Крим - 2

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем mrochkizm, 7 бер 2014.

Статус теми:
Закрита.
  1. Romko

Romko Дуже важлива персона

За 4 роки,ті виродки,безперечно стали ангелами.
    Про що свідчить їх нинішня поведіінка в Криму.

---------- Додано в 07:13 ---------- Попередній допис був написаний в 07:11 ----------

В запалених мозґах рузкє.

2. metallic

metallic Well-Known Member

Ні, я цього і не казав. Просто, ультра-праві організації, існують у різних країнах. І їх завжди "ведуть" спецслужби. І якщо, вони починають, становити загрозу. Їх швидко ставлять на місце. Те що в Україні наплодилося безліч, різноманітних, радикальних, сепаратиських та екстреміських організацій. Це провина держави та наших спецслужб. Або навпаки, здобуток спеців з іньших країн.

Не зовсім зрозумів, що Ви мали на увазі. Ви стверджуєте що в Україні не має організацій або об'єднань, які "ходят с флагами Нахтигаль и кричат что нужно "різати мозкалів та жидву""? До таких закликів вдавався навіть Тягнибок.

3. Romko

Кісєльов ще не те розкаже.
    Знайомо.
    Менше слухайте дебільне рузкє тіві.
    Хоча...
    Я,генетично,завжди відчував ненависть до рашки.
    Але не думав,що можу відчувати ТАКУ НЕНАВИСТЬ.
    Тому,у Ваших ізисканіях не помічник.
    Бажаю всім рузкє,що підтримують війну багато цинкових ящиків з їх дітьми.
    А самій рашці - щезнути.
    Навічно.
    І це скоро буде.
    Амінь.

• Подобається Подобається x 1
  4. metallic

Угу. Це Уесєльов змусив Тягнибока кричати про москальско-жидівську мафію.

Та що Вам здався той Кесельов. Звідки ті думки, що на півдні та сході його дивляться? Я, можливо, відкрию Вам велику таємницю. Але на сході та півдні, люди дивляться майже ті самі канали що і на заході. У більшості, стандартний пакет Т2. В якому не має жодного російського каналу. На звичайну антену, теж не приймає жодного каналу РФ, за те вже більше 10 років, приймає 5-й канал. І це навіть, в більшості, далеких сіл.
    Пакети кабельного, думаю такі ж як і в ЗУ. У моєму "стандартному" від Волі, з російських лише "Россия24" і здається якийсь ще. Інші 60 - українські.

А я - ні. Не розумію, як , генетично, можна ненавидіти 130 млн. людей. Я і зараз, до них, не відчуваю ненависті. До Путіна - так, до всього народу РФ - ні.

Не зрозумів, про які ви "ізисканія". Та й, допомоги Вашої я не просив.

5. Romko

Тоді уважно подивіться,що за шваль їде до нас зі смердячої рашки.

Новоявленный арестованный "народный губернатор"Донбасса и ПРОРОССИЙСКИЙ РУССКИЙ Губарев - нацист, фашист РНЕ.
    І цитата: "В Украине разгул неонацистов, националистов, фашистов и антисемитов", — Путин.
    Якщо ми хочемо зупинити катастрофу, поширюйте це!
    Бо "В УКРАИНЕ ФАШИСТЫ НЕЗАКОННО ЗАХВАТИЛИ ВЛАСТЬ И УБИВАЮТ РУССКИХ" - це чи не головна медіа-міфологема для РусЗМІ та Західних ЗМІ на якій збудоване вторгнення!.

---------- Додано в 08:08 ---------- Попередній допис був написаний в 08:02 ----------

Не дивно,що в Крим не хочуть пускати спостерігачів.

• Подобається Подобається x 5
  6. metallic

Якщо ви про Губорєва. Тоді, так, шваль. Але не завезена, а доморощена. Він в Донецьку народився. Якщо Ви про саму організацію, то таких і в нас вистачає.

Ну, так це стара схема, "помощи братским народам". СРСР у свій час, так допомагав Польщі, Угорщині, Чехословачинні.

Сумніваюсь, що це якось вплине на плани Пу. Треба щось дуже вагоме, щоб вій від них відмовився. Він не дурень, і розумів що будуть санкції та критики. Виходить, до них він готовий і так просто його не налякати.

Це і так було зрозуміло, що їх туди не захочуть пускати.

7. Romko

8. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

не брешіть

http://president.gov.ua/ru/
    http://www.kmu.gov.ua/control/ru
    http://rada.gov.ua/ru

• Подобається Подобається x 4
  9. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Пане VasMT, за що лайкнули, якщо не секрет?

Ви ж відомі своєю любов’ю до перевірки інформації.

