Кабельне телебачення значно подорожчає

Тема у розділі 'Львівська газета', створена користувачем gazeta, 1 січ 1970.

1. gazeta

gazeta Well-Known Member

Через зростання цін на ринку та курсу долара тарифи на кабельне телебачення зростуть на 40-50%. Про це “Газету” повідомив директор телекомпанії “Воля – Львів” Олександр Михайлов. Повний текст

2. sselev

sselev Well-Known Member

Наскільки мені відомо вони хочуть розвивати цифрове телебачення, обладнання закупили і треба ж ті гроші окупити! Але як показує досвід - збільшення к-ті каналів в пакеті нікому не потрібно, бо там ітак майже нема що дивитись.

А на рахунок погіршення якості, то це не тільки у нас, а ще наприклад тут:
    http://forum.sevastopol.info/viewtopic.php?f=18&t=49749

3. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Підкидую ідейку:
    При монтажі кабельного господарства "Волі" в конкретному багатоквартирному будинку, зазвичай повністю обривається розведення від колективних антен на даху.

Тут можна (при наявності автивних сусідів) наїхати на "Волю" і змусити за її, Волі, рахунок відновити кабельну антенну магістраль.

Долучити не тільки "захист справ спожівачів", але й пригрозити заявою до антимонопольного комітету.

Власне, Воля все це знає, але для споживачів залізний аргумент.

Причому треба вимагати, щоби вони пустили до антенних магістралей УСІ метрові та дециметрові канали (нехай раніш проходили і підсилювадися лише вибірково окремі канали).

• Подобається Подобається x 1
  4. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Доречі, скільки львів"яни платять за кабельне ТБ і скільки дивляться каналів?
    У нас пакет з 43 каналів коштує 25 гр.

5. mota_boy

mota_boy Well-Known Member

в мене тарілка висить без діла на стіні вже більше року, надоїло прошивати тюнер, кабельне краще, як на мене. Якщо б я сидів удома цілий день то займався б кардшарінгом, дивився би все підряд. А так... ввечері новини подивився, дитині мультік включив та й вистарчить ))

6. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

мені це абсолютно нічого не говорить.Я запитувала скільки коштує у Львові КТБ і скільки каналів транслюється.

7. sem41

sem41 Well-Known Member

До недавнього часу десь і у нас так було на локальних мережах, які працювали в різних районах.Скажу про себе.
    Мав 50 каналів на "Телебоймані" за 29 грн. Продались "Волі" вони навіть не дочекалися Нового Року щоб допрацювати по угоді компанії котру викупили,прислали нову платіжку вже на 39, типу подайте не минайте бо нам не хватає. З Нового Року не знаю,тому що їх самий дешевий пакет можна і з телевежі зловити,а в базовий туфти напхали і вже треба ставити тюнер (чи модем) за 400 грн або оренда +10 грн/місяць. За спортивні канали ще +20 і т.д.Набіжить гривень 70-80. За другого телевізора в хаті треба ще один пристрій за 400 грн....... А тому що повикупляла "Воля" дрібні мережі,стала могополістом, от і все. Певно що піде "Воля" на.......

• Подобається Подобається x 3
  8. mota_boy

mota_boy Well-Known Member

Про збочення.. то вже з якого боку дивитись )) Якщо постійно сидіти вдома то не таке вже й збочення, якщо сильно щось хочеться дивитись, а спосіб захисту ще не зламаний.

9. Varvar

Varvar Well-Known Member

для чого Вам кабельне ?:dntknw: :)
    В мене було кабельне від Волі (квартирант залишив) платив вроді 26 гривень за 49 каналів.
    Через якийсь час відмовився, бо переглядання ТВ перетворилося на переключання каналів.
    Натомість купив звичайну ТВ антену за 30 грн. - показує 15 вітчизняних каналів + підключився до інтернету через локальну мережу - 30 грн./міс. за 1Гб інтернету + мережа, де фільми, мультики і т.д., в т.ч. нові і хорошої "кінопалацної" якості.
    Хоча тарілку теж хочу (щоб трохи західні новинні канали дивитись - мову вивчати :)) , але не зара, бо зараз пріоритетними є трохи інші напрями витрачання грошей.

10. Summer

Summer Well-Known Member

маю кабельне за 29 грн від волі, чесно тепер :nea: не хочу навіть платити, бо не має за шо. Всі нормальні канали ністорі, спорт, рибалка і т.д дали в пакет цифрового....
    а в мене два телевізора, то ж треба купувати два і платити в 2 р більше....
    дійсно, краще купити антенну :)
    зара за кабельне не плачу, а там видно буде....

11. Персі

Персі La mafia è immortale!

У мене теж. Точніше 3 - на спутники, 1 - на Мітріс
    Але по "відкритих" каналах на спутниках ніц доброго нема. Закодовані або ключі вводити - морока, або шаринг.
    .
    Ну скажімо для мене це збочення - єдина можливість дивитись пакет Скай Італія. Пакет той мені конче необхідний, бо на ньому футбол показують. :)
    До речі, з'явився от новий канал "Футбол". В когось він є в кабельщиків?

12. Wild gucul

Wild gucul Well-Known Member

то що ж все таки краще - купити сателітарку чи підключатися до кабельної мережі? бо я цю проблему досі не можу вирішити для себе))) до речі якщо хтось знає де можна купити нормальну сат.антену то скажіть або в ПП напишіть.

13. Summer

Summer Well-Known Member

поки не що не має...

14. Персі

Та ні, є. Я в себе вже знайшла. Просто каналів багато, поки перецикала то всьо. :) Сьогодні він буде показувати матч Шахтар - ФК Львів

15. Varvar

Varvar Well-Known Member

ото панянки :good:

• Подобається Подобається x 2
  16. карапуз

карапуз Well-Known Member

Цього місяця прийшла квитанція на 39 гривень.

17. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

ТАК то шоб муж не діставав, і не заважав на форумі висіти.
    Нє?

18. Персі

а де твій аватар? :)