Ксенофобия в Украине.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем kertis, 25 жов 2010.

1. Luna

Luna Guest

ДВА ГОДА, слово в слово об этом говорю. Начала на Одесском, продолжаю тут. Бойцыц соединить в неразрывный союз)))

2. НаСекундуЗагляну

НаСекундуЗагляну Елки, какой самостоятельный и обаятельный

Не забудь только.. ок? ;)
    Вчера один уже ехал из Москвы мне морду бить...
    Тока тому я пообещал его автомат ему же в задницу затолкать, а тебе обещаю затолкать туда же гилляку, на которой ты нас вешать собрался.:pardon:

3. Luna

Luna Guest

Мда...Закрыто.
    До утра. Приятных снов!

4. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

А Ви, капітан РА, так їм відкрито в обличчя: "Не вступлю! КПСС - злочинна організація. І я, свідомий українець, ложив на вашу КПСС з пробором!":) Панове, нема сенсу ЗАРАЗ ТУТ показувати свою свідомість і героїзм. І в піонери, і в комсомол, і в партію вступали не примусово. І ніхто нікого за відмову не карав. Одиниці були ідейними. О-ди-ни-ці. І нема чого зараз до них примазуватись.

5. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Пан такий розу-у-умний....всього на Cекунду Заскочить,а наговорить тако-о-о-го розумного...і про карабін,і про гілляку...Голова не болить тов.майор? Ну підполковник...Шо-o,полко-о-о-вник?
    Ну і шо?
    Скажете,що не болить голова у дятла?:))
    Як cкажете...то я Вам і повірю!
    Я віруючий! Вірю ж я Гранду,і Бліку,і Тиверу,і Торро,і Прокопу,і Мілені...і Степаничу часом вірю!Бo Степанич,то...то глиба фільозофська.Йому б на Андропова поміняти назвисько(прізвисько) своє...і був-би біло-блакитний революційонер.
    А Вам би поміняти нік на...На Пару Годіков в 1939 -м Заскочил в ЗУ,а смороду залишив на десятки років!
    Та робіть шось,aбo міняйте вже того "президента",на "якогось сталіна",а чи-то " піночета кишенькового",раз вже запланували шось подібне...
    За шо вам тіко гроші платять...У Bас гроші кури не клюють,а у Нас на водку не хватає! :gamer:

6. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Та як же ж таке забути? Бо сам же ж запропонував.

А як що так станеться і ми з тим невідомим москвином заявимся одночасно? Він з автоматом, а я з гіллякой.;):)) Ох і чиясь дупа відвідає і автомата і гілляки одночасно. Уявляю собі таке збочене видовище , в одну дупу запхається і ствол москвинський і товста гілляка українська:)). От де буде прояв дружби народів і порозуміння. А головне мотивація до цього. І ця мотивація Ви. Вірніше Ваша пряма киша. Боже невже Ви готові на таку жертву?о_О Визнаю це буде достойно інтернаціоналіста з великої літери.

повішання відміняється. Буде більш екзотичне дійство.:))

7. victor4817

victor4817 Well-Known Member

Во! Уже о перверсиях заговорил!

8. Юрко НОТОЦО

Tа Ви не пугайтесь...На відміну від пана,що за Секуду Заскочить на Форум,дядько Грант шутют...нє,шуткують,як поправила б мене подружка секунданта,пані Луна!
    Це в нас в українців гумор такий,на відміну від погроз,які часто можна чути від московсько-мовних жителів Малоросії(як часто "Алчный Путин называет суверенную Украину «Малороссией")! http://www.inosmi.ru/ukraine/20101119/164350703.html :))

9. Norton

Norton камышовый кот

я вот честно не пойму к чему тема, кого боимся или чего? или болеем, как диагноз?

10. ГРАНД

А хіба результати виборів не показали що таки хворієм?

11. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Ну, як то кажуть, кому як. Копрофілам, мабуть, й диарея свято, а не хвороба.

12. Юрко НОТОЦО

І вправду...Негрів і Расизму в нас нема!Всі білі і пушисті!Нацизму і ксенофобії також!
    Є нетерпимість до деяких речей,як-то до брехливих співбесідників,політиків...до злодіїв різних мастей і національностей.
    Може -то так,щоб форум не загнувся?:))

13. НаСекундуЗагляну

И почему я совершенно не удивлен?
    В итоге так и будет, нацисты и фашисты Украины и России объединятся и попрут голой задницей на ежа...

Ну так мне легче, чем по одному вас отлавливать, одним тапком прихлопну, и делов:))

Бог помощь, пан ГРАНДе.. идите, лобызайтесь с русскими фашистами, вы наконец то себе нашли достойных друзей ;)

14. ГРАНД

Пані Луні та НаСекундуЗагляну привіт із цивілізованих країн ЄС та США!!! А також привіт від авторів цього докумнету, країн суперцивілізованих, до яких ВИ обидва намагаєтесь тягнути Україну вилупивши комсомольські очі.:))

15. НаСекундуЗагляну

Вы совершенно правы - я не шучу.
    ;)

16. Norton

Norton камышовый кот

а що вони показали? те що людям "розказали"? то буде час коли людство прозріє....чи не так? ви не цього ждете? очікування в Вашій компетенції....
    діагноз проктолога, як на мене, якось не відповідає дійсності суті українця...а мати це за фетиш, бійтеся за себе, з такими думками це не здорово...тим паче з порівнюванням...:sad: гидко слухати..
    нетерпимість має багато варіацій, тому ми маємо спроби в діалозі цю саму ксенофобію( звідки вона береться?), анулювати,щоб не було таких думок, що вона присутня в наших мізках.....бо це хвороба...

17. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

А як на мене, то точнісенько відповідає. Українці пішли - та обрали лайно, бо чомусь забажали лайно, а не файну дівчину з косою у самому розквіті. Збочинці - збочинці і є.

18. bayard

bayard Дуже важлива персона

Разве кто-то из дивизии Галичина объявлен героем? Разве ООН не знает что подписавший резолюцию Израиль имел в своих рядах такого славного воина как Менахем Бегин, экс-член Хашомера, лидер знаменитого Иргуна, который вешал английских офицеров на фонарных столбах, затем стал почти национальным героем, а заодно и премьером?

19. victor4817

victor4817 Well-Known Member

Ну, так би зразу й сказали, що це жарти! А то: киша, киша.

20. Luna

Luna Guest

да кто тебя к нашим детям, урода диснеевского , подпустит? О чем ты, бойцыца? Ты за себя-то постой, несчастье наше национальное, а потом своим поганым языком телепай о наших детях.
    Интересно, Милена (англ.) читает? Или я снова не так трактую слова Блика?

а де твій аватар? :)