Крим

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Boris_Kiev, 29 січ 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

я думаю шо ви до того часу не доживете...

• Подобається Подобається x 3
  2. Ома

Ома Дуже важлива персона

З якого переляку це не Україна? Тому що завезеним туди росіянам так хочеться?

• Подобається Подобається x 5
  3. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

4. Ома

Ома Дуже важлива персона

Ну я ж казала, що не в Сочі. Вам надати статистику скільки за цією програмою виїхало з України? Особливо смішно - скільки з Донецької області. А з Криму і поготів.

• Подобається Подобається x 2
  5. Bambook

Bambook Persona non grata

Любите ненауковуфантастику? Може, і дитячі пісеньки любите?

http://www.youtube.com/watch?v=HHzYOtqCVEE

6. Ома

Ома Дуже важлива персона

Мені дуже дивно, як такі от кримчани не розуміють, що вони особисто постраждають першими?

І ще дуже багато цікавих подробиць по підривній роботі Росії в Криму. Кримчани, вас вже їдуть підривати в ваших будівлях ті, хто підривав свій народ В Москві, Рязані, Волгограді і інших російських містах. Ви саме про це мріяли? Чи ваші мрії пішли ще далі - віддавати синів на чеченські війни?
    http://gazeta.zn.ua/internal/rossiya-otkryla-krymskiy-front-_.html

---------- Додано в 13:41 ---------- Попередній допис був написаний в 13:33 ----------

Звідти ж:

• Подобається Подобається x 4
  7. Bambook

Bambook Persona non grata

ви спочатку перепитайте моераторів, яке в цього "севастополця" IP - китайське, малайзійське чи рязанське.

8. Sevastopolets

Sevastopolets миється в бані

Все правильно,я моряк,работаю по контракту 2 месяца через 2, в немецкой компании.В данный момент нахожусь в Австралии.Через неделю буду в Сингапуре.А через месяц-в родном городе.

9. Romko

Romko Дуже важлива персона

А на родіну,в расєюшку,коли вже?:)))

---------- Додано в 14:33 ---------- Попередній допис був написаний в 14:31 ----------

Надіюсь,що татари скоро отих нєдаросів відкопають на родіну.
    Бажано голими і втєплушках.
    освоюватит тундру.

10. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Наймитуєте на нащадків фашистів з "гей-ропи"? Збагачуєте онука того офіцера, який бомбив севастополь? Дуже показово для "російських патріотів".
    Єврики у внутрішній кишені і власівська стрічка ззовні.
    Фашистський Фольксваген (Ауді, Опель, Мерс) і власівська стрічка на антені.
    З вами все ясно.

• Подобається Подобається x 8
  11. Мікі

Мікі Well-Known Member

На фіга б вони мені упали "такі кримчани"? Треба підтримувати всіляко кримських татар, вони, як корінна нація, з тими зайдами розберуться так, чи інакше... рано, чи пізно. Відпочивати ми там при любому режимі будемо, але коли татари там затвердяться хазяями, сервіс стане непорівняно вищий, ніж при оцих лодарюгах зальотних. Хай повертаються в Тамбов, Путін же завьот!!!

Хтось з росіян придумав чудовий стіх, я йому отут тіко назву щойно придумав. Отже:

Песнь рускаво вазвращенца

На дальней станции сойду,
    Трава по пояс,
    И хорошо с былым наедине
    Бродить в полях ничем,
    Ничем не беспокоясь
    По васильковой синей тишине.

На дальней станции сойду,
    Запахнет медом,
    Живой воды попью у журавля.
    Тут все мое, и мы, и мы отсюда родом
    И васильки, и я, и тополя...

Он, які дійсно прекрасні слова, аж сльози капають,- і руская трава там по пояс і хвилюватися там ні про що не треба, токо броді й броді по васільковой тішинє... зверніть увагу про роботу, ані слова... сошлі на дальнєй станції і сталі нюхать мьод (дав би я їм кой-шо друге понюхать, якщо Ромка мене не випередить) потом воду з криниці за день вип'ють, а далі мєчтатєльно будуть дивитись на радниє тапаля пока з голоду знов взад не захочуть...
    Та нє тут то било:ireful1:

12. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Не зовсім згідний. По-перше, де-юре - це Україна. По-друге треба виправляти не хрущовське нєдаразуменіє, а сталінське. Тобто коли він виселив корінне населення, татарів, а населив тупих кацапів. Ось коли буде виправлена ця несправедливість і всі татари вернуться на батьківщину, тоді може бути виправлене інше нєдаразуменіє - дебільних кацапських царів і непрохані гості будуть репатрійовані в різні рязані і вологди.
    А ті кацапи, які захочуть лишитися, повинні на колінах просити цього в татарів.
    А українці з татарами вже вирішать, куди Крим буде належати.

13. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

що за расизм? чому саме тупих?
    а чого ж у історикотворчі часи не вирішили? коли Ви почнете робити те що наголошуєте, Ви отримаєте (тобто не Ви а ми) те що колись отримали татари, а Крим РФ заграбастає собі .... я сподіваюсь, що під час цього "визволення" нема холопської надії на "запад нам поможет" ???

---------- Додано в 18:31 ---------- Попередній допис був написаний в 18:27 ----------

нести ненависть крізь віка, будучи сином комуніста тремтіти від бажання помсти за напад Меньшикова на Батурин, це виключно свідомитьска риса ...

---------- Додано в 18:35 ---------- Попередній допис був написаний в 18:31 ----------

Борис! воно не фашистське, воно трофейне!

14. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Ви тут багато знайшли "синів комуніста"?
    Ну Полковник, Ви, Вася, хто ще?

Арабські труси в лавці на Подолі, з точки зору старих євреїв, теж трофейні.
    Може Севастополець просто "військовополонений" і не зізнається?

15. Полковник

Полковник миється в бані

Я не только сын коммуниста, но и внук коммуниста и сам коммунист.
    А Вы так и торгуете убеждениями, Боря?

• Подобається Подобається x 1
  16. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

да більшість хто від 40 до 25, як не комуніст так комсомолець ...
    шо я могу сказать за старых евреев, это люди которых таки стоит послушать ...
    це до нього ...

17. Romko

Чим мудре ся встидає,тим дурне ся величає.:)))
    Гордитись приналежністю до найсмердячішого гамна в історії людства може лиш гускійміг.

18. Полковник

Полковник миється в бані

Слушай, парнишка, долго я молчал, но ты, оказывается, подлый человек.
    Что же ты, чистенький такой из рук найсмердячішого гамна американские деньги брал?
    Чего в морду мне их не кинул?
    Чего не побрезговал?

Так что звиздеть....
    Нет тебя больше в моей жизни.
    Прощай.

19. Romko

А що,хтось ще сумнівається,що смердячі савєти вміли лиш красти?

20. avatarwin

Так це добре чи погано що ви комуніст, і чому?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)