Ідею Віктора Ющенка визнати вояків ОУН-УПА воюючою стороною у Другій світовій підтримують не в усіх регіонах. Повний текст
Відповідь: Ляпас Президентові Я вважаю форсування теми ОУН-УПА недоречним і ось чому. Не підлягає сумніву високі мотиви учасників збройної боротьби. Проте об'єктивно ця боротьба була шкідливою насамперед для України та українців. Уявіть собі, що вона закінчилася перемогою - що було б з Україною і чи була б Україна взагалі днржавою? Тому треба покласти ці теми на полицю історичного архіву та зайнятися сьогоденними проблемами, яких у нас надмір.
Відповідь: Ляпас Президентові "Хто не знає свого минулого, той не вартий свого майбутнього"- М. Рильський. Додано через 1 хвилину Все є. Я можу звести Вас навіть з очевидцями цих подій.
Відповідь: Ляпас Президентові Олесю Гуменюку хочу засвідчити щиру повагу за його працю у благородній справі інформування населення України про славну боротьбу воїнів УПА за свободу та незалежність. "Ну, нехай собі говорять – собака гавкає, караван іде. " Аплодую цій фразі.
Відповідь: Ляпас Президентові Ваша хоробрість, пані Олено, тут недоречна. Додано через 33 секунди І проти УПА.
Відповідь: Ляпас Президентові У Київі, не треба, і в Україні теж не треба, вистачить вже монументу "Засновникам Одеси".:D Ляпас Президентові - це вони собі ляпас дали такою неповагою, і все повернеться до них бумерангом. Весляр, давно хтів запитати: а Ви якою греблею займаєтеся, на байдарці, або каное? А то здається плагіат, в мене весло підгледіли і собі нікнейм зліпили? Маю Вам повісти, цей образ в моєму аватарі - це Святослав -князь Київської Русі. А з такими думками Ви далеко запливете...:D
Відповідь: Ляпас Президентові В моїй сім"ї один дідо воював у совєцькій армії, другий - воїн ОУН-УПА. Ніколи на цю тему у родині не виникало суперечок. Тата батько все життя працював на керівних посадах, а мамин - за "неправильну" поведінку був засланий на 8 років до Кавказу. Через те, що мамин тато був "ворогом народу", мого батька не прийняли до лав партії, дядько того часу не вступив на історичний факультет, а мамі погрожували виключенням з роботи, через те, що її дочка (себто я) на парад 1989 року вишла з саморобним жовто-синім прапорцем... Страшно, болюче... Але все ж таки, це наша історія. І не можна заперечувати або не визнавати існування людей, що так важко (з того і з іншого боку) боролися за незалежність нашої держави. І я рада, що зараз спокійно можу вам про це розповісти.
Відповідь: Ляпас Президентові А чому...? Нормальна пара. Дві знаменитості, кожна з яких зробила свій "неперевершений" внесок в становлення української державності. Катька ліквідувала гетьманство і Запоріжську Січ, а Гітлер "кинув" УПА. Два чоботи пара. Можна навіть крикнути молодятам:" Гір-р-ко, гір-р-ко! ".
Відповідь: Ляпас Президентові Анекдот нагадався... Про двох братів,один у війну був поліцаєм,а другий в ЧА.Піся війни той,що був поліцаєм став керівником,а командир ЧА - простим роботягою.Питається роботяга свого брата - Як тобі це вдалося?! - Дуже проосто.У всіх анкетах ти писав,що твій брат був поліцаєм,а я - що мій брат був командиром ЧА.