10. Romko

11. Un.Known

Напис на празькій зупинці:"Шановні громадяни! Від 7.03 зупинка Кримська перейменована на Російську. Якщо будемо тільки спостерігати за тим, що відбувається, в майбутньому стануть російськими всі зупинки, де завгодно на напрямку Схід-Захід.

Збережіть Кримську. Підтримайте Україну. Як завгодно".

• Подобається Подобається x 8
  12. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Я не все-все сайты не проглядывал, но в начале недели тут http://www.mil.gov.ua/index.php?lang=ru
    http://www.sbu.gov.ua/sbu/control

русский работал. Рад, если ошибся. :)

---------- Додано в 11:49 ---------- Попередній допис був написаний в 11:45 ----------

О да, я недооцениваю. Я с женой теперь обсуждаю насколько чудак Тягнибок и от неё же слышу, что я бандеровцам продался. Дааааа... Я не дооцениваю этот градус, ага.:facepalm:

13. GR_

GR_ Дуже важлива персона

Этой цитате лет 8. Не знаю чья, но актуальна как никогда:
    Российская агрессия в отношении Украины возмутила даже актёра Хью Лори.

Известный британский актёр, которого мы знаем по роли доктора Хауса в одноимённом сериале, написал в своём Твиттере:
    "Я бы бойкотировал российские товары, если бы мог вспомнить хоть что-нибудь о них, кроме того, что они вгоняют весь мир в депрессию".

• Подобається Подобається x 6
  14. Un.Known

Навіщо Ви обговорюєте Тягнибока? Це хіба та людина, котрій українці віддадуть свої голоси? Свобода себе давно дискредитувала навіть у Львові.

• Подобається Подобається x 7
  15. metallic

Он это писал, еще до российской агресии. А конкретно, 17 января.

16. Romko

Сьогодні вночі російські військовослужбовці штурмом захопили відділ української прикордонної служби "Щолкіно" в Криму.

Як повідомили у Відділі з питань взаємодії із ЗМІ Державної прикордонної служби України, озброєні спецназівці побили старшого зміни прикордонних нарядів, який здійснював чергування та намагався чинити опір, та захопили кімнату зберігання зброї, поінформували в прикордонному відомстві.

"Продовжуючи безчинства, нападники увірвались і до квартир, де проживають сім'ї прикордонників", - йдеться в повідомленні.

17. voronvvi

voronvvi Well-Known Member

А нацист Ярош какую поддержку имеет во Львове?

18. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Да непринципиально кого мы там обговариваем. Это для вас он дискредитировал себя, а из Крыма это выглядит несколько иначе, без этих подробностей. Жена гражданка Украины, я гражданин России, мы никогда не ругались на почве политики до сих пор. А мне пишут, что я мол градус напряжённости недооцениваю. Как раз я его очень хорошо оцениваю. :facepalm:

19. GR_

GR_ Дуже важлива персона

Хотел тебя не кормить, но сделаю исключение: Ярош родом с Восточной Украины.
    http://www.pravda.com.ua/articles/2014/02/4/7012683/?attempt=1
    ТО, что он нацист в носу выковырял или пропагандер Киселев сказал? Для тебя понятия националист и нацист тождественны? Так и я националист по убеждениям.

20. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

По поводу выделенного мною жирным шрифтом. Естественный подход со стороны российских властей.

Во-первых, неизвестно, кто из них уже заражен "бациллой бандеровщины и самостийництва". Сортировать на зерна и плевела времени нет, поэтому всех скопом отправят дослуживать в других точках бескрайних просторов Родины. Но, как говорилось в прежние времена: Дальше Кушки не пошлют, меньше взвода не дадут.

Во-вторых, в Севастополе всегда служили, в основном, по-блату - зятья крупных военачальников, сыновья оных, сыновья друзей начальства и т.п.

Теперь состав блатных (не в уголовном смысле, а в смысле приближенности к властям) очень поменялся.

Поэтому естественен подход: послужил мало-мало в субтропиках на курорте - дай послужить другому.

В-третьих, если их (нынешних офицеров ЧФ и их жен и чад) оставить, со временем, через год-полтора они, естественно, начнут сравнивать, как было до того, и как стало, и если сравнение будет не в пользу России (а я думаю, так и будет), могут начаться роптания. Роптаний никаких не будет, естественно, со стороны тех, кто придет служить из Тихоокеанского флота в Черноморский, и летчиков, которых перебазируют из Новой земли в Крым).

Поэтому, будь я на месте Путина, я бы всенепременнейшим образом произвел такую ротацию, тем более, что ротация - закон существования вооруженных сил любой страны.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)