Квартири подобово

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Ivan, 17 гру 2006.

1. Дана

Дана Well-Known Member

2. Elenor

Elenor New Member

Квартира у Львові

Добрий день, шановні львовяни!

Ми з двома подругами збираємося до Львова на 13-14 жовтня. Минулого разу ми зупинялися у готелі "Львів", але знайомі нам порадили, що набагато дешевше, зручніше та комфортніше зняти квартиру. Тому нас цікавить можливість зняти квартиру/кімнату на одну ніч, ціна - 25-30 гривень з людини, не дуже далеко від центру міста. Якщо ви можете надати таку послугу або знаєте людей, які цим займаються, будь ласка, напишіть мені у приват або подзвоніть за номером 8 (067) 983-02-67.

3. Forpost

Forpost Стоїк

Відповідь: Квартира у Львові

Ех ...сбросить мне бы годков с двадцать...

• Подобається Подобається x 1
  4. Ser tabu

Ser tabu _______________

Золочів або Радехів.

• Подобається Подобається x 2
  5. Elenor

Elenor New Member

А де це знаходиться?
    просто знайомі розповідали, що вони зупинялися в досить непаганій квартирі у Львові по 40 грн з людини(нажаль контактинх телефонів в них не лишилося). Але для нас головне, щоб у квартирі був душ та три спальніх місця.

6. Ser tabu

Ser tabu _______________

Мадемуазель Еленор !

Ці міста знаходять на відстані 60-70 кеме від Львова. Знайти у Львові "начьлєг" за такі гроші нереально, хіба десь в алкашів.
    У Вас в Києві скільки коштує зняти квартиру на ніч або добу ??? Ога. В рамках 50-150 доларів. Ви думаєте є різниця між нами і вами ???
    Ні, немає. :)
    Краще за все мотель за містом. 50 карбованців доба. :)

7. Forpost

Forpost Стоїк

Пані не потєне..певне,то по курсу 1980 року 75 баків

8. Ser tabu

Ser tabu _______________

ну то якшо так то ві львові без грошей нема шо робити. хіба на вєліках і з палатками їхати))))))))))

9. KabMiner

KabMiner Well-Known Member

Можна знайти. Кинув дещо вам у приват.

10. Oxana

Oxana New Member

Відповідь: Готелі Львова

Ще цікаву інфо- про подобову оренду квартир можна знайти на сайті:http://www.rent-apartments.lviv.ua

11. Kasumi

Kasumi New Member

Вже бачила дуже багато тем з подібними питаннями, але будь ласка допоможіть =)

Привіт усім!
    Я сама проживаю в Києві, але дуже люблю Львів =)
    І цей Новий Рік ми з хлопцем вирішили зустрічати саме у вашому місті =)
    Дуже уважно переглянула форум, але не знайшла ніяких точних посилань на будь-які сайти, де було б можливо отримати вичерпну інформацію щодо того, де можно прожили 3-4 дні саме на цей Новий Рік.
    Передивилась дуже багато сайтів котрі містят фотокартки квартир що здаються в аренду, але вз'язатись с хозяйвами мені так і не вдалось - дуже багато мейлів писала, але на жодне не отримала відповіді =(
    Может хто з ваших знайомих здає квартиру? Ми згодні на будь-яку, аби там була тепла вода, опалення, кухня ну і звісно ліжко =) будемо платити 20-30 $ на день.
    Дуже вас прохаю =)
    А, ще маю інформацію щодо готелей - "Гелікон", "Жокей", та "Бумеранг". Що можете сказати саме про них? Чи дійсно там ціни по 200 грн за двомісні номери?

Дуже дякую за допомогу

12. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Відповідь: Вже бачила дуже багато тем з подібними питаннями, але будь ласка допоможіт

Вам Львів треба чи
    http://daily.lviv.ua/index.php?mhotel
    http://www.inlviv.info/hotels/uk/

Є телефони - завжди можна передзвонити, уточнити.

13. Kasumi

Kasumi New Member

Відповідь: Вже бачила дуже багато тем з подібними питаннями, але будь ласка допоможіт

Звісно Львів =)
    Про ліжко - ми і в Києві можемо займатися коханням =)
    Саме про ліжко написала тому що бачила багато фотокарток де у кімнаті замість ліжка стоять крісла або дивани. Я не можу спати на них =/

14. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Якщо в оголошенні є фотка, то швидше за все в тій кімнаті є ліжко, тобто там диван розкладається. Раджу передзвонити по номерах рієлторів по оголошеннях. Хоча це ненадійно, бо вони можуть знайти кращого клієнта, та і здеруть половину грошей собі. В приват відішлю Вам контакти однієї рієлторки, послугами якої я сама не раз користувалась.

Щодо готелей - в інтернеті є багато інформації по них, дзвоніть по телефонах і питайте, адже місця на НР, можуть бути вже зарезервовані (за місяць до звичайних свят у Львові економ-кімнати в більшості готелів зарезервовані).

15. Header

Header New Member

різниця є, і це беззаперечно...

у Львові пропонують декотрі фірми 4х кімнатну квартиру із сьомома спальними місцями 85$ за добу у центрі , (Кн. романа) у плату входять:
    Телевізор, Кабельне TV Постіль,холодильник,мікрохвильова піч, газова, плита, витяжка...

це виходить трохи більше 60 гривень на людину за добу...

Просто я шукаю, і мої колишні однокласники, які збираються приїхати до Львова на травневі свята. Питання: можна знайти подібну квартиру (не обов'язково у центрі) без посередників?

16. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Можна. Ймовірність десь 1 до 100.

• Подобається Подобається x 1
  17. Header

Header New Member

Зрозуміло... таких тут нема....

18. FeRmatta

FeRmatta Well-Known Member

ого!!!!вже на травневі свята шукаєте квартиру!!!тоді і мені треба поквапитися...

19. nirvanka

nirvanka просто фотограф

З'їжджаємо з квартири в кінці лютого. Поки що наступних наймачів господиня не має. 2-кімн. квартира, всі меблі, холодильник, мал. телевізор, вода по графіку, телефон, кабельне, інтернет (якщо не треба, я розірву контракт, бо він на мені). 1 поверх, в.Наукова. Детальніше цікавить - звертайтесь в аську чи в приват!

20. Poster

Poster Well-Known Member

Відповідь: Допоможіть,будь ласка!

...краще винайняти квартиру нiж номер в готелi

а про кафешки можна подивитись тут

а де твій аватар? :)