Євромайдан

Тема у розділі 'Євромайдан', створена користувачем MARTINI, 5 гру 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Спіймав себе на думці. Давно не бачив таких камінних облич. Те що вони проти свободи, а за рабство - давно відомо.
    Але обличчя... Обличчя роботів, рабів. На Заході всі усміхнені, дружелюбні. А тут... Чи то може совки і не можуть мати людських почуттів.

• Подобається Подобається x 1
  2. Dobrodiy

Dobrodiy Well-Known Member

А Вы сами сравните результаты Юльки и Азирова или в гугле забанили?:mocking:

3. zet

zet Дуже важлива персона

Понимаете, это разные деньги. Люди с Евромайдана сами жертвуют на дело, но народ добирался бесплатно по убеждению. На антимайдане услуги стояния на площади и доставка оплачены... Думаю, это совсем другие суммарные деньги.

• Подобається Подобається x 2
  4. Husky

Husky миється в бані

Хлопці, я тут на Євромайдане якась зовсім незрозуміла херня твориться . Коротше, роздають листівки , як потрібно одягатися і що з собою брати. Ну, я цю дурницю взяв дружині показати. Вона подивилася і каже, що по інтернету ходить картинка з точно такою ж листівкою тільки на арабській мові. Нібито їх роздавали на площі Тахрір. Відчуваю, щось недобре буде. Неспроста такі збіги. Як би не розпочалося чого ... У народі взагалі чутки ходять, що сьогодні-завтра почнеться бійня, і, чує моє серце, "Беркут" це зупинити не зможе. Народу пиздец вже зібралося . Не знаю , як ви , а я забираю дружину і валю нехрен з Києва до себе до Дрогобича. Не хочу, щоб мене зарізали.

5. Hyligan

Hyligan Іронічний

До дупи такі результати які в гуглі шукати треба, ви особисто відчули покращення? Бо я відчув погіршення....

• Подобається Подобається x 3
  6. Pedro

Панове, а може то сам Кісєльов до нас завітав? Бо таке саме брехливе і говорить мовою передовиць газети Правда. А казали, що СССР помер. Ось маєте фрукта звідти.:haha:

7. Hyligan

Hyligan Іронічний

В баню....тупий розвод.

8. Pedro

Воно вже знає хто що буде робити в майбутньому! Нострдамус?о_О

---------- Додано в 18:38 ---------- Попередній допис був написаний в 18:38 ----------

За мат?

9. Dobrodiy

Если б это было не первое Ваше сообщение на форуме, то по любому бы плюсанул, а так может и проплаченная новость :sad:

Самое худшее, что может случиться - это столкновение простых людей. До гражданской войны после этого - рукой подать.
    Паны местные аналитики, проанализируйте кому это больше нужно - тем, кто при власти или тем, кто к власти рвется?:dntknw:

10. Hyligan

Hyligan Іронічний

При чому тут мат, москалі вже тиждень труть про "американьський слід" листівками якимись арабськими махають, і в нас типу того мовляв роздають...От тільки за 10 днів на майдані я таких листівок в живу не бачив....Тупий розвод

11. Dobrodiy

После 2009го года - конечно!
    Сейчас опять спад и в большей части это заслуга майдана.

12. Hyligan

Hyligan Іронічний

Хто все для того робить щоб таке організувати ? В кого для цього є всі можливості? Де буйних більше?
    Як на мене навіть через онлайн трансляцію все видно....

13. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

Дзвонили мої хлопці з Києва(чоловік з братами), кажуть зустріли біля метро "Арсенальна" купу народу з ригівського шабаша, декілька хлопаків йшли з табличкою "ВОЛИНЬ". Підійшли і питають:
    -хлопці, а ви що, з Волині?
    -а чьо нада?
    -та нічого просто питаємо, бо ми теж волиняки
    -кто?
    -а з якого ви міста?
    -ты чьо до@@атся хочешь?

14. Gron

Gron тафгай

За таке відразу в баню.
    Таких "аналітиків" треба позбутися.
    Це зло, тупе зло, воно зеленого поняття не має нівчому.
    Можно погоджуватися чи ні з Артемом, Михаличем та навіть з Далекосхідником.
    А тут тупе трололо, яке зрозуміле навіть 75 річним бабусям.

15. Hyligan

Hyligan Іронічний

Нє ну то піпєц....майдану ше і місяця нема....Вас не Микола Янович часом звати?

16. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

http://forum.lvivport.com/showthread.php?p=2625127#post2625127

17. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Всьо?
    Ще щось напишете по темі в найближчий час чи підете в баню без прощального слова?

П.С.
    Таки в баню :)

18. Hyligan

Hyligan Іронічний

Хтось має посилання на мітинг орків?....Хочу подивитись чи ше не поросходились...

19. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Вже звалили через метро Арсенальна, громадське показувало, таку тісняву влаштували, що комусь аж зле стало, і випивших багато.

20. Gron

Gron тафгай

• Подобається Подобається x 5
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)