Комуністи за смертну кару

Тема у розділі 'Львівська газета', створена користувачем gazeta, 1 січ 1970.

1. gazeta

gazeta Well-Known Member

Львівська міська рада розмістила 40 млн. грн. у трьох різних банках. Повний текст

2. Niko-10

Niko-10 New Member

Відповідь: Комуністи за смертну кару

А де можна взнати звідки взялися 40 000 000 грн "вільних" грошей у Львова, якщо такарозруха в господарці міста????????????:clapping:
    Дороги не ремонтуються, вулиці не прибираються, при тому, що бракує коштів на покупку спецмашин дя прибирання????
    Тоді для чого львів"яни платять податки в місцеий бюджет, якщо він (бюджет) в профіциті??????:aggressive:

• Подобається Подобається x 1
  3. Кася

Кася Well-Known Member

чого це не роблять? я б сказала що роблять...трохи там,трохи там,і тому мало видно...

4. bmp

bmp Well-Known Member

пора б вже давно міській владі мати свій муніципальний банк- і відсоткові ставки будуть вищі і користі більше для міста.

:ireful1: одного не розумію:до чого тут комуністи? Ну хіба, що міська влада на всяк випадок перестрахувалась: якщо гроші щезнуть то винуваті будуть комуністи , бо вони пропонують смертну кару за махінації з коштами громади . бідний банк не витримав погроз і чкурнув разом з усім майном за бугор.

• Подобається Подобається x 1
  5. bora

bora Well-Known Member

Видно тільки коли все перерито, і намагаєшся ламаючи ноги через то місце воєнних дій перебратись. А там за місяць після ремону гляди й те ж саме. Найбільше "тішить" послідовність - початок вулиці роблять, а закінчення - ні. Отож їдучи по Підвальній все одно "вбиваєш" авто і влітаєш в корок. А в міськраді мабуть відзвітувались, що все путьом - ЗРОБИЛИ! А шо, для чого, - нікого думати не вчили.:ireful1:

6. bora

bora Well-Known Member

Мо вони смертну кару хотять запровадити для чиновників за марнотратство?))

7. Кася

Кася Well-Known Member

от хочеться щоб все та відразу!
    я не захищаю нашу львівську владу,але в порівнянні з Баняком(він же ж Буняк),хоч щось та й робиться..

8. bora

bora Well-Known Member

Якщо в чомусь нема логіки, то значить воно комусь просто вигідно...
    До речі, більшого фонтану ніж на пл. Галицькій (коли горе-ремонтники трубу пробили) у Львові не було. Думаю жителі навколишніх будинків воліли, щоб ті ремонтнички ще пару століть туди не лізли ніж все розворотити за гроші платників податків.
    Все то скидається на створення видимості роботи. Ще такі гуморески ходили про працівників - як поводитися, щоб вас керівництво вважало дуже серйозним та зайнятим.))
    Я теж ніяким боком до влади)) Просто пишу, що є. Окрім розритих вулиць нічого не видко.

9. Кася

Кася Well-Known Member

то коли таке було?
    З.І. будем пам"ятати,що не мер все ремонтує,а дає накази,а це вже хоч щось..

10. bora

bora Well-Known Member

А хіба я говорила про мера?))
    На Галицькій не скажу, бо в календарику не відмітила)) Мабуть тижні зо два тому, хоча можу помилятись. Але лячно було навіть спостерігати.

11. Кася

Кася Well-Known Member

а,те що в нас ремонтники - каліки,то завжди було...

12. bora

bora Well-Known Member

А те, що наймають саме бригаду "калік" і їм платять, про що свідчить?))

13. dArt

dArt Well-Known Member

А при чем тут комунисты и смертная казнь?
    Да я за смертную казнь, при том в некоторых случаях публичную, но при чем тут размещение денег Львовской мерией. Ну зделали тендер, кто больше дал тот больше получил, как и всегда, ничего нового. Зачем в город вкладывать, если заработать малеха можно.

14. bmp

bmp Well-Known Member

Перш за все це свідчення того, що в Україні практично не залишилось фахівців. Всі а-ля Португалія, Іспанія, Італія і т.д .
    По-друге, це свідчення того, що владі вигідно брати калік, платити їм копійки а списувати мільйони.

15. bora

bora Well-Known Member

А ви кажете робиться...

16. Кася

Кася Well-Known Member

кгм..а скажівть мені,міськрада як дає фірмі замовлення на роботи,перевіряє чи кожен працівник вміє правильно тримати молоток,чи що?

17. bmp

bmp Well-Known Member

На тему робиться чи не робиться я, здається, не висловлювався.:p

18. bora

bora Well-Known Member

Даруйте, не кажете)):agree: То Касі адресувалось. Поплутав якийсь шаман мене:8:

19. bora

bora Well-Known Member

Здається мені у вас нема досвіду роботи з підрядниками. Ну то прийде згодом.
    Згрубше ви як йдете до стоматолога то попередньо не стоїте ж над ним, не перевіряєте як приборчики працюють. Ми фактично завжди знаємо з ким працюємо, і прораховуємося дааалеко не так часто і методично, навідміну.

20. Кася

Кася Well-Known Member

прирівняли стоматолога із тендером...

а де твій аватар? :)