Крим 6

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем MayorMayor, 12 жов 2015.

1. MayorMayor

MayorMayor Well-Known Member

Тут у кумы бомж сцыт в подъезде.Он точно у власти не был.Его в президенты толкаем?

• Смішно Смішно x 1
  2. MayorMayor

и еще- "парламентская".Какую партию пан предлагает?Или какие имена по мажоритарке?

• Подобається Подобається x 1
  3. Hyligan

Hyligan Іронічний

"кто угодно" не годиться, що вже продемонстрували і козак Гаврилюк, і Семен той шо Семенченко, і тим більше Мельнеченко з Мусійчуком.

Чесно кажучи я ше хіба в зовнішнє управління вірю :dntknw:. Видно з однієї сторони ситуація в країні справді м'яко кажучи дуже складна, а з іншої як не крути ми всі совки, ми ніколи не жили в вільному суспільстві, немаєм поняття як то, то як ми його будувати будемо?:dntknw:

4. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ось цим питанням ви ображаєте українську націю. Я розумію, серед вас, росіян, є багато мудрих людей ;). Але, невже ви думаєте, що серед 78% населення України, яке назвалося українцями, нема ні одної чесної людини? І Україною повинні керувати зайди, серед яких нема ні одного українця?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Имя есть. Рабинович подойдет?

6. MayorMayor

я гражданин Украины, если кто не в курсе.и с каких пор требование назвать персоналии стало обидным?

7. VasMT

И пан, я так думаю, у власти не был. Пан тоже в подъездах сцыт?

8. VasMT

В сотый раз, - я против партийной системы вообще. Запретить все политические партии. Все. Только профсоюзы.

9. Hyligan

Hyligan Іронічний

Курррва :haha:. ПровСоюзи чого?

10. MayorMayor

Возможно да.Говорит красиво, но как поведет себя "руководящей задницей" не знает никто.Кроме того, он был во власти последгие 25 лет.

11. MayorMayor

Тогда чем эти профсоюзы будут отличаться от партий если только они будут идти в политику?

12. VasMT

Хоча б фермерів, військових, лікарів...
    Ви знаєте, що армія поза політикою? Чому армія не має права займатись будівництвом Держави? В Чілі получилось. Давайте спробуєм.

13. Hyligan

Hyligan Іронічний

14. VasMT

В какой?

15. VasMT

Защитой своего участка работы. Полит партии - как замполиты в армии. Душа за все болит, но ни за что не отвечает.

• Тупо Тупо x 1
  16. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Президентсько-парламентській. Але не в цьому проблема.

• Тупо Тупо x 1
  17. MayorMayor

законодательной.народный депутат Верховной Рады Украины VIII созыва от партии Оппозиционный блок.

• Подобається Подобається x 1
  18. MayorMayor

хорошо.имеем два профсоюза- угольщиков и энергетиков.первым нужен дорогой уголь вторым дешевый.кто разрулит "защиту своего участка"?

19. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Я не про те. Я про те, що серед 46 мільйонів українців є достатньо розумних і чесних людей. Чому вони не можуть підійти навіть близько до влади, А влада (з дозволу сказати)- це просто перетасовка засаленої з 90 років минулого століття колоди карт. Чому? Чому політичні діячі Заходу є простими людьми. Олланд, наприклад, до президентсва їздив тільки на мопеді, Меркель проста жінка, живе в простій берлінській квартирі, лідер опозиції Великобританії їздить тільки на велосипеді. І прирівняйте до "політиків" найбіднішої країни Європи на ймення Україна. Подивіться на їх помістя в Україні і поза, подивіться на їх машини. Чому???

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  20. Мих

Мих Дуже важлива персона

а після на чому їздить?

а де твій аватар? :)