Відповідь: Москалі Мене дивує, що Москва ще й досі не висунула територіальних претензій претензій до Івано-Франкіська - міське озеро з одного боку повністю засаджене берізками.
Відповідь: Москалі Россия не имеет морального права использовать свои же ресурсы??? Так те же татары, ханты, якуты - это и есть вообще-то Россия, если Вы не знаете. Если так рассуждать, то Украина не имеет морального права использовать Крым - потому что это земля крымских татар, они там коренные жители. А то что русские называли украинцев братьями - это полнейший бред, это была просто идеологическая политика коммунистов, где все люди - братья. И вообще, по мнению коммунистов, должна была сформироваться новая нация - советская - где все друг другу братья и казахи и туркмены, и узбеки и киргизы и т.п. Но мы-то с Вами знаем что это ересь.
Відповідь: Москалі Киргизи не мають нафти- не потрібні, "звєрі", якути мають алмази - РУССКІЄ :D :D :D Отож, я й кажу. З Вами не сумно.
Відповідь: Москалі А Ви не в курсі справи, що в Криму є всій уряд, рада? Що їм надано до волі широкі повноваження в тому числі і для дерибану кримської землі російськими громадянами! Що територію Криму використовують російські військово-морські сили як їм заманеться? Якби так поступили в республіці САХА то в них була б друга Чечня!
Відповідь: Москалі В России всем республикам предоставлены такие же права. В каждой республике (Татарстан, Башкортастан, Саха и другие) есть свой президент и парламент!!!
Відповідь: Москалі Стсовно Криму, то південну і центральну частину Криму хоч зараз можна віддати татарам. Вони мабуть влаштують джихад проти місцевих росіян. А степовий Крим має належати Україні, бо там зараз татар немає. Крім того, він підпорядковувався Києву ще за часів Київської Русі як частина Тьмутараканського князівства. Та й невже в Криму багаті природні ресурси? Керченські залізні руди нам не потрібні, бо в нас їх й так доволі. Крім того, згадані руди значно бідніші на вмістт заліза порівняно із криворізькими. Стосовно солей озера Сасик, то в Україні є ще Сиваш, який значно багатший на солі. Залишаються ще кліматичні ресурси південного берегу Криму. Але, з іншого боку, зараз глобальне потепління, тому наші південні області нічим не поступаються тому берегу. Шкода звісно, що вони не мають гір. Пані Львіво, якраз на братських стосунках найбільше між росіянами, укранцями та білорусами акцентувалося за Союзу, а не між казахами, киргизами і т.д. При чому два остання народи називалися молодшими братами. Ну й зараз значна частина російських політиків полюбляє говорити про братські стосунки, але не в присутності Ющенка, а в присутності Януковича, Симоненка, Вітренко. Ставлю Вам +1 - за те, що щиро визнали, що українці та росіяни не брати.
Відповідь: Москалі Для початку най кремль прибере флот. А що татарам кримським поганого Банкова робить, може обкрадає, може обмежує у владі, може врешті горілкою псує молодь як у Московщині?
Відповідь: Москалі По объемам разведанных месторождений Россия занимает первое место в мире. На ее долю приходится 30% всего природного газа планеты. При нынешнем уровне добычи этого хватит на 81 год. С нефтью дела обстоят хуже. Ее в России всего 6% от мирового объема, и хватит ее на 22 года. Додано через 1 хвилину Але ж Україна туди не лізе!
Відповідь: Москалі Це марионетки, візміть наприклад того клоуна Абрамовича, чи він президент республікі, чи футбольного клубу Челсі?
Відповідь: Москалі Останнє попередження! Гілка про наших, місцевих москаликів. Росія обговорюється у іншому місці!!! Нині понеділок. Якраз розпечатаю свіжу пачку штрафник карток...:bazar:
Відповідь: Москалі Я не погоджуюсь з Вами. Для мене всі люди брати і сестри не тільки во Христі, а просто. як люди. Може хтось і помиляється з них по відношенню до мене але це його питання. Особисто для мене братом чи сестрою може бути людина любої віри, чи національності і незалежно від кольору шкіри, якщо він не принижує мене,як людину і не ставить себе вище від інших людей. Скільки людей, стільки й думок. Так і повинно бути. Всі одного стандарту, чи одного шаблону не бувають. Земля одна і поняття людина одне.
Відповідь: Москалі Газифікація Москви відбулася завдяки газопроводу Дашава(Львівська обл.) -Москва.Запасів якого би вистачило для Львівської області до сьогодняшнього дня.
Декілька росіян урочисто емігрували з України - а ми й не проти... Громадяни України, яким не підходить ця країна і правила, за якими вона живе, скористалися наданою російським урядом можливістю - держпрограмою зі сприяння добровільному переселенню в Російську Федерацію співвітчизників, що проживають за кордоном, і попросилися до Росії. http://unian.net/ukr/news/news-232681.html
Відповідь: Москалі Дозволю собі зацитувати один із милих серцю коментарів до статті Я думаю, что нам нужно всячески пропагандировать эту российскую программу в Украине. Дело в том, что в нашей стране немало полуграждан, т.е. людей, которые формально числятся гражданами Украины, но по своей сути таковыми не являются. Они ненавидят все украинское - мову, культуру, историю, государство, не говоря уж о самих украинцах. Естественно, что эти особи, находясь в Украине и неизбежно сталкиваясь с украинскими реалиями, постоянно испытывают негативные эмоции, которые порождают агрессию и злобу и погружают их в состояние пролонгированного стресса. В результате страдает не только психика этих людей, но и, что более важно, духовно-психологическая атмосфера всего украинского общества. Неся в себе негативный заряд, такие люди служат своеобразными «концентраторами социального напряжения», источниками деструктивной энергии. Причем их реакции и действия зачастую имеют бессознательный характер. Избавиться от внутреннего напряжения, навязчивых идей, страхов, озлобленности и агрессивности таким людям, возможно, может помочь лишь психиатрия. Однако никакие психоаналитические методологии или психотропные препараты не помогут им, если на них будет продолжать раздражающе воздействовать окружающая среда – ненавистная им украинская реальность. Таким образом, становится ясно, что внутренние проблемы «полуграджан» Украины могут быть разрешены лишь при устранении воздействия на них внешнего раздражителя – т. е. всего, что связано с украинским государством и этническими украинцами. Поэтому лучший выход для них – уехать в Россию, которая дорога их сердцу. Именно там, живя в гармонии с окружающей действительностью, они, возможно, смогут избавиться от ненависти, страхов, озлобленности и агрессивности. Именно там, оказавшись на любимой Родине, они, возможно, смогут понять нас, этнических украинцев, любящих свою «рідну Батьківшину». Именно там, оказавшись среди симпатичных людей, говорящих на их родном русском языке, они, возможно, поймут украинцев, на своей земле заботящихся о своей мове. В любом случае, именно там они станут более счастливыми, менее злыми и агрессивными, им станет лучше. И нам, кстати, тоже станет лучше. В Украине будет меньше обозленных, несчастных и агрессивных людей. Общество в целом станет добрее и светлее. Таким образом, в результате реализации этой программы лучше станет всем: и нашим «полугражданам», ненавидящим все украинское, и Украине, и России.
Відповідь: Декілька росіян урочисто емігрували з України - а ми й не проти... А мне очень нравится моя страна Украина, а насчет правил, не вам их устанавливать
Відповідь: Москалі Я украинец, так же как араб живущий в Париже француз, по национальности я русский. Вот я был в командировке в Израиле и таксист спросил откуда я. Я ответил, Ukraine