Крим

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Boris_Kiev, 29 січ 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Прошу пана, повторіть це українською. Бо не всі розуміють. Думаю, Вам із Обухова Київської області це буде нескладно.

• Подобається Подобається x 1
  2. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

только что сходил к родителям - смотрели Киселев ТВ и про крым в том числе, бедный телевизор он такого количества дуль за короткий промежуток времени еще не получал ...

• Подобається Подобається x 5
  3. mmx

mmx Active Member

Как человек, многократно там бывавший - не было практически ничего, кроме некоторых официальных документов.

---------- Додано в 18:53 ---------- Попередній допис був написаний в 18:50 ----------

на русском. На ЖД вокзале, понятно, не только на русском.

4. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Громадяни Росії? І проти татар? :)

5. Bambook

Bambook Persona non grata

Пусть извинит меня администрация за нарушение правил, но:

Tatar, çoq sağ oluñız!

• Подобається Подобається x 2
  6. Ома

Ома Дуже важлива персона

Аллах Акбар! Слава Україні!

Це круто, це реально круто! Татари відстояли сьогодні Крим.

Лариса Волошина:

Ездила в Симферополь. Братья татары! Вы истинные сыны своей Родины. Спасибо Вам. Когда я увидела, как колонна автомобилей растянулась от Старого Крыма до Симферополя, когда я увидела, как люди идут к площади, разворачивая флаги Украины, Татарские флаги, я поняла, что Крым устоит. Но Когда я увидела, как к площади идут славянские молодые ребята, по одному, сами и вливаются в толпу татар, я поняла, что Крым не только устоит, он расцветет. Спасибо вам огромное! Сегодня я видела чудо. Крым разом.

• Подобається Подобається x 10
  7. Мих

Мих Дуже важлива персона

я дивився репортаж з мітингу татарів.
    Ні слова не зрозумів окрім пару висловів: Слава Україні! Банду Геть!... не знаю татарської...

• Подобається Подобається x 4
  8. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Головне - зрозуміли :)

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Знаєте... може то ейфорія, але я радий, що не виїхав з України.
    (Привіт Самойловичу).

Велика віра у хороше майбутнє.

Буде важко, але чи нам звикати?
    Щойно прочитав, Янукович з бюджету щороку забирав на свої потреби 20 млрд. доларів США, а в Росії клянчив 3 млрд. Уявляєте?

• Подобається Подобається x 6
  10. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Ви хоч вказуйте звідки стягнули .
    Я цей допис сьогодні ще вдень читала на Харківфорумі.

• Подобається Подобається x 8
  11. Ilya Kuznetsov

Ilya Kuznetsov Active Member

Львов! спасибо за поддержку!
    Львів! дякую за підтримку!

• Подобається Подобається x 7
  12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ilya Kuznetsov,
    Ви откуда?

13. Ilya Kuznetsov

Севастополь

14. Ben Laden

Ben Laden миється в бані

не розузумію, що гарного коли у Криму розпочнуця розбірки??? Ви що з глузду зьїхали??? одни за татар, іньші за "проросіян"!!!! а то що це і є мета як путіна, так і ЕС не доходить??? вони між собою нами грають!!! це перекінеця і на восток,і на Київ, і на центральні регіони... тоді КІНЕЦЬ!!!!! зараз ні мвд, ні армія ні сбу не зможуть погасити пламя громадянської війни! єкономіка "хвора туберкулезом" та на ладан дихає, а є такі що радісно хлопають - "а ну врежь им сильнее"... ще трохи і часі янічарів будуть помятатись як райські години!!! зупиніться, та зупиняйте того хто біля вас! нікуди той Крим не дінеця, але швидкість, з якою нова влада хочє показати "хто в хате гоподар" нічього доброго не робить... лишайте їх пам ятники та язик, та покижить, що нічього страхитного у цивілізації нема, та все заспокоєця. зараз всю бучу піднімають бандити, які розуміють, що їх бізнесу та беспределу приходить кінець, це їх шанс стати "героями" Криму на кров та війни! І ВИКОРИСТОВУЮТЬ ВОНИ цю істерію з мовою та пам ятниками, а зомбоіровані рускомовні мешканці хавають на раз байки про те що зараз усіх будуть різати. але деякі нові керівники подливають масла:мол пересажати всіх хто не розмовляє українською!
    (вибачаюсь за помилки, але сьогодні пишу українською)

Останнє редагування: 26 лют 2014
  15. Ilya Kuznetsov

В Севастополе исчезла одна из главных компаний министра обороны - лебедева.
    Бизнес бандитов сыпется, реальных сепаратистов процентов 10. Украина единая, и сильная, и вместе мы преодолеем все беды
    Извините за плохое знание Украинского языка, не изучал ни в школе ни в ВУЗе

У Севастополі зникла одна з головних компаній міністра оборони - лебедєва.
    Бізнес бандитів сиплеться, реальних сепаратистів відсотків 10. Україна єдина, і сильна, і разом ми подолаємо всі біди
    Вибачте за погане знання Української мови, не вивчав ні в школі, ні у Вузі

• Подобається Подобається x 9
  16. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Лишь бы человек был хороший :)

17. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

• Подобається Подобається x 11
  18. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Цікаво чого не проголошують песонами нон грата усіх цих "думців", яки були у Криму та давали усі ці дебільні обіцянки, зокрема видавати російськи паспорти. По суті це 100% втручання у спврави України. Ці клоуни на кожному кроці стверджують, що не можна втручатися у внутрішні справи таких країн, як Сирія, Лівія та ін., а в Україну лізуть, хулєра... :russian_ru:

19. Forpost

Forpost Стоїк

не пойняв, я тільки один путінвізор вчора оглядав,? показували Севастопіль в режимі реального часу.Блокпости,місто закрилось від України,міська влада прийняла рішення про невизнання Києва(нової влади)
    Що? дотолерастились? поговорили на російській мові....

20. Sevastopolets

Sevastopolets миється в бані

Ну,что ж в семье не без урода.(((

---------- Додано в 08:02 ---------- Попередній допис був написаний в 07:59 ----------

Ты придурок, что ли? Каких 10 %.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)