Міжнародне Студенстське Посвідчення

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Ashen, 10 жов 2008.

1. Ashen

Ashen Active Member

ISIC - де це посвідчення оформити у Львові, що для того потрібно?

Останнє редагування: 10 жов 2008
  2. Ashen

Ashen Active Member

Актуально, народ, да підкажіть до завтра дуже відповідь треба(

3. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Та воно і так майже ніфіґа путнього не дає.

4. Grek

Grek Well-Known Member

Все вона дає, правда скоріше не в нас а закордоном. Я наприклад за одну подорож в Росію зекономив вдвічі більше ніж вартість виготовлення (38 грн) подібної до ІСІК картки EURO<25.
    Про самі види карток я розповідав тут: http://gorodok.lviv.ua/index.php?option=com_smf&Itemid=56&topic=223.0

5. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

та і в Україні картка айсік дає певні знижки в окремих закладах. просто потрібно мати буклетик,який описує ці заклади. у нас в університеті таке видавали у профкомі:)

6. Ashen

Ashen Active Member

Люди, не ображайтесь, но ви придурки, я прекрасно і без вас знаю нашо мені та карта, мені потрібно було знати, місце де їх оформити, найшли блін де пости набивати!

7. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Є така чудова штука як Гугл - завжди допоможе у пошуку інформації.і тут не місце хамити іншим форумлянам.ніхто не зобов"язаний шукати Вам інформацію.

• Подобається Подобається x 3
  8. Grek

Grek Well-Known Member

Якщо то Львів, то: http://isic.lviv.ua/ або за телефоном (0322) 726934.

9. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Ну, сперечатися не буду, може й дає щось.
    Я головно мав на увазі при порівнянні наприклад до тевтонського студентського квитка. Який дає незрівнянно більше переваг, згадати хоча б безкоштовний проїзд практичнопо всій бундесземлі в регіональних поїздах. Здається мені, тутка мало хто й оформляє той цілий асік.

• Подобається Подобається x 2
  10. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

так,пригадую,коли в Австрії була, то купила як студентка проїзний за 30 євро на залізницю, за яким можна було їздити все літо по всій Австрії,вже ні разу не сплачуючи за проїзд.

11. Ashen

Ashen Active Member

яка ж ти мудра, навіть шо таке гугл знаєш, ну а як нема адреси ніде, то гугл її вродити має?

12. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

А як Ви такі мудрі, що знаєте,що таке ISIC,то певно могли зайти в профком студентів ЛНУ ім.І.Франка і там би Вам надали інформацію.
    І хамити Вам ніхто не давав права
    П.с:у нас на форумі ввічливі люди сидять.я до Вас не тикаю,попрошу і до мене не тикати.

• Подобається Подобається x 3
а де твій аватар? :)