Ксенофобия в Украине.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем kertis, 25 жов 2010.

1. Norton

Norton камышовый кот

есть очень жизненные поговорки:терпение и труд все перетрут.....или терпение- мать учения....впитывайте мудрость вековую,в жизни пригодится...терпели потому что приходилось терпеть и в жизни приходится многое и многих терпеть.....давайте неугодных мочить будем....или только самомнение важно? посмотрите на себя со стороны,почитав ваши посты создается впечатление что вы ну очень образованный человек и к тому же имеете свое специфическое мнение...только культуры в общении вам не хватает....извините за такую несдержанность....какой вы злой мистер( на американский лад)...:sad:

2. Милена

Милена Дуже важлива персона

[OFFTOP]
    :o Обещала сама себе... молчать, но не сдержалась , а вдруг удалит.. и внуки - правнуки не прочитают , да, я такая :)[/OFFTOP]

3. Forpost

Forpost Стоїк

раба(гоя)

4. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

І що там перетьорло, наприклад, поколінню радянських людей, що народились після війни, півжиття стояли у чергах за ковбасою, та румунським гарнітуром, не мали можливості побачити світ, і закінчили своє життя у лихі дев'яності ? Допомогла їм "мудрість віковая" ?
    А засучили б радянський союз років на тридцять раніше, може й пожити встигли б трохи довше не в утому лепрозорії.

5. Милена

[OFFTOP]Стыдобище ! Что это ? [/OFFTOP] Увольте своего переводчика ;), он Вас не переведёт, скорее утопит :))

6. Forpost

Forpost Стоїк

[OFFTOP]гіпербола![/OFFTOP]

7. Norton

Norton камышовый кот

от і думаю, де ж ви раніше були містер з власними думками( і не більше, на жаль)...скільки вам років якщо не секрет? може ви поставили би себе на місце тих людей котрі жили тоді, хотів би я подивитись, як би ви красномовно декламували свої погляди на реалії...що ви зробили для того, щоб сьогодні жилося краще? крім того, що мову знаєте...

8. Norton

Norton камышовый кот

поясніть ,будьте ласкаві, а то я щось не можу прийти до зрозуміння вашої відповіді...

9. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Я не обираю Януковича, не сприймаю нормально Табачника, що ще ? Для громадянина України це вже достатньо, норму по будуванню світлого майбутнього вже перевиконав. Чекаю, доки до цього підтягнеться ще півкраїни.

10. Милена

Вот и я говорю :rolleyes:, перестаньте пользоваться переводчиком ))). слова переводит, а смысл теряет ;)

11. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Давайте я спрбую. Вірніше навіть не я, а автор статті в Новій газеті.
    Отже, презентую.;)
    [OFFTOP]
    [​IMG][/OFFTOP]

12. Милена

Перепрошую :o, а почему статья на русском ? :)

13. Forpost

Forpost Стоїк

терпилой называют человека который не может сам за себя постоять. Такой человек является потенциальной жертвой преступления или насилия. Он не ответит на агрессию, попытку нарушения собственных прав и интересов, стерпит. Используется как в прямом, так и в переносном смысле

14. Norton

Norton камышовый кот

і це все???? якщо я не помиляюсь, то не підтримують того чоловіка, про якого ви тут говорите, більше ніж половина населення України...але про що це говорить? про те, що ця більшість з вами разом, підтянеться?:scratch_one-s_head:
    я з вами, точно, головне скажіть куди підтягуватися....а на перекладині підтягуюсь, разів так, двадцять п*ять...:)

15. Norton

Norton камышовый кот

согласен...таких людей хватает, в том числе и в нашей стране....показывать кому то грязь, которая делается в соседнем государстве, напрямую доказывает то, на что мы обращаем внимание в силу своих интересов, но при этом, не видя того бревна, который в собственном глазу....Пан Гранд я уважаю Ваше мнение, но обратно же, Вы высказываете мнение отдельно взятого гражданина, пусть даже и журналиста...

16. Norton

Norton камышовый кот

прошу прощения, но я ясно выразился, я говорю ТЕРПЕНИЕ....расскажите об этом...

17. Добряк

Добряк Well-Known Member

[OFFTOP]в наших краях такое не продают.[/OFFTOP]

18. Inga

Inga Дуже важлива персона

И даже хуже.
    За неумение строить.

19. Norton

Norton камышовый кот

я переводчиками не пользуюсь...:pardon:

20. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

:)) Дурам завжди ввижається,що вони глупіші від дурнів,вот і казяться...Мадам,займіться сексом...і це відчуття пройде відразу.Відчуєте себе розумнішою від партнера,побачивши свою потрібність як партнеру,так і своїй нації.А Україна...ну нафіга вона Вам,питаюся Вас?
    Кіко Ваших покинуло ЇЇ повернувшись,хто в Росію,хто в Ізраїль,а хто куди...Я таких "українців" знаю i знав на своєму віку десятки...
    Повірте,Це самообман з розряду "мрій дурня"! Займіться чимось отаким,а не підсиранням під Неньку-Україну!
    Але як-си хочете...бо знаю також,що той ваш нарід,до якого ви себе відносите,то досить впертий...Аж до срачки,поки не зачнеться!:yahoo:

а де твій аватар? :)