Все вона дає, правда скоріше не в нас а закордоном. Я наприклад за одну подорож в Росію зекономив вдвічі більше ніж вартість виготовлення (38 грн) подібної до ІСІК картки EURO<25. Про самі види карток я розповідав тут: http://gorodok.lviv.ua/index.php?option=com_smf&Itemid=56&topic=223.0
та і в Україні картка айсік дає певні знижки в окремих закладах. просто потрібно мати буклетик,який описує ці заклади. у нас в університеті таке видавали у профкомі
Люди, не ображайтесь, но ви придурки, я прекрасно і без вас знаю нашо мені та карта, мені потрібно було знати, місце де їх оформити, найшли блін де пости набивати!
Є така чудова штука як Гугл - завжди допоможе у пошуку інформації.і тут не місце хамити іншим форумлянам.ніхто не зобов"язаний шукати Вам інформацію.
Ну, сперечатися не буду, може й дає щось. Я головно мав на увазі при порівнянні наприклад до тевтонського студентського квитка. Який дає незрівнянно більше переваг, згадати хоча б безкоштовний проїзд практичнопо всій бундесземлі в регіональних поїздах. Здається мені, тутка мало хто й оформляє той цілий асік.
так,пригадую,коли в Австрії була, то купила як студентка проїзний за 30 євро на залізницю, за яким можна було їздити все літо по всій Австрії,вже ні разу не сплачуючи за проїзд.
А як Ви такі мудрі, що знаєте,що таке ISIC,то певно могли зайти в профком студентів ЛНУ ім.І.Франка і там би Вам надали інформацію. І хамити Вам ніхто не давав права П.с:у нас на форумі ввічливі люди сидять.я до Вас не тикаю,попрошу і до мене не тикати.