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

угу, може давню форумлянку трохи манерам повчити? це в же не перший раз, коли ..... через свою віддалену лЮбофф висловлюється наче, діжка з ..... якій чьопіка не вистачає .......
    може почитаєте уважно? колись ми вже мали схожу розмову хіба ні? ..... є емігранти, є діаспори, а є Янкі (не лише нонішні амерікоси) так, ось - Янкі гоу хом ...

20. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Ви назву теми бачите?
    Не оффтопте!
    Тут тільки москалям гоу пєчка може бути! :ireful1:

а де твій аватар? :)