Ксенофобия в Украине.

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем kertis, 25 жов 2010.

1. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Луна, ви така наївна чи просто притворяєтеся? Вам не приходилося мати справу з дітьми, які спотворювалися в інтернаті і по виходу з нього не готові до дорослого життя. Так ось і Україна вийшла з такого "інтернату" після 300 річного "виховання".
    А Ізмайлови (як приклад з багатьох князів) - це кадровий потенціал Золотої Орди, який будував країну під теперішньою назвою Росія.

2. Luna

Luna Guest

[OFFTOP]Акулина...около аппендикса скребануть не забудь;)[/OFFTOP]

3. Luna

Luna Guest

Я притворяюсь. Смотрите в мои честные глаза - правда притворяюсь.
    А если серьезно - не прекратите во всех бедах винить исключительно соседей. не начнем с себя в конце-концов, так и останемся бедными интернатовскими сиротами.

4. forester

forester Well-Known Member

На перевоспитание? :) Вообще... у нас у самих тут таких хватает, но в качестве обмена опыта - присылайте. :)

5. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Розумом своїм ви мене ніяк не можете "розстроїти", тому що спільність в нас є зовня (не треба шкребти) в силу спільності нашої культури за 300 років. А коли дісно "пошкребти", то знайдеш по ментальності - зовсім різні народи. Одна із таких ментальних рис - ми не такі агресивні та нахабні як ви.

6. Акулина

Акулина Зубастая рыбка

А ты согласись с тем, что разные, попробуй ;). По опыту могу сказать, что когда начинаю доказывать что мы разные, оппоненты начинают нервничать и предлагать аргументы что мы одно и то же :)). Потому как если мы разные, но не по их, а по моей версии, то им эта "разность" перестает нравиться. А, может, на самом деле они и не хотят СИЛЬНО отличаться? ;)

Луночка, да у очень многих украинцев среди ближайшей родни (папа-мама-бабушка-дедушка) те самые клятые москали...))

7. Luna

Luna Guest

Я не знаю, как они - мы точно не агрессивны и ...нет, ну про наглость я бы поспорила. Но когда читаешь эту тему, и не только эту, спорить хочется и с неагрессивностью:sad:

8. Акулина

Акулина Зубастая рыбка

А я не про ментальность, Прокоп, я про родственников :). В моем роду украинцы были, а в роду украинцев, ныне в Украине живущих, русских валом :pardon:

9. Соло

Соло Рыжая до белого каления

дайте мне смайлик ,упавший в обморок))))))

10. Luna

Luna Guest

А чего не согласиться? Общего много, отличий тоже, есть преимущества, есть недостатки...нормальный процесс, жизнЯ;)
    Дык не признается, зараза такая)) Еле вытянули про маму и русский))

11. Акулина

Акулина Зубастая рыбка

Ага. Особенно, если на Вас посмотреть ))))

12. Luna

Luna Guest

То не украинцы!!! ТИХА!!!!! Гранд услышит))))
    Украинцы реально не агрессивны по природе. Поэтому я думаю, что наши агрессивные - не украинцы (все, прячусь:)))

13. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

От ще один аспект, завдяки якому паралельні прямі ніколи не перетнуться. З якою завзятістю наші російські товарищі заперечують усі провини своєї історичної батьківщини - Росії. Від загарбання України у сімнадцятому сторіччі до голодомору. Прикривають свої чорни наміри ніби гарними словами, на кшталт "досить у своїх бідах винити...бла..бла..бла".
    Але, ні, як то кажуть, ваш номер не пройде. :)

14. Акулина

Акулина Зубастая рыбка

В любом случае, единичные особи - это не статистика )). Чего к Блику привязываться?

15. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Якби ж ви уважно читали на форумі "опуси одного ідота", то не писали б попереднього. Для доказу публікую частину вступу до своєї книжки. А "воюю" я тут, тому що дехто не хоче нас випустити з цього "інтернату" і цим гальмує наш розвиток.

[FONT=&quot]
    Початок ХХІ століття. Цивілізоване суспільство продовжує свій прогресуючий поступ в розвитку. Європа, як той локомотив, своєю культурою веде перед в цьому, відшуковуючи кращі шляхи, аналізуючи свої помилки. Відійшли в минуле багатовікові протиборства Англії, Франції, Німеччини, цей шкідливий егоїзм середньовіччя, віднайдено спільні позитивні риси, на базі яких будуються Сполучені Штати Європи. Цей приклад європейської культури розноситься по всьому світу. Навіть віддалена Японія, відкинувши 100 років назад свій національний консерватизм, перейшла на європейські рейки, зберігши свої кращі здобутки попереднього життя. Чому ж ми, українці, так близькі територіально до культурних європейських центрів, але менш зрозумілі для них ніж ті ж японці чи китайці? Україна - це Богом даний благодатний край, в якому панують невігластво та злидні, невизначеність та вимирання. Навкруги розкинулися ще далеко не виснажені плодородні землі, панує не найгірший клімат, достатній запас копалин, але мільйони здорових людей бідкаються в пошуках заробітку для нормального життя. Паразитизм та культурна деградація донищують ту частину Європи, яка зветься Україною. Чому ми на даний час являємося одним із саме відсталих народів континенту поряд з болгарами, білорусами, росіянами чи молдаванами з румунами? Кого ми тільки не звинувачуємо в наших бідах. Монголів, поляків, москалів, які загарбували нашу територію і паразитували на ній. Наших керманичів, нав'язаних нам і вибраних нами - за їх шокуючу безвідповідальність. Навіть Бога клянемо за відсутність його співчуття. Ось тільки сам народ не винимо, бо, бачите, він - " працелюбний та толерантний". Алогічність такого підходу очевидна на прикладі відносин людини та воші на ній. Але ж остання не винна, що людина допустила її до себе паразитувати. Тому будемо шукати причини в народі, починаючи з стану його та кожного із нас.[/FONT]

16. Соло

Соло Рыжая до белого каления

[OFFTOP]Луна(шепотом) тут есть веточка..логика и как с ней бороться..почитай про самых что ни на есть украинских милицанеров..и связанные с их неимоверной миролюбивостью и кротостью проблемы...как думаешь - где корень проблемы? [/OFFTOP]

17. Luna

Luna Guest

:yahoo: Киця, перестань...Я верю, ты - хороший!!!
    Вот ! Умничка))

18. Mr. Blick

Mr. Blick Дуже важлива персона

Що було - то було. Покаятися ніколи не пізно. :)
    [OFFTOP]Греко-католицький Бог простить. Так.[/OFFTOP]

19. Акулина

Акулина Зубастая рыбка

Блик, сейчас мораль другая политическая...Принято стесняться :o. А на самом деле завоевали всех !!! ))). Блик, а лично тебе было бы приятней, если бы Россия рассказывала как она Украину сделала? ;) Может уж лучше та риторика, что есть?

20. Luna

Luna Guest

:) Не примазывайтесь.
    [OFFTOP]Шо? (шепотом: так вони москали!)[/OFFTOP]

а де твій аватар? :)