Крим

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Boris_Kiev, 29 січ 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Думки товариша Сталіна 22 червня 1941 року?

• Подобається Подобається x 1
  2. Оля

Оля Старожилка форуму

Армія - так. Але не беззбройні хлопчаки. Там - не Майдан. :sad:

• Подобається Подобається x 3
  3. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Наші хруні такі хруні...
    Покликати по договору на навчання 2-3 авіаносця НАТО в Чорне море - і голодні та обдерті русскі салдатікі всцуться зразу.
    А обама задовбав вупше, чорна мавпа.

4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

І шо ти розумного сказав? На рівні дитсадка.

5. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Ой, перепрошую джеко - 6 авіаносців.
    Дякую, що увагу звернув.

6. GeraST

GeraST Well-Known Member

И тут есть проблема, через Босфор Турция может и не пропустить. Другое дело, что турецкий флот, крупнейший в Средиземном море, решит прогуляться в сторону Новороссийска, ну хотя бы не доходя на 50 км (25 миль), я думаю Крым оставили бы в покое надолго, а вернее настолько насколько флот будет на рейде....

7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

100 авіаносців, називається швидка допомога, дзвониш на 102 і вони вже тут, москалі всі замочені. Через Босфор їх переносять на дирижаблях аби дно не пошкробали.

8. boaboa

boaboa Well-Known Member

Пробачте мене адміністратори цього форуму, хочу звернутися тут до Кримчан російською.

На форумах Крыма невозможно разместить сообщения, администраторы блокируют все неудовлетворяющие идеологии интересов Путина сообщения.
    И поскольку я здесь увидел сообщения людей из Крыма, то хочу выразить поддержку нормальным здравомыслящим людям в Крыму и прошу их постараться понять какие огромные достижения они имеют благодаря полученному Украиной освобождению от диктатуры Путина внедренной Януковичем.

Что сейчас происходит в Крыму-
    в Крыму есть очень много украденной недвижимости, и присвоенной земли, в том числе береговой линии,

в Крыму стоит российский Черноморский флот,

и поэтому пытаются использовать людей Крыма для защиты своих интересов, бесплатно, так сказать на идеологии,
    таким образом отстаивая их интересы народ ничего не получит

чего реально добьются простые жители Крыма вследствии военных манёвров,
    так это полное отсутствие туристов, туристический сезон то уже на днях начнётся,
    и следовательно пустых кошельков на текущий и следующий год.
    И путин будет очень рад туристам поехавшим вместо Крыма в Сочи.

А если полагаться на милость от царя,
    То можно дождаться:

Останнє редагування: 28 лют 2014
  9. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ні, Хулігане, але із компетентними людьми вже перетер.
    А тепер питання на засипку всім нововладцям: міністр оборони , тричі герой стрийського округу, де? Чим отой "чесний" адмірал займається, коли територією України бродять армії інших держав? Де отой герой майдану Парубій, як секретар РНБО? Чи вони гадають, що їх поставили тільки зарплату отримувати? Де, в решті решт вопрез Турчинов, верховний головнокомандувач?
    Де накази, де директиви, де ноти про розв'язання війни?
    Так що, любі друзі, питайте у своїх воЯк, чому в рази більша група військ Криму, сидить в очікуванні наказу. Чому Клімов, один із "чесних" генералів, які підписали папірець про "арміязнародом", а по сумісництву командувач Повітряними силами, не наказав збити ворожі вертольоти, які порушили повітряний кордон держави...
    Питань більше, аніж відповідей...

• Подобається Подобається x 3
  10. Ома

Ома Дуже важлива персона

Авраам Шмулевич
    Раввин, политолог, президент «Института Восточного Партнерства», занимающегося проблемами межнациональных отношений, предкризисного мониторинга и предотвращения проявлений терроризма, в частности на Северном Кавказе. Проживает в г. Хеврон (Израиль)

http://www.aboutru.com/2014/02/krym-8/

• Подобається Подобається x 2
  11. Персі

Персі La mafia è immortale!

Не все так просто. Неможливо виграти війну, де немає підтримки більшості населення (принаймні в довгостроковій перспективі). Скажіть, в Криму є підтримка більшості населення української армії?
    І Крим того вартий? Складне питання

12. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Миху, та зрозумійте, Росія в стані війни з Україною. І вона була оголошена не зараз, а за кілька днів до підписанні Ассоціації, коли Путін викликав Януковича до Сочі і під час 6-годинних перемовин зробив його своєю маріонеткою.
    Росія з Криму не піде! Не думаю, що вона там і зупиниться. Зрештою, не в Криму справа. Просто кремлівський гівнюк плюнув на міжнародне співтовариство. Чи зреагує воно? Під час сьогоднішніх телефонних перемовин з Обамою, Меркель і Камероном він виступив в ролі захисника недоторканості українських кордонів. А це вже знущання. Чи проковтне Захід пилюлю від шизофреніка?
    А що Україна? А що вона може зробити? Війська, практично, нема.

13. Hyligan

Hyligan Іронічний

Засідає РБ ООН думаю після неї події якось зрушать з місця.

14. Персі

Персі La mafia è immortale!

Нема чо надіятись на ЄС і НАТО. Як і в ситуації з Майданом. США вяло шось там белькочуть
    В черговий раз "висловлюють занепокоєння", одним словом

---------- Додано в 23:03 ---------- Попередній допис був написаний в 23:02 ----------

Угу

15. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Я в запасі. Приписаний бо однієї із частин Львова.

16. Pedro

На це нема чого надіятись. Росія - постійний член РБ і має право вето.

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Тю блін, так шо, їй можна куди заманеться війська вводити і потім ветувати якшо комусь не подобається?

18. zet

zet Дуже важлива персона

Жаль людей, которые сейчас скандируют в Крыму "Россия", а завтра разборки начнутся на их земле... Вот тогда начнется настоящее горе, но будет поздно...

19. Pedro

А вони так і зробили після інтервенції в Авганістан. І завжди так роблять по відношенню до своїх холуїв коли останніх треба відгородити.

20. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

інтервенції? до хлопів під вашим прапором їм як до Києва раком ...

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)