Відповідь: Критичний стан Дуже файно! Федеральний устрiй Украiни-найперспективний розвиток краiни,але не треба вважати людей,що йдуть за Януковичем,бидлом.Майже весь нарiд Украiни голодний,босий i поносний.И оранжевый и бело-голубой босяк одинаково демократичны в стримлении сытно есть в своем доме.
Відповідь: Критичний стан Пане Oldman, слово "МИР" Ви також пишите з трьома помилками? Не ганьбiть ЛЬВIВСЬКИЙ ФОРУМ вашими "вiдПИСКАМИ"
Відповідь: Критичний стан називають. Але зараз федерестія уразила інші райони України Горе переможеним
Відповідь: Критичний стан Слово "мир" я могу написать правильно на четырёх-пяти языках. И ещё я знаю как писать слово "халва". А Вы не спешите с выводами. Постарайтесь понять написанное.
Відповідь: Критичний стан відокремішність властива українцям... росіяни ж люблять все до купи стягати.... тому федерація не є чимось таким страшним...
Відповідь: Критичний стан В Гегеля є такий постулат розвитку суспільства - єдність і боротьба протилежностей. То чому в Україні, щоб не робилося, які б ідеї не виникали, все закінчується боротьбою і розпадом??? Хтось мені може показати де, в якій країні, в якій мові слово федерація було тотожністю сепаратизму. До відома, федеративні країни є США, Мексіка, Бразілія, Австралія, Німечина, де-факто, Великобританія і багато, багато інших. Чому ж коли ситуація стосується України, дехто при слові федерація починає шукати валеріанові краплі або виє не своїм голосом? Адже Україна - це велика країна з різноманітними, такими, що історично склалися, землями. І на мою думку, це що називається областями, це сталінський нонсенс. Чи не краще реанімувати наші історичні території - Галичину, Поділля, Волинь, Слобожанщину і т.д., дати притаманні для цих місцевостей закони і жити як живе весь світ. Для України найгірше зло - то це що ніякі закони не працюють. І якщо хтось їх заставить працювати, то будь який устрій, в тому числі і федеральний, буде успішний.