Ксенофобия в Украине.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем kertis, 25 жов 2010.

1. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

http://www.youtube.com/watch?v=ghZQK-KZ3Jc

2. Милена

Милена Дуже важлива персона

ОстрО, просто в точку, не хочу вас разочаровать, но у меня отчество Валентиновна и меня зовут не Проня :rolleyes: и я предпочитаю сама приходить ;), а да .. мобилки у меня нет :sad:

3. Luna

Luna Guest

Надеюсь, кондитеры пожалеют детей и не станут шоколадного Бандеру в гробу ваять?

4. Luna

Luna Guest

Разом вам таки маловато что-то:)
    И это здОрово!

Всё, пожалуй, хватит. Пар выпустили - и хорош.

5. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Здається, ти трохи заздриш моєму вмінню легко та гарно спілкуватися сучасною українською мовою ? Це зовсім не складно. Спробуй, може й в тебе вийде щось краще, ніж пара-трійка простих речень, складених зі з слів з підручника "Українська мова для учнів старших класів. Схвалено міністерством освіти УРСР, 1986 рік", якими ви зазвичай доводите, як ви гарно українську мову "знаєте". :)

6. Luna

Luna Guest

:) Блік, знання української мови - не справа для змагань особисто для мене. Я просто її знаю, можеш переконатись. І для відповіді мені не потрібно стільки часу, скільки витрачаєш ти, займаючись перекладом. До речі, з одною людиною ми проводили цікавий експеримент. Вона надсилала мені пости російською, я перекладала, і вона постила під своїм ніком. ніхто не здогадався;)
    вчу тебе, як прискорити переклад. Тільки Юркові не довіряй, помилок багато.

А це ВАМ, любі Гранд , Юрко и Блік. Насолоджуйтесь. А тему закрито до завтра, добраніч!

7. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Інформатика це добре...
    Добре прочитати,послухати,побачити Все,що дозволяє демократія в світі! Щоб часом в прочитаному,а чи почутому,побачити і себе часом!
    Ось надибав в інтернеті...Давно писане...хто хоче,той читає,а хто не хоче,то й не читає,і не дивиться...Це так само про наших місцевих українофобів,як про расистів в Німеччині,де негрів в Україні аж 2-а,ні 3-и...В нас в Україні інша специфікація...От будуть китайці на наших Українських,Російських,Ізраїльських теренах,або мусульмани...ну то тоді і ми зачнемо верещати:Раси-и-изм,пля,крокує...Два кроки вперед,а один назад!
    Ну попробуйте організаторів Голодомору назвати раcистами! Та вас засміють... подругі Tих творивших Голодомор i Октябрськiє свєршенія!:))

На території нашої країни, як уже говорилося, живуть багато національностей. Але найбільші тертя викликає питання про росіян та евреїв. Чому так? Чому саме ці дві нації при розгляді їх питання зуміли поставити у нашому суспільстві цензуру ?
    А тому – що наше суспільство слабке і не однорідне, не має міцного ідеологічного кістяку. В Україні будь-якого українця ставлять нижче за росіянина(!). Національність відразу ж визначає твій “сорт”. Українці – другосортні, як це не прикро, у нашому суспільстві. Тобто, як би не декларувалася Незалежність – Україна залежна від Росії і має
    великий комплекс провінційності і меншовартості. Але ж повернімося до другого народу, що має “цензурування” на розгляд свого питання. Це евреї. Дивно – але і відсоток їх в Україні значно менший від росіян, і вони ніколи не захоплювали нашої країни, не колонізували...У чім тоді проблема? Знову – у слабкості титульної нації.
    При чому до цього питання варто підходити спокійно, бо хто, як не українці мають панувати на своїй землі? Просто елементарно робити панівною українську національну ідею, українську мову...
    Сьогодні при піднятті питання про евреїв відразу зустрічається опір і маса аргументів щодо фашизму, расизму...Це все просто штампи як і із питанням про російський вплив на території України.
    Але ж друзі, як має бути?
    України не буде поки не буде переважної більшості українців, які дбають про національну свою ідею. І вона не може бути нейтральною чи не зачіпати інші народи, бо історія так чи інакше давала підстави ставати на “свій” бік, який був супротивним інтересам іншого народу.
    На приладі еврейської нації можна лише вчитися і вчитися. Як можна так гуртуватися і виживати у таких умовах, де немає нічого свого національного? Але евреї вижили і до того ж – вбереглись від значного впливу тих культур, що на території їх націй вони жили.
    Це дивовижна нація, разом з тим і дуже небезпечна. Її дії схожі на дії якогось вірусу, який вкоріняється в будь-яке суспільство і усілякими шляхами стає на чолі того суспільства і керує ним.
    15.11.2005
    http://www.vox.com.ua/forum/index.php?showtopic=38

8. Luna

Luna Guest

Юрко, я тоже думаю, что дело в комплексах...Особое место среди них занимает заниженная самооценка, нереализованность в жизни, особое "второсортное" состояние души некоторых людей, не имеющих что выпятить, окромя титульности своей фамилии.

9. Добряк

Добряк Well-Known Member

баян, но отличный баян)

10. Luna

Luna Guest

Ну и молчал бы, раз отличный)) Некоторые вещи не устаревают, тем более, что Юрко не видел...

11. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

п.Луно...Я також так думаю,що це розчарування українців в своїх можливостях.результат довгострокового гноблення українського народу.І не спорте і не противоречіть цьoму...і тому,на що вказують на форумі достойні співбесідники і розумні аналітики,такі як п.п.Гранд,Тивер,Блік...Я то інша справа! Я хлопський фільозов,який Ніколи не дасть собі наплювати до зупи!Деколи помиляюсь...але перестав вказуватти іншим,на їх самозавишену оцінку споспосібностей і можливостей!
    Кохана пані,я самооцінюючи ту високо-завишену самооцінку своїх знайомих,друзів,які є також і з вашого середовища,то нині з посмішкою і сарказмом констатую Повний Провал Їх Мрій,Фантазій,Бажань і Успіхів в Бізнесі та Діяльності!
    Та то так у Них вийшло,ніби це я накаркав на всю г'Америку...І змінити вони неспроможні Ніц! Це тому,що була в Них завишена самооцінка,на відміну від українців,про яких Bи сказали,як про людей,з заниженою.Це правда...і така ж правда прийшла до людей з завишеною думкою про себе...Це ж логічно можна вирахувати...і Вам,і пані Тимошенко,і Табачнику,і Януковичу з колєгами-бізнесменами (хоча той зовсім іншої думки сам про себе...я так думаю).
    Та то є Життє!
    Тому не скачіть на українців,галичан з якимось Ix расизмом,нацизмом...як фобія,бо...бо то не ладно,як мовлять галичани! :))

12. Добряк

Добряк Well-Known Member

13. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

І чого б це після 300-літнього рабства? Видно Макіавеллі правий був про нездатність народу, який довго перебував в рабстві, швидко повернутися до нормального стану.

14. Luna

Luna Guest

Не, ну раз они вказують, то конечно, не стану спорить:) вы лишний раз убеждаете меня в правильности флоберовской мысли. О дураках.
    Особенно умилил аналитик Блик:))

На украинцев? Не выдумывайте..Я спорю не с украинцами, не обощайте. ВЫ - не символ Украины и украинца, к счастью. Прыщ на извечном сиденьи поэзии (с).
    Мой народ намного терпимеее , дружелюбнее, умнее и толерантнее.

15. Luna

Luna Guest

Может, пора перестать быть рабами, а? Ну не рабская ли психология : "Ух, мы бы - ДААААА!!! мы - стопудово круты, но вот сосед, козел, на дает нам себя проявить"?

16. ГРАНД

Про яку частку із N-ї кількости домішок Ви говорите? Чи про савєцький нарот?

17. ГРАНД

Це сама точна ілюстрація московства і москвинів.

18. Luna

Luna Guest

Ну, советскость - это не ко мне..Маленькая была. Это вы строили команду СиСиСиПи, я тут ни при чем.
    А насчет моей крови...Я гражданка Украины, считаю себя украинкой, и одновременно считаю идиотами тех, кто взвешивает составляющие чужой крови;)

19. Luna

Luna Guest

о_Оо_Оо_О Так Вы - москвин???????

20. Norton

Norton камышовый кот

пореже нужно вспоминать об этом самом рабстве...загальна думка тих хто говорить про рабство, наштовхує на думку, невже вони дійсно не розуміють, що говорять про себе...чи це просто філософія? якось нудно про рабів...:)

а де твій аватар? :